FoodPro Preloader

Celo začetna šivalka lahko kvačkata telefonske kovčke


Danes ima skoraj vsakdo mobilni telefon. Mnogi se ne delijo z njo, podnevi ali ponoči. V stalni uporabi se ohišje in zaslon telefona opraskata. Posledično se videz mobilnega telefona znatno poslabša. Pokrov pomaga zaščititi telefon pred mehanskimi poškodbami. Poleg tega je zmožen ublažiti silo vpliva iz naključnega padca. V trgovi

Danes ima skoraj vsakdo mobilni telefon. Mnogi se ne delijo z njo, podnevi ali ponoči. V stalni uporabi se ohišje in zaslon telefona opraskata. Posledično se videz mobilnega telefona znatno poslabša. Pokrov pomaga zaščititi telefon pred mehanskimi poškodbami. Poleg tega je zmožen ublažiti silo vpliva iz naključnega padca.

V trgovinah so cene za primere pogosto nerazumno precenjene, pri nekaterih modelih pa je zelo težko izbrati pravo možnost. Poleg tega so vse iste vrste. Zato si prizadevajo za individualnost vedno bolj razmišljajo o tem, kako vezati kvačkalni telefon.

Priprava na delo

Najprej morate izbrati prejo. Načeloma bo vsak. Poleg tega lahko zaradi majhnosti izdelka uporabite ostanke niti, ki jih ima vsaka igla. Če nameravate plesti multi-barvni primer, morate izbrati pravo kombinacijo preje.

Pomembno je, da vsi ljubitelji igle razumejo, da mora biti shema, če kačkate pokrov po opisu, brezhibno izpopolnjena. To je posledica dejstva, da se izračuna na podlagi parametrov določenega telefona. Da bi se primer popolnoma ujemal z vašim modelom, je pomembno, da ga pravilno izmerite. Upoštevati je treba pravice, ki so potrebne za brezplačno namestitev telefona.

Delo na pokrovu

Kvačkanje telefonskih primerih plesti zelo hitro in enostavno. Obvladati takšen izdelek je sposoben tudi za začetnike.

Delo se začne s pletenjem dna pokrova. Če želite to narediti, plesti verigo zraka zanke želene dolžine plus eno za dviganje. Od drugega naprej se v zanki iz vsake zanke pletu kolona brez kvačkanja. Hkrati je treba v ekstremnih zanke plesti v treh stolpcih, da bi dobili zaokroževanje. Če mobilni telefon ni tanek, mora biti več takih vrstic.

Po tem se pletenje nadaljuje v krogu, tako da ima vsaka zanka en steber. Delo je treba končati, ko pokrov doseže želeno velikost in se popolnoma prilagodi telefonu.

Če želite izdelati zaponko, ki jo imajo običajno vsi telefonski kovčki, lahko s kavljem povežete zavihek. Če želite to narediti, morate najti sredino hrbta in plesti v ravnih in hrbtnih vrsticah, vključno s petimi do šestimi stolpci. Po doseganju zahtevane dolžine za oblikovanje zanke (za gumb) je treba pletiti pet zračnih zank.

Nastala veriga je pritrjena na povezovalni steber v zadnji zanki ventila. Po tem se izdelek razvije, nastali lok je vezan s stebri, nit je pritrjen in odrezan. Na sredini spredaj je prišit lep gumb. Končni pokrov je lahko okrašen s kvačkanim cvetjem, kroglicami, okrasnimi ali kroglicami.

Zgoraj opisana metoda pletenja je najlažja. Celo začetnica bo lahko kvačkanje za telefon povezala po tem opisu. Z izkušnjami in domišljijo lahko dosežete ekskluzivnost in izvirnost izdelkov.

Sistemi za kvačkanje telefonskih omaric so primerni tudi za izdelavo ročnih torb za kamere, kamkorderje, tablične računalnike in druge manjše aparate.