FoodPro Preloader

Kako narediti denarni ovoj za sebe


V sodobnem svetu za različne počitnice vse pogosteje kot darilo gostje dajejo denar. In seveda, že dolgo ni bilo moderno, da bi jih vstavili v bele ovojnice za pošto. Trg za njih predstavlja veliko različnih možnosti, na različnih temah, z različnimi slikami in napisi. Ampak še vedno nič ne primerja z zneskom denarja, vloženega v kuverto za denar, ki je bila narejena z lastnimi rokami. Dejansko

V sodobnem svetu za različne počitnice vse pogosteje kot darilo gostje dajejo denar. In seveda, že dolgo ni bilo moderno, da bi jih vstavili v bele ovojnice za pošto. Trg za njih predstavlja veliko različnih možnosti, na različnih temah, z različnimi slikami in napisi. Ampak še vedno nič ne primerja z zneskom denarja, vloženega v kuverto za denar, ki je bila narejena z lastnimi rokami. Dejansko se v takšnem darilu vlaga posebna ljubezen in spoštovanje do junaka priložnosti. Ja, in verjetno ne bo dvignil roke, da bi vrgel tako originalen del darila.

Torej, za izdelavo kuverte za denar, potrebujete beležko, karton A4 (pastelni papir ali akvarel), pisarniški nož, lepilo, ravnilo, nenapisani pero in nakit (kroglice, rože, trakove, okrasne, čipke in vse, kar obstaja).

Najprej morate kartografirati grafično karto z ravnilom in pisalom brez pisanja. Bolje je, da tega ne storite s svinčnikom, da ne puščate oznak, ki jih potem ne morete izbrisati s pomočjo elastičnega traku. Pomembno je, da je to točno format A4, nič manj. Konec koncev, naredimo ovojnico za denar z lastnimi rokami, in računi morajo nujno ležati tam popolnoma razgrnjeni in ne prepognjeni. List smo postavili pred nas v vodoravni legi. Izmerite dvakrat dvakrat s 11 cm, narišite črte pod ravnilom, močno pritisnete na ročaj. Tako imamo dva dela 11 centimetrov in en del - 9. Naslednji, nad in pod merimo s centimetrom, ponovno narišemo črte. Zdaj vzdolž črte zgoraj in spodaj rezamo z nožem za pisalne potrebščine, tako da v srednjem delu puščamo centimeter. Potem ovijemo ovojnico glede na razpoložljive črte. Del, ki ima širino 9 cm, se lahko razreže na sliko ali pa je polkrožen. To je bodoči ventil, zato bo lepše, če je njegova oblika zanimiva. Deli 11 cm morajo biti zlepljeni skupaj, pri čemer morajo biti ukrivljeni kosi en centimeter navznoter. Tukaj je karton že dobil obliko ovojnice. Zdaj je treba iz beležke izrezati tri trakove velikosti, ki ustrezajo trem stranem, in jih lepiti na karton. Nato morate vzeti trak in ga zlepiti na sredino skozi celotno ovojnico, pri čemer ostanejo dolgi konici za vezi. Sprednji del ovojnice je lahko okrašen z različnimi pol-kroglicami, cvetjem, čipko. Zadnja faza - smo vezali trakove v čistem loku, ovojnica za denar pa je pripravljena z lastnimi rokami.

Obstaja veliko možnosti in predlog za domače ovojnice. Razmislite o drugem. Razlikuje se v načinu odpiranja / zapiranja. Prvi del natančno ponavlja prejšnjo metodo. Razen kodrasti strani. Ni potrebe, da bi ga prerezali, mora biti gladka.

Naredila je ovojnico. Nato odrežite trak dimenzije 6x30 cm, robove pa lahko obdelate z luknjastim luknjanjem (če obstaja) in s črnilno blazinico. Zavijte trak okoli ovoja in ga zložite. Lepljenje konic. Izkazalo se je, da je ravno obroček, ki je na ovojnici za denar. Na poroki lahko vse naredite v beli barvi in ​​naredite ročno izdelan cvet, na primer iz satena ali šifona. In če je poroka tematskih, potem lahko naredite ustrezno ovojnico za denar z lastnimi rokami. In potem bo junak dneva hvaležen za še en spomin na tako pomemben dogodek v njihovem življenju.