FoodPro Preloader

Dekoracija na avto na izvleček iz bolnišnice z lastnimi rokami


Veseli dogodki v Rusiji so se odločili za praznovanje na velik način. Poroke, imenski dan, krst, rojstni dan in seveda otrokov rojstni dan. Njen ljubljeni mož bi moral kupiti čudovito cvetlico, da bi se srečal z materjo svojega otroka v porodnišnici ob odpustu. Ampak to ni dovolj, ker lahko okrasite sobo novorojenčka in avto, ki bo otroka domov. In če

Veseli dogodki v Rusiji so se odločili za praznovanje na velik način. Poroke, imenski dan, krst, rojstni dan in seveda otrokov rojstni dan. Njen ljubljeni mož bi moral kupiti čudovito cvetlico, da bi se srečal z materjo svojega otroka v porodnišnici ob odpustu. Ampak to ni dovolj, ker lahko okrasite sobo novorojenčka in avto, ki bo otroka domov. In če je preprosto okrasiti sobo, lahko preprosto kupite helijeve balone, ki bodo izgledali spektakularno, potem pa je težko spremeniti slog avtomobila brez veliko stroškov. V tem članku boste izvedeli, kako narediti dekoracijo na avtomobilu za izpisek iz porodnišnice brez velikih finančnih naložb.

Okraski za avtomobile s samolepilnimi filmi

Nič ni lažjega kot okrasiti nekaj z nalepkami. Zato je okras na avtomobilu na izvleček iz bolnišnice s pomočjo različnih napisov in številk iz samolepilnega filma pridobil tako priljubljenost. Če želite, da so črke teksturirane, na primer, v vzorcu marmorja ali lesa, lahko tak film kupite v trgovinah s strojno opremo. Namenjen je lepljenju lesenih in kovinskih površin, tako da se bo z lahkoto prilepil na avto in se nato odtrgal, ne da bi poškodovali barvo.

Če želite kupiti običajni barvni film, se lahko obrnete na katerokoli trgovino, specializirano za prodajo izdelkov za tuning avtomobilov, ali pisarno, ki prodaja materiale za zunanje oglaševanje. Slednje organizacije poleg prodaje materiala lahko nudijo tudi storitev za rezanje pisem.

Če proračun dopušča, je bolje, da ne zavrne te ponudbe, saj je cena takšnega užitka precej proračunska - 150 str. m² Ne glede na to lahko izdelate tudi črke, zato morate na tiskalniku natisniti presledke, jih odrezati v zrcalni sliki na napačni strani in jih prerezati ob konturi.

Tako, da okrasitev avtomobila na razrešnico iz porodnišnice s pismi ni videti dolgočasno, lahko spremenite napis z veselimi nalepkami. Lahko so tudi narejeni iz filma ali pa jih lahko kupite v trgovini »All for Holiday«.

Okraski z mehkimi igračami

Vse hiše od otroštva imajo mehke igrače. Nekateri ljubimo in cenimo. Toda ne vsi čakajo na to usodo. Mnogi neživi družabniki živijo svoje življenje na podstrešjih ali v skladiščih. Ampak ni nič lažjega, kot da okrasite avto za izvleček iz bolnišnice iz mehkih igrač.

Za pritrditev puhastih prijateljev iz otroštva na stroj boste potrebovali satenast trak ali rez iz tila, niti in dvostranskega traku. Trak pritrdimo na avto s scotch trakom in enakomerno razporedimo igrače po dobro lepljenem traku. Da bo kompozicija videti popolna, lahko eno od igrač položite na zadnji odbijač ali prilepite na spojler. Vse bo odvisno od modela avtomobila.

Dekoracija traku

Trakovi - že običajen tip dekorja za "železni konj". Dekoracija na avto na izvleček iz bolnišnice z loki in trakovi izgleda slovesno. Ta vrsta dekorja je elegantnejša od prejšnjih dveh. Povsem logično je, da je treba barvno paleto okraskov izbrati pod tlemi otroka.

In kaj storiti, če se rodi nasprotni spol? Izstopiti iz tako težke situacije je preprosto: lahko združite dve vrsti trakov (modra in roza) ali pa izberete drugo nevtralno, a praznično senco. Rdeča, vijolična, oranžna in bela barva so kot nalašč za ta namen. Slika okraska avtomobila na iztoku iz porodnišnice na ta način si lahko ogledate spodaj. Vendar pa lahko strokovnjake in spremeniti in prišli do možnosti za dekoracijo na svoje.

Z izvlečkom iz porodnišnice je z lastnimi rokami enostavno izdelati dekoracijo za avto. Dovolj je, da izmerite dimenzije telesa in kapuco, pojdite s temi podatki v vsak šivalni stroj in kupite svoje najljubše trakove. Če želite popraviti celotno dekor, ki ga potrebujete za dvostranski trak, in poleg tega, da bi moral biti pisarniški, ne industrijski. Če je trak preveč dobro pritrjen na vozilu, ga boste skupaj z barvo raztrgali.

Okrasne kroglice

Kroglice - atribut vsakega dopusta. Zato je dekoracija avtomobila na izvlečku iz bolnišničnih balonov zelo priljubljena. Če želite, da bo vaš avto ustvarjalen, lahko naročite različne napihljive figure v obliki bradavičk, dojenčka ali vozička. Če je slika obsežna, jo lahko pritrdite na streho in ne potrebujete več okraskov. Avto bo še vedno videti spektakularno. Če je bilo odločeno, da okrasite z ločenimi žogami, potem morate razmisliti, kaj točno želite okrasiti: kapuco ali stran. Ni treba, da okrasite tako to in drugo, bo izkaže iskanje. Kroglice lahko pritrdite tudi na trak, in da bi skrili pritrdilne točke, jih bo dovolj, da jih okrasite s čudovitim trakom.