FoodPro Preloader

Vzorec vzglavnikov-sove. Vzglavnik za igrače DIY


Zdaj narašča priljubljenost je pridobivanje ustvarjanje različnih spominkov in dodatkov za notranjost. Poskusite uporabiti že pripravljene vzorce vzglavnikov-sov, da naredite originalno dekoracijo za vaš kavč. Taka stvar bo veliko darilo za vsak dopust. Materiali in orodja Če želite vstaviti enake simbole, potrebujete naslednje: vzglavniki-sove; papir in svinčnik ali tiskalnik za tiskanje dokončane predloge; Škarje; varnostne nožice; tkanine katere koli barve ali barve; igla z navojem; šivalni stroj; sintetični olje ali drugo polnilo; oči in drugi dekor (neobvezno). Kot lahko vid

Zdaj narašča priljubljenost je pridobivanje ustvarjanje različnih spominkov in dodatkov za notranjost. Poskusite uporabiti že pripravljene vzorce vzglavnikov-sov, da naredite originalno dekoracijo za vaš kavč. Taka stvar bo veliko darilo za vsak dopust.

Materiali in orodja

Če želite vstaviti enake simbole, potrebujete naslednje:

 • vzglavniki-sove;
 • papir in svinčnik ali tiskalnik za tiskanje dokončane predloge;
 • Škarje;
 • varnostne nožice;
 • tkanine katere koli barve ali barve;
 • igla z navojem;
 • šivalni stroj;
 • sintetični olje ali drugo polnilo;
 • oči in drugi dekor (neobvezno).

Kot lahko vidite, ni potrebno nič zapletenega. Če se ukvarjate z iglo, imate verjetno že vse, kar potrebujete.

Kako šivati ​​sovico

Vse mehke igrače se izvajajo s podobno tehnologijo. Če ste že naredili nekaj podobnega, da ta srčkan spominek ni težko. Zaporedje dela bo naslednje.

 1. Zgrajena na papirnem vzorcu. Če imate v elektronski obliki dokončani sovin krog, ga natisnite in ga izrežite.
 2. Prilepite ustrezne dele na tkanino in naredite prazne kose v pravi količini.
 3. Zložite elemente ali eno glavno stran navznoter.
 4. Šivajte ali pre-šite šive, pri čemer pustite luknjo za polnjenje.
 5. Obračajte izdelek na sprednji strani in napolnite z poliestrom.
 6. Šivajte luknjo s skritim šivom.
 7. Šivanje dodatnih predmetov (če obstajajo), dekoriranje izdelka.

S tako preprosto in razumljivo tehnologijo lahko naredite nekaj kompleksnega.

DIY blazina: vzorec

V tej fazi dela imate dve možnosti:

 • uporabite pripravljeno predlogo;
 • zgradite sliko sami.

Če najdete vašo najljubšo shemo v elektronski obliki, je dovolj, da natisnete sliko primernih dimenzij ali ponovite iz zaslona monitorja. Lestvico celotnega obdelovanca ali njegovih posameznih delov lahko spremenite po lastni presoji. Kot prva izkušnja je bolje vzeti povprečno velikost, 30 cm, težko je izvesti premajhen izdelek, za velike pa bo potrebno več časa in potrpljenja.

Če imate pred očmi samo fotografijo končnega izdelka, povežite sliko z obstoječimi shemami. Spremenite predlogo v želeno obliko. Dejstvo je, da sami vzorci zgradb sploh niso težki, saj so vse podrobnosti običajno simetrične. Da bi bila tkanina vzglavnik v obliki ptice, je dovolj, da je na papirju polovica obdelovanca, nato pa prepognite material na polovico in vzorec pritrdite vzdolž pregibne linije. Mimogrede, potem ko izpolnite eno prazno, lahko naredite veliko različnih variant spominkov, spremenite barvo in material posameznih elementov.

Oglejte si že pripravljene predloge.

Če ste novi na področju šivanja in šivanja, vzemite najpreprostejše vzorce blazinic. Ena izmed najlažjih možnosti je prikazana na naslednji sliki.

Za pridobitev podobnega izdelka uporabite enega od naslednjih praznih mest. Kot lahko vidite, je vzglavnik sestavljen iz več delov: telesa, oči z učenci, kljuna, krila in noge. Dodatni elementi se navadno privijejo s cik-cak šivom nad podlago, krila in noge pa lahko izvedemo ločeno, le delo postane bolj zapleteno.

Upoštevajte, da je v prejšnji različici telo zgrajeno kot en del z zaprto konturo, kar pomeni, da je lahko asimetrična. Če sta leva in desna polovica enaka, uporabite drugo predlogo, ko je polovica dela nameščena na linijo prekrivanja materiala.

Za najlažji način za dokončanje izdelka, uporabite prejšnji obdelovanec, izrežite vse dele enega za drugim, telo v dveh izvodih. Elemente šivajte na sprednji strani sova in opravite delo v skladu z zgoraj opisano tehnologijo.

Druga možnost (zgornja shema) bo težja, saj je treba noge šivati ​​ločeno. Mimogrede, lahko jih, kot tudi bazo, naredimo volumetrično, le da ne potrebuje dveh, temveč štirih delov. Enako velja za krila.

Tretji vzorec, ki je prikazan v razdelku, je različen, kot tudi dodatni dekor. Podrobnosti, ki krasijo telo, lahko pritrdite sloje, nato pa dobite sovo v obleki z naborki. Izgleda posebej lepo, če so ti elementi izdelani iz lahkega materiala in morajo biti pritrjeni le ob zgornjem robu. Ustvaril se bo učinek količine "oblačil".

Ploske blazine

Najlažji način za šivanje sove (vzorec na naslednji fotografiji) je izdelava izdelka enostavne oblike, ki je sestavljen iz dveh delov brez dodatnih elementov.

Pravzaprav morate narediti en šiv. Krila, noge in druge dele je mogoče izrezati iz flisa in sešiti ali celo prilepiti na podlago. Če je narejen iz istega materiala, se lahko blazina zašije na sprednji strani, saj flis ne zahteva obdelave robov. Če sam vzamete vzorec, se izogibajte ostrim kotom in prehodom oblik. Naredite konturo gladko.

Če to ni mogoče, na primer, če želite prikazati izrezljano obliko kril, pred vrtenjem izdelka pazljivo na majhnih zarezah v dovoljenjih za šivanje v "nevarnih" mestih. To ne bo omogočilo, da se tkanina zbira in upogiba po obračanju na sprednji strani.

Okrogle sove

Izvirna in lepa vzglavnik z lastnimi rokami (vzorec lahko naredite z naslednjo fotografijo) bo odličen, če boste vložili več truda in časa. Tukaj boste dejansko šivali mehko igračo, samo velikost, ki ustreza blazini.

V tem primeru boste morali narediti veliko posameznih elementov in jih nato združiti v koherentno celoto. Takšne stvari izgledajo bolj spektakularno in bolj izvirno in lahko opravljajo ne le funkcijsko vlogo vzglavnika, na katerem ležijo, temveč tudi dekorativne ali uporabne, na primer za prostor za shranjevanje oddaljenega televizorja.

Torej so vam predstavili različne vzorce blazinic in fotografije končnih različic izdelkov. Izberite svojo najljubšo. Ustvarite lep pribor za vašo notranjost.