FoodPro Preloader

Povejmo, kako narediti živali iz kroglic. S shemo in opisom delovnih mest po korakih - dva mojstrska razreda za začetne igle


Iz biserov in steklenih kroglic lahko naredite ne le zapletene notranje predmete, cvetje, nakit, nakit za čevlje, lase in oblačila, temveč tudi preproste obrti - figure živali, rib, ptic in žuželk. Če se želite naučiti beadwork - začnite z najlažji, tako majhne ravne številke. V tem članku vam bomo povedali, kako lahko po porabi minimalnega časa in truda izdelate živali iz kroglic. Z opisom shem

Iz biserov in steklenih kroglic lahko naredite ne le zapletene notranje predmete, cvetje, nakit, nakit za čevlje, lase in oblačila, temveč tudi preproste obrti - figure živali, rib, ptic in žuželk.

Če se želite naučiti beadwork - začnite z najlažji, tako majhne ravne številke. V tem članku vam bomo povedali, kako lahko po porabi minimalnega časa in truda izdelate živali iz kroglic. Z opisom sheme in postopnim opisom, predstavljenim v tem članku, morate vsi uspeti. Torej, skupaj z vami naredimo muho in srčkastega zajčka iz hlebcev!

Kako narediti lep izdelek? Broška "Fly"

Za izdelavo teh stilskih obrti morate pripraviti naslednje materiale in orodja:

  • kroglice in dolge steklene kroglice srebrne in črne barve;
  • dve veliki bleščeči temno sivi perli;
  • fina žica (0, 43 mm);
  • škarje.

Po nakupu potrebnih materialov in organizaciji delovnega mesta nadaljujte z delom. Letite bomo z uporabo naslednjih shem za kroglice.

Živali so praviloma narejene iz posameznih delov, ki se nato sestavijo v eno samo strukturo. Najprej izdelujemo štiri krilca za letenje (glej sliko A). Vzemite kos žice dolge približno 20 cm, kroglice in steklene kroglice srebrne barvne sheme. Prva vrsta krila bo izdelana iz 1 kosov. pepel. Potem bomo pobrali kroglico in stekleni trub, prerežimo konce žic drug proti drugemu. Iz ene steklene kroglice in dveh kroglic izvajamo tretjo vrstico. Strogo se držite sheme dela, natezanja kroglic, poskrbite, da so vedno iz istega roba kot v prejšnji vrstici. Četrta vrsta - sredina krila - je izdelana iz steklenih kroglic in treh kroglic. Peta vrstica je sestavljena iz enakega števila kroglic kot prejšnje, vendar so narisane z druge strani. Nadaljnje delo se nadaljuje z zmanjšanjem števila kroglic za eno v vsaki naslednji vrstici. Zadnja vrsta elementa je izdelana iz steklenih kroglic (1 kos). Vse, prvo krilo muhe je pripravljeno. Po analogiji izvajamo še tri natančneje podrobnosti.

Povejmo, kako narediti očarljive živali iz kroglic. Pomagali bomo pri shemi!

Zdaj začenjamo tkati trup muhe. Vzamemo kos žice, dolge 25 cm, in črne kroglice. Telo začne delovati od zadaj, vodeno s fig. b . Prvo vrstico izdelamo iz ene perle črne barve. Drugi je sestavljen iz dveh, ki prečkajo konce delovne žice drug proti drugemu in tretji od treh. Nato izvedite tri vrstice s štirimi kroglicami, brez povečave. To bo trebuh naše muhe. Zdaj opravimo še tri vrstice treh kroglic v vsaki. Tu bomo postavili krila. Nato na koncih žice strnemo dve veliki bleščeči kroglici. Oči so pripravljene. Ostanite, da naredite hrbtišče dveh črnih kroglic in dokončate podrobnost s steklenimi kroglicami (1 kos). Konci žic se pritrdita okrog zadnje kroglice. Naš pogled je skoraj pripravljen. Ostaja, da naredimo noge in zberemo vse podrobnosti skupaj.

Srebrno-črna muha iz kroglic: celotno delo

Za izdelavo tac vzemite majhen kos žice. String eno stekleno kroglico na enem koncu zaporedoma - 1 kos, kroglica, nato spet steklena kroglica in kroglica (sl. C). Po analogiji naredite še 5 nog. Po izvedbi vseh delov nadaljujte z montažo - pritrdite krila (pritrdilne točke so označene na sliki s črko A ), noge pa na telo. Vsa vaša muha je pripravljena! Uporablja se lahko kot posebna originalna dekoracija ali kot sestavni del vsake sestave. Zdaj veste, kako enostavno je izdelovanje živali iz kroglic. Upamo, da je delo s shemo dokaj preprosto in intuitivno.

Cute "Bunny": mojstrski tečaj za začetne igle

Za izdelavo teh obrti potrebujete kroglice št. 8 bele, črne, rožnate in rdeče. Potrebovali boste tudi rdeč biser (ali velik krog št. 5) in 0, 3 mm bakreno žico. Kako narediti živali iz kroglic? Z shemo je enostavno!

Začnemo delo z izdelavo ušesa iz bele in roza kroglice (glej sliko A). Po analogiji bomo izvedli drugo uho, nato pa bomo povezali dele na način, prikazan na sl. b . Na preostalem koncu žice prvega ušesa raztegnemo tri bele kroglice in jo potegnemo skozi odprtine dveh kroglic zadnje vrste drugega ušesa. Nato bo konec žice drugega ušesa prešel skozi luknje treh kroglic in skozi dve kapljici zadnje vrste prvega ušesa. Nato nadaljujemo z žeblji z belimi kroglicami. Oči bomo naredili s črnimi kroglicami, obrazi iz roza in nosom iz velike rdeče noge. Prekrivanje vseh vrst glave, preostali konci žice po opravljenih ušesih bodo fiksirani z navijanjem med vrsticami in jih potegnili skozi luknjo velike rdeče noge. Potem pa iz njih naredimo zanke z brki (glej sliko C , d in e ).

Živali iz kroglic (za začetnike): še naprej izvajamo zajčka

Po izdelavi glave nadaljujte s tkanjem tac in trupa, kot sledi.

Tačke so izdelane iz belih kroglic z enim delovnim koncem žice med spuščanjem drugih vrst. Prtljažnik je narejen iz rdečih kroglic. Po ustvarjanju spodnjih šap se konci delovne žice fiksirajo z ovijanjem okoli petega roba z roba. Upamo, da smo se naučili, kako narediti preproste obrti - muho in zajca, ljubili boste kroglice. Sheme živali kasneje lahko sami izumite, kažejo domišljijo. Sčasoma boste zagotovo spoznali, kako ustvariti izvirne izdelke v obliki cvetja, žuželk, rib in kakršnih koli smešnih malih živali. Vso srečo!