FoodPro Preloader

Nekaj ​​zanimivih idej za prijave iz naravnih materialov na temo "Jesen"


S prihodom jeseni narava postane zelo svetla in barvita. In sprehodi se spremenijo v zanimivo dejavnost - zbiranje materiala za ročne obrti. Ta fascinanten proces zamuja ne le otroke, ampak tudi odrasle. Lepi izrezljani listi svetle barve so sposobni razvedriti in preplaviti s pozitivnimi čustvi. Vse vrste cvetov, listov, vej božičnih dreves, želodov, kostanja in njihovih školjk so kot nalašč za ustvarjalnost. Aplika

S prihodom jeseni narava postane zelo svetla in barvita. In sprehodi se spremenijo v zanimivo dejavnost - zbiranje materiala za ročne obrti. Ta fascinanten proces zamuja ne le otroke, ampak tudi odrasle. Lepi izrezljani listi svetle barve so sposobni razvedriti in preplaviti s pozitivnimi čustvi. Vse vrste cvetov, listov, vej božičnih dreves, želodov, kostanja in njihovih školjk so kot nalašč za ustvarjalnost.

Aplikacije iz naravnih materialov na temo "Jesen" v tem obdobju so bolj pomembne kot kdajkoli prej. V šolah in vrtcih je ta dejavnost namenjena veliko časa. Toda kaj preprečuje staršem, da bi se spomnili svojega otroštva in naredili nekaj zanimivih del z otroki? Prijave iz naravnih materialov na temo "Jesen" so lahko ploske in obsežne, za njihovo ustvarjanje pa je potrebno samo obrniti domišljijo.

Kako pripraviti material

Za delo lahko uporabite svež material, vendar je veliko bolj priročno, če so bili listi in cvetovi za aplikacijo predhodno posušeni, potem pa bodo lažje lepljivi. Za harmonično sliko morate bodisi pobrati celotne elemente, bodisi izrezati eno veliko na koščke. To pomeni, da lahko velike liste za nanos naravnih materialov na temo "Jesen" - tako sveže obrano kot suho - razrežemo s škarjami, kar jim daje želeno obliko. Da se posuši material, ga položimo med stranicami debele knjige in pritisnemo s stiskalnico.

Ravne aplikacije

Izvirnik bo aplikacija na temo "Jesen" iz svetlo rumenih, zelenkastih in rdečih listov, ki so postavljeni v obliki šopkov, pokrajine ali različnih živali. Tukaj je nekaj idej za skupno delo otrok in staršev.

  • Jesenska glade. Za to aplikacijo boste potrebovali pokrajinski list ali karton, lepilo in liste različnih oblik in barv. Prvič, iz zelenih listov širijo trave, ki se dajo na gobo in drevesa. Glavni junak bo tukaj jež, ki hodi po travniku.
  • Šarmantna ladybug. Ta izvirna aplikacija je narejena z izrezovanjem potrebnih delov iz naravnega materiala z maksimalnim ohranjanjem naravnih kontur. Za takšno delo, morate zaloge na največje število listov, tako da lahko enostavno najti potrebne element. Delo se začne z dejstvom, da se razprostira trava, nato pa pride obrat kravjih nog, trupa in glave, ki se oblikujejo z izbirno metodo.

Aplikacije za količino

Prijave iz naravnih materialov na temo "Jesen" so lahko obsežne. Za njih lahko uporabite ne le liste, temveč tudi vse vrste vejic in cvetov. Na primer, delovni predmeti so razporejeni v čudovitem šopeku in prilepljeni na karton, po katerem se pod njim oblikuje vaza. Poleg tega je lahko izdelan iz barvnega papirja z dekorativnimi elementi iz naravnega materiala, na primer iz semen ali iz kostanja ali orehovih lupin.

Mimogrede, glede na temo semena, lahko odprete velike priložnosti za ustvarjalnost. Naredili bodo lepo aplikacijo. Semena razporedijo izvirne vzorce in kompozicije ne samo na papir, ampak tudi na predmete, kot so škatle, vaze in steklenice. Tukaj je samo eno pravilo - potrebujete zanesljivo lepilo, zahvaljujoč kateremu bo dekorativni zaključek zdržal dlje časa.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci