FoodPro Preloader

Hack "Ježek iz stožcev in plastenka"


Pine in smrekove storži so čudovit, okolju prijazen naravni material, iz katerega lahko izdelujete vse vrste obrti. V tem članku vam bomo povedali, kako je jež izdelan iz steklenice in stožcev. Enostavno in enostavno Tako čudno delo se izkaže za precej obsežno, dokaj stabilno in zelo lepo. Ta izdelek lahko uporabite kot element vrtnega dekorja, kot igračo ali kot spominek kot darilo nekomu od prijateljev ali sorodnikov. In nare

Pine in smrekove storži so čudovit, okolju prijazen naravni material, iz katerega lahko izdelujete vse vrste obrti. V tem članku vam bomo povedali, kako je jež izdelan iz steklenice in stožcev.

Enostavno in enostavno

Tako čudno delo se izkaže za precej obsežno, dokaj stabilno in zelo lepo. Ta izdelek lahko uporabite kot element vrtnega dekorja, kot igračo ali kot spominek kot darilo nekomu od prijateljev ali sorodnikov. In narediti tako čudno delo z lastnimi rokami, in če želite, in poklicati otroka, da sodeluje pri izdelavi bodičastega čednega.

Material za delo

Za izdelavo izdelka "ježek iz stožcev in plastenke" morate pripraviti materiale, potrebne za delo. Potrebovali boste borove stožce, plastenke, po možnosti rjavo barvo, globoko plastično ploščo za enkratno uporabo, nož za gradnjo, dva velika bela gumba in dve majhni črni. Še vedno potrebujete vrvno vrvico in toplotno pištolo z lepilom.

Stopnje dela

1. Na plastenki se razreže zgornji del, iz katerega bo kasneje izdelan jež našega ježa. Pokrova ni treba odvijati z vratu. Postala bo nos bodočega ježa.

2. Na mestu reza naredimo zareze na vsak centimeter. Upognite nastale zareze ven.

3. Vrv ježa naj se ovije okoli prihodnjega gobca, začenši z nosom in konča na mestih, kjer so se začeli kosi. Konci vrvice so pritrjeni znotraj dela.

4. Na toplotni pištoli nanesite vroče lepilo na zareze in lepilni del obrnite na stran plošče za enkratno uporabo, ki jo obrnete na glavo. Torej, imamo malo telesa za naše obrti »Jež iz stožcev in plastenka«. Sedaj morate počakati, da se lepilo posuši. In nato še naprej ustvarjate izdelek.

5. Lepilo je sedaj potrebno nanašati na celotno zunanjo površino krožnika za enkratno uporabo. In potem se rahlo nežno držijo lepila čim bližje drug drugemu. Če nenadoma pride do preveč prostora med njimi, se lahko napolni z majhnimi ščetinami, želodom ali kostanji. Naše obrti »Jež iz stožcev in plastenka« so skoraj pripravljeni.

Zdaj je ostalo le, da naredimo nekaj majhnih podrobnosti, da bi dokončali delo ustvarjanja ježa iz plastične steklenice in borovih storžkov. Naredi oči za ježa. Če želite to narediti, prilepite črne gumbe na belo. Nastale oči so varne na pravem mestu. Izlivna barva je črna z lakom za nohte ali črno barvo. Na igle na hrbtu ježka pritrdite lutko iz gob in sadja ali umetne zelenice. Da bi povečali življenjsko dobo naših obrti iz stožcev, je njegov površinski lak. To bo proizvodu omogočilo trajnost in sijaj.

Zaključek

Jež, izdelan iz stožcev in plastenka, je lahko odlična igrače za otroka ali za dekoriranje z vašim domom, gazebo ali vrtom. In naš lep ježek je lahko izvirna majhna cvetlična lončka. Lahko se uporablja za gojenje zelene čebule, kopra ali drugih potrebnih zelenja. Mi zelo upamo, da bo ta članek koristen za vas, in tako čudoviti jež bo živel v vašem domu!

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča