FoodPro Preloader

Pripravljen vzorec hlač za fanta z elastičnim trakom


Misliš, da boš naredil novo stvar za svojega sina, vendar ne veš kaj točno? Naredite hlače za fanta z elastiko. Te hlače so kot nalašč za vsakodnevno nošenje, lahko pa tudi šivate na praznični način. V tem članku lahko najdete vzorce šestih različnih stilov. Navadne hlače Nič ni lažjega, kot šivati ​​hlače za fanta z elastiko. Vzorec je sestavljen s

Misliš, da boš naredil novo stvar za svojega sina, vendar ne veš kaj točno? Naredite hlače za fanta z elastiko. Te hlače so kot nalašč za vsakodnevno nošenje, lahko pa tudi šivate na praznični način. V tem članku lahko najdete vzorce šestih različnih stilov.

Navadne hlače

Nič ni lažjega, kot šivati ​​hlače za fanta z elastiko. Vzorec je sestavljen samo iz dveh delov. V skladu s tem je treba izdelek dopolniti s širokimi elastičnimi trakovi, ki bodo podpirali hlače na pasu in jih pritrdili na gležnje. V takih hlačah lahko deček hodi in hodi po hiši. Ne omejujejo gibanja, otrok pa se v njih počuti udobno. Toda za praznični dogodek takšne hlače niso primerne. Preveč preprosti so.

Vzorec otroških hlač za otroke predšolske starosti je podan zgoraj. Če želite šivati ​​takšne hlače, morate povečati sliko in jo natisniti v pravi velikosti. V ta namen izmerite dolžino otrokove noge in obseg njegovega pasu. Na podlagi teh dimenzij merimo vzorec. Zdaj ga morate razrezati na tkanini. Nič ni težko. Prikazujemo vzorec materiala in izrežemo podrobnosti. Naredimo stranske šive. V zgornjem delu izdelka, kot tudi v nogi, morate šivati ​​širok elastični trak. Na zahtevo hlače lahko naredite obliž.

Dolge hlače

Takšne hlače so dobre za šivanje iz vodoodporne tkanine in za uporabo sintepona kot podloge. Te hlače bodo otroka zaščitile pred hladnim vetrom in poševnim dežjem. In preprosto jih boste lahko zašili. V članku je predstavljen vzorec hlač za dečka z elastičnim trakom. Treba ga je razširiti, natisniti in nato prevesti v pavs papir skozi okno. Zato bi morale obstajati dve polici - nazaj in spredaj.

Prevajamo vzorce na tkanino. Imeti morate 4 dele. Ne pozabite, da je treba desno in levo nogo rezati v zrcalni sliki. Če nameravate šivati ​​hlače na oblogi, to pomeni, da boste morali iz poliestra oblazinjenja izrezati še 4 dele in iz obloge. Zdaj morate šivati ​​vse dele v parih. Najprej postavimo stranske šive na vse noge. Če se izdelek zašije s podlogo, se najprej sestavi notranji del in šele nato se zunaj zavije. Zadnja faza je šivanje dlesni. Vstaviti ga je treba v pas in v nogo.

Jeans

Te hlače bodo podobne tistim, ki se pojavljajo v prvem odstavku tega člena, vendar bo razlika v sredini šiva, ampak v njegovi prisotnosti. V tem modelu se predvideva. Ampak zakaj se trudiš delati dodaten šiv, če lahko to storiš brez njega? Dejstvo je, da se oblačila, ki so sestavljena iz velikega števila delov in imajo konstruktivno podlogo, vedno bolje prilegajo. Zato ne smete vzeti časa za izdelavo izdelka.

Spodnje hlače za vzorce z elastičnim trakom. Takšne hlače bomo šivali iz jeansa, saj fantje pogosto padajo, tanka tkanina pa bo hitro postala neuporabna. Izrežite 4 kose tkanine in jih začnite šivati ​​v parih. Najprej naredimo hlačne noge, nato pa jih pritrdimo drug drugemu. Potrebno je šivati ​​gumo nazadnje. V tem modelu bo to dekorativni element, zato ga morate izbrati, da bo ustrezal tkanini.

Kratke hlače

Da bi takšne hlače bo precej težka naloga. Navsezadnje je ta slog popolna kopija modela za odrasle. Vzorec otroških hlač z elastiko za dečka ni zapleten. Za začetek ga morate prilagoditi rasti otroka Ko je to dejanje storjeno, morate vzorec prenesti na papir. To je treba rezati vzdolž pikčastih črt, da ločimo sprednji in zadnji žep. Za njih bodo potrebni ločeni vzorci.

Zdaj moramo začeti izdelovati tkanine. Ko so pripravljeni, lahko nadaljujete s šivanjem hlač. Prva stvar, ki bo veliko podrobnosti. Nato sprednji in zadnji žepi sešita na noge. In šele potem se hlače medsebojno zmeljejo. Nazadnje je elastika prišita v pas. Bodite prepričani, da ročaj rob noge. Gume ni treba šivati, zato jih morate zamašiti in šivati.

Kratke hlače

Končni vzorec hlač z elastičnim trakom za dečka je prikazan spodaj. Na njej lahko šivate tako polnopravne hlače kot kratke hlače. Vse bo odvisno od velikosti in dolžine izdelka. Prilagodite vzorec in ga razrežite. Sedaj morate prevesti vse podrobnosti na tkanini. Morate izbrati gost material, tudi za poletje. Zakaj? Večina fantov je zelo aktivnih, tako da ne morejo mirno sedeti in bežati ves čas. Trajne torne hlače hitro postanejo neuporabne.

Po izrezovanju vseh podrobnosti lahko nadaljujete s šivanjem. Najprej morate šivati ​​obrobo. Potem morate šivati ​​nogo. In šele potem lahko izdelek šivate. Na vzorcu lahko vidite pas. Najprej morate šivati ​​tkanino na elastiko, nato pa jo pritrdite na vrh hlače. Po želji lahko hlače okrasite z najljubšo risanko iz sina.

Hlače za najmlajše

Spodnje hlače z elastiko za dečka, ki je pred kratkim preživel šest mesecev, bodo izgledale tako, kot je prikazano na spodnji sliki. Takšne hlače lahko enostavno šivate sami, saj morate natančno vedeti, kako visok je vaš otrok. Na podlagi tega parametra morate sliko prilagoditi spodaj. Prevedemo vzorec na papir, nato pa izrežemo dele iz klobučevine ali katerekoli druge mehke tkanine.

Nadaljujemo s prilagajanjem izdelkov. Prvi korak je šivanje med nogami. Nato jim morate priložiti ovitek. Šivamo ga na dno noge, da bi ga zlahka pritrdili, namestimo gumbe ali velcro na hlače. Zdaj je treba sestaviti izdelek in pritrditi gumo. Te hlače so lahko v paketu z jopičem, vzorec za katerega je prikazan na isti sliki.