FoodPro Preloader

Kako narediti bonbonnieres poroko z lastnimi rokami?


Vsakdo ima rad darila. Da bi zadovoljili goste vaše poroke, jim dajte darila. Majhne spominke, bonbone in druge sladkarije lahko vložite v bonbonnieres. Takšne škatle boste lahko enostavno sestavili z lastnimi rokami. Nasvete in ideje za izdelavo najdete spodaj. Piramida Kateri je najlažji način, da naredite bonbonnieres z lastnimi rokami? Nare

Vsakdo ima rad darila. Da bi zadovoljili goste vaše poroke, jim dajte darila. Majhne spominke, bonbone in druge sladkarije lahko vložite v bonbonnieres. Takšne škatle boste lahko enostavno sestavili z lastnimi rokami. Nasvete in ideje za izdelavo najdete spodaj.

Piramida

Kateri je najlažji način, da naredite bonbonnieres z lastnimi rokami? Naredite jih brez papirja. Za izdelavo majhnih škatel potrebujete debel karton. Lahko naredite večbarvne bonbonnieres, in lahko naredite škatle v barvah počitnice. Če želite gostom preprečiti mešanje njihovih daril, lahko ustvarite prilagojene oznake. Toda če naredite isto darilo za vse, lahko preskočite ta korak. Kako narediti bonbonniere brez papirja z lastnimi rokami? Natisnite vzorec, ki je priložen zgoraj. Nato ga razrežite in prenesite v debelo kartonsko embalažo izbrane barve. Za vse notranje linije naredite kose z nožem za pisalne potrebščine. Sestavite piramido in jo pritrdite na vrhu s trakom. Poleg etikete je lahko ta bonbonnier ročno okrašen z lepimi napisi. Gostje bodo veseli, da ste osebno podpisali darila.

Torbica

Ta miniaturni bonbonnier je primeren za shranjevanje majhnih bonbonov. Na primer, lahko zaspite barvne dragee. Veliko in široko sladkarije je bolje pakirati nekaj drugega. Kako sestaviti bonbonniere torbo s svojimi rokami? Izberite material. Priporočljivo je uporabiti nekaj zanimivih kartonov. Lahko je debel reliefni papir, npr. Žamet ali perforirana tekstura. Natisnite vzorec in ga prilagodite. Zdaj morate prenesti šablono na karton. Izrežite konturo, nato pa notranje rezove razrežite z nožem za pisalne potrebščine. Ampak ne pretiravajte. Reže so potrebne, da se lahko slepi kosi lažje ukrivijo. Sestavite obliko in jo zlepite. Zdaj v nastali vrečki, dal kos žamet ali saten tkanine in ga napolnite s sladkarije. Zgoraj podobna darila lahko okrasimo s trakom.

Krof

Takšna darilna embalaža bi bila primerna na poroki mladih ustvarjalcev. Bonbonnierji bodo uživali gostje sladkih zob. Da bi povečali učinek darila, lahko pakirate krofe v škatli, kot je ta. Kako narediti bonbonnier z lastnimi rokami? Paket je sestavljen iz dveh delov: prvi je osnova, drugi pa je obarvana. Za začetek bomo naredili osnovo. Natisnite vzorec, ga prerežite in prenesite na karton. Zdaj izrežite prazno. Dekor bo izdelan iz barvnega papirja. Poiščite primeren material in iz njega izrežite kamilico. Notranjost slepega dela oblikuje osmerokotnik v skladu z osnovno obliko. Sedaj nadaljujte z dekorjem. Iz barvnega papirja izrežite majhne svetle pravokotnike in jih prilepite v kaotičen red na marjetico. Zdaj sestavite podstavek in ga nalepite na svetlo oblogo.

Srce

Zelo primerno izgleda kot bonbonnieres na poroki. S svojimi rokami lahko ustvarite en izdelek v 5 minutah. Torej, dajanje daril ne bo trajalo dolgo. Natisnite obrazec in ga prerežite. Poiščite pravi material. Če želite izdelati bonbonnieres z odtisom, vendar v trgovini niste našli zahtevanega kartona, ga lahko ustvarite sami, prilepite prek debelega papirja s krpo. Material na plošči mora biti prilepljen, tako da je mogoče deformirati obliko. Izrežite srce in nožem narišite črto pregiba. Zberite obdelovanec. Takšno srce, okrašeno s tkanino, je lahko okrašeno s trakom. Če je bil izdelek monofoničen, ga nalepite na barvni lok in če ste naredili večbarvni bonbonnier, potem bi morali dati prednost enobarvnemu matnemu loku.

Okrogla škatla

Kakšna bi morala biti velikost bonbonnierja? S svojimi rokami lahko naredite škatlo vseh velikosti. Ampak še vedno ne pozabite, da poroka ni bonbonnier več kot 10 cm.Naravno, izjeme so povsod. Kako ustvariti okroglo škatlo? Iz papirja morate odrezati dva identična kroga. Zaželeno je, da uporabite debele liste kartona, in ne gladko, ampak teksturo. Izrežite dva pravokotnika, ki sta po dolžini enaka premeru krogov. Ena od teh praznih mest mora biti ozka, druga pa široka. Lepila okroglih in pravokotnih delov. Rezultat bi morale biti dve polovici škatle. V notranjosti je lahko levi papir in škatlo lahko napolnite s satenastim ali svilenim rezom. Kako okrasite kapo? V ta namen se lahko uporabi tudi karton. Iz njega naredite dva traka in ju zavrtite. Sedaj privijte prazen prostor navzgor navzkrižno. Še vedno ostane lepilo nastalega elementa na pokrovu.

Košara

Kako narediti bonbonnier z lastnimi rokami, ne iz papirja? Lahko naredite paket za miniaturno darilo iz vseh razpoložljivih materialov. Na primer, vzemite debel niz. Iz nje lahko naredite košaro. Za to potrebujete okroglo obliko. Za udobje vzemite gumijasto kroglo. Tape obrazec s prtičkom, in nato vzemite nit in lepilo PVA. Prebunite mehurček lepila in ga raztegnite skozi vrv. Zdaj enakomerno, začenši od sredine, navijemo nit na prtiček. Spirala je zavita točno na sredino obrazca. Nato zapustimo gredico. Ko se izdelek posuši, ga odstranite iz krogle in prerežite v obliko. Iz nitke oblikujemo ročaj in ga zlepite na stranice nastale košare. Vrv lahko pritrdite z oblačilnimi obročki. Možno je zapolniti podoben bonbonnier s sladkarijami ali majhnimi cvetovi.

Oreh

Kaj še lahko naredite bonbonnier poroko z lastnimi rokami? Iz orehovih lupin. Takšna embalaža bo zanimiva za ogled praznične mize in zagotovo bo vse goste zapomnila pravljica. V mlajših letih so vsi prebrali znane pesmi A. S. Puškina o veverici, ki je žgala zlate matice. Vaza s takšnimi darili in moraš ustvariti. Vzemite matice in jih nežno odprite. Odstranite celotno vsebino in pobarvajte notranjost lupine. Inside, dal bombažno blazinico, in dal obesek, prstan ali verigo na njej. Lepilo »Moment« povežite s školjkami. V vsako matico lahko podarite edinstveno darilo. Potem bodo imeli gostje nekaj podobnega. Vrh lupin mora biti naslikan. To lahko storite z akrilno barvo ali s pršilnikom. Da bi gostom olajšali določitev, v katerem oreščku je darilo za koga, zavijte školjke s trakovi. Roza kravata za darila za ženske, in modra - za moške.

Candy

Ta bonbonnier iz papirja z lastnimi rokami, ki jih več kot enkrat veliko mladoporočencev. Klasična različica miniaturne embalaže za sladkarije mora biti v obliki sladkarij. Vzemite barvni papir pravega odtenka. Izrežite pravokotnik iz njega. Zdaj morajo biti robovi te geometrijske oblike okrašeni z diamanti. Iz vsakega roba izrežite tri celice in dve polovici diamanta. Povežite geometrijske oblike z režami. Na osrednjem delu sladkarij morate pripraviti embalažo. Ustvarite lahko posebno nalepko ali izrežete pravokotnik iz natisnjenega papirja. Prilepite sliko ovojnice in nato izklopite sladkarije. Bonbonnier napolnite s sladkarijami in robove embalaže zavezujte s trakovi.

Vrečko

Želite ustvariti bonbonnieres s svojimi rokami iz tila? To bo še lažje narediti kot graditi kompleksne strukture iz papirja. Ustvarite zračno blazino. Za to boste morali izrezati kvadrat iz tila. Če želite, lahko izrežete dva kvadratka različnih barv in ju postavite drug na drugega. Uporabite lahko različne materiale, kot so til, svila ali gipure. Na sredini trga postavite darilo. To so lahko sladkarije, čari, obeski itd. Zdaj na vrhu sestavite vogale in jih potegnite s trakom. Nastali kulechek se lahko dopolni z osebno oznako. Na ta način lahko gostom predstavite ne le bonbone, ampak tudi rute. V tem primeru zavijte sladkarije v vrečko in naredite vrečko z robčki.

Dekor

Ustvarili ste preprost bonbonnier in ne veste, kako ga okrasiti? V ta namen lahko uporabite vse, kar imate pri roki. Na primer, nalepite na prozorne plošče konfetov in jih pritrdite na škatle. Nimate večbarvnih krogov? Ustvarjanje bo enostavno z luknjanjem. Iz papirja lahko rezate cvetje različnih velikosti. To so lahko kompleksni volumetrični popki ali ravni elementi silhuete. Darila lahko okrasite s trakovi. Na primer vzemite sijajni trak in ga povežite z darilom.

Želite narediti nekaj bolj zapletenega? Ustvarite kanzashi trakove. Takšne rože lahko pritrdite na pin, nato pa na darilo. Potem bo vsak gost prejel ne le majhno darilo, ampak tudi lepo broško. Kot dekor lahko uporabite kroglice in kroglice. Iz njih lahko ustvarite različne oblike, kot so rože. Prav tako lahko preprosto pletite darilo z obračanjem žice s steklenimi kroglicami na njem. Izmenjujte kroglice in kroglice, izdelajte izvirne obeske.

In seveda lahko embalažo okrasite s sliko. Če niste prikrajšani za umetniško nadarjenost, lahko s pomočjo barv ustvarite kompleksno sliko. No, če ne veste, kako pripraviti, je bolje uporabiti šablone. S pomočjo praznih papirjev lahko ustvarite zapletene vzorce, ne da bi se potrudili.