FoodPro Preloader

Slikarstvo za notranjost z lastnimi rokami: mojstrski razred


Od nekdaj so ljudje poskušali okrasiti svoje domove, naslikati živali in svoje življenje na kamnitih zidovih in izdelati različne obrti. Sodobni ljudje niso daleč od svojih prednikov, zdaj pa želimo okrasiti njihov dom in zagotovo nekaj posebnega, ne kot vsi drugi. Naš članek bo predstavil eno od idej notranje opreme. Gre za

Od nekdaj so ljudje poskušali okrasiti svoje domove, naslikati živali in svoje življenje na kamnitih zidovih in izdelati različne obrti. Sodobni ljudje niso daleč od svojih prednikov, zdaj pa želimo okrasiti njihov dom in zagotovo nekaj posebnega, ne kot vsi drugi. Naš članek bo predstavil eno od idej notranje opreme. Gre za to, kako s svojimi rokami ustvariti tridimenzionalne slike.

Slike - dekoracija katere koli notranjosti

Kako dolgo so slike? Kolikor je človek sam. Samo njihovo imenovanje ni bilo vedno enako. Pred nekaj tisoč leti so bile slike nekakšno orodje za prenos informacij za prihodnje generacije. In šele po več stoletjih so jih ljudje začeli risati za užitek in lepoto. Slikarstvo je postalo umetnost.
Ni smiselno trditi, da je slika dekoracija vsake notranjosti. Tudi najstarejša stena se bo spremenila, če obesite sliko na to, in prostor bo zagotovo postal veliko bolj udoben in lepši. Želite vedeti, kako spremeniti svoj dom? Notarsko slikanje z lastnim delom je odgovor! Ne potrebujete veliko časa, truda in finančnih stroškov. Če je bila slika prej obravnavana kot luksuzna postavka, potem jo lahko vsaka oseba doseže sama. Kako? Preberite o tem in se prepričajte, da boste izvedeli! Potrebovali boste le malo prizadevnosti in prisotnosti minimalnih ustvarjalnih sposobnosti.

DIY slika: mojstrski tečaj

Obstaja veliko načinov, da sami ustvarite čudovito sliko. Večina je povezana z ustvarjanjem tridimenzionalnih barv. Zelo enostavno jih je izdelati z metodo vezenja in nekaj svetlimi satenskimi trakovi. Izkazalo se je, da so lepe, svetle in posamično!

To sliko lahko nato postavite v običajen okvir ali ustvarite druge ideje za uporabo tridimenzionalnega vzorca s cvetovi. Potrebno je le dodati malo domišljije in ustvarjalnosti. Na primer, če je slika majhna, jo lahko celo postavite v fotookvir in potem boste imeli namizni eksotični dekor.

Potrebni materiali

Kaj morate kupiti, če želite izvedeti, kako ustvariti takšne tridimenzionalne slike z lastnimi rokami?

 • Satenasti trakovi različnih širin in barv. Mora biti zelena, za stebla in liste ter več drugih barv, med katerimi lahko izbirate - za popke.

 • Igla z zelo širokim, velikim očesom.
 • Kreda ali svinčnik za skico skico.
 • Material kot platno, na katerem boste vezili rože. To je lahko karkoli - debel karton, žametni papir, prilepljen na isti karton. Glavna stvar je, da podlaga na sliki ne sme biti predebela in trdna, temveč mora pustiti iglo s trakom, da jo »preide«. Lahko uporabite tkanino in obroček, nato pa - vstavite ali raztegnite tkanino na drugo primerno podlago.
 • Škarje

Priprava: skica

Ta domača slika za notranjost ni samo dekoracija vašega stanovanja ali hiše, ampak tudi čudovito darilo. Kje se začne ustvarjanje prihodnje mojstrovine? Desno od skice! Najprej morate razumeti - kakšno nominalno šopek želite videti. V našem mojstrskem razredu razmišljamo o izdelavi tulipanov. Na pripravljenem platnu komaj lahko narišete obris šopeka s kredo ali svinčnikom. Najpomembnejša točka bo lokacija popkov.

Vezenje cvetja

Skica je pripravljena. Začnimo z brsti za vezenje!

 1. Vzemite širok rumeni satenski trak. Na koncu traku naredite vozel.
 2. Začnite delati na napačni strani platna. Iglo izvlecite s trakom v bližini prvega popka.


 3. Naredite učinek glasnosti je zelo preprost: samo ne zategnite trak do konca. Pustite ga brezplačno.

 4. Če želite ustvariti en brst, so ponavadi dovolj 3 šivi. Če to ni dovolj, naredite 5-6 šivov. Na enak način naredite še tri rumene brste.

 5. Slika za notranjost, ročno izdelana z lastnimi rokami, bo še lepša, če bodo rože v kompoziciji različnih barv. Torej vzemite vroče roza satenast trak. Z njim povežemo še 4 popke.

 6. Če želite, lahko naredite poljubno število brstov popolnoma različnih barv. Na sliki našega mojstrskega razreda so tudi tulipani bledo rožnate barve. Na tej kreaciji brstov se je končalo!

Vezenje stebel in listov

Strinjam se, slika za notranjost, ustvarjena z lastnimi rokami, bi bila nepopolna brez stebel in listov. Zdaj jih bomo naredili, da bo slika dobila končni videz!

 1. Vzemite najtanjši satenski trak v zeleni barvi.
 2. Vezite eno steblo iz vsakega pupka z zelo majhnimi šivi. Naredite jih z ovinkom, da bodo izgledali čim bolj naravno.

 3. Vzemite širši trak zelene barve in z njo oblecite liste tulipanov. Slika je pripravljena!

Nekaj ​​zanimivih idej

Nekoliko zgoraj je bilo rečeno, kako ustvariti tridimenzionalne slike (rože) z lastnimi rokami, in sicer šopek tulipanov iz satenastih trakov. Naučili ste se vseh skrivnosti in poskrbeli, da o tem ni nič zapletenega. Ta primer je le eden izmed nekaj, to je vrh ledene gore, imenovan "ustvarjalnost"!

Ponujamo vam še nekaj idej za ustvarjanje tridimenzionalnih slik.

 • Rose


  Material, iz katerega je izdelan, je lahko katerikoli. Vzemite krpo, krpo, mrežo - karkoli! Samo tako, da si postavite različne kvadrate tkanine različnih velikosti, lahko ustvarite čudovito volumetrično vrtnico! In če šivate ta cvet na platno in ga okrasite z ustreznim okvirjem, boste dobili pravo sliko materiala, izdelanega z lastnimi rokami!

 • Suho cvetje
  Z njihovo pomočjo lahko ustvarite prave mojstrovine! Majhna skrivnost: cvetje je treba posušiti, obešati jih bodo navzdol. Potem ne bodo izgubili svoje oblike.

 • Kape za steklenice
  Zakaj jih vrgel proč? Konec koncev, lahko naredite sliko, ki je popolnoma drugačna od karkoli drugega! In 100% boste prepričani, da nihče ni popolnoma enak.

 • Gumbi
  Uporabljajo se lahko ne le za predvideni namen. Malo domišljije - in vaš otrok bo navdušen! Gumbi se lahko prilepijo ali sešijejo. Uporabite lahko sliko za ozadje, prosti prostor okoli gumbov pa ne bo tako opazen.

DIY slike o zrnu - nov modni trend

Slike žita postajajo vse bolj priljubljene. Je okolju prijazen, poceni in zelo zanimiv! Ta slika popolnoma okrasi notranjost v rustikalnem slogu. Potrebovali boste le lepilo, okvir in zrna različnih sort.

Odlična ideja bi bila ustvariti sliko kavnih zrn. Ustvarjanje kompozicije je zelo enostavno, tudi otrok ga lahko obvladuje. Zrna so pritrjena na platno z navadnim lepilom. Navadna juta bo odličen material za platno. Poleg tega bodo pravi poznavalci te pijače navdušeni z aromo ustvarjene mojstrovine! Umetnost in aroma soba v eni? Enostavno!

Ustvarite, dragi bralci! Naj gre za sliko materiala, satenastih trakov, suhega cvetja ali zrna, najpomembnejša stvar bo, da si to naredite sami! Vedno boste vedeli, da je ta mojstrovina na voljo samo v eni kopiji in da je vaše stanovanje okrašeno z ekskluzivno stvarjo. Ali pa boste morda našli nekaj povsem novega? Kdo ve! Presenetite sebe in svoje prijatelje, popestrite prosti čas vašega otroka. Ustvarjanje tridimenzionalnih slik je zelo zanimiva dejavnost, ki lahko očara vso družino!

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis. Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor. Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja