FoodPro Preloader

Kvačkana mreža in tri različice


Če veste, kako plesti, verjetno že veste, kako lahko preprosto in hitro posodobite vašo garderobo z vašimi spretnimi rokami. Tukaj je še ena možnost za vas - pulover, mreža, kvačkana pletena. Z njim se bodo spopadli tudi začetniki, to se naredi zelo hitro in njene aplikacije so samo masa. In zdaj več o vsem. Izbira g

Če veste, kako plesti, verjetno že veste, kako lahko preprosto in hitro posodobite vašo garderobo z vašimi spretnimi rokami. Tukaj je še ena možnost za vas - pulover, mreža, kvačkana pletena. Z njim se bodo spopadli tudi začetniki, to se naredi zelo hitro in njene aplikacije so samo masa. In zdaj več o vsem.

Izbira gradiva

Preprost mrežni pulover, ročno kvačkan, ne bo dobro ohranil svoje oblike. Lahko se raztegne in deformira, zato poiščite debelo nit, če potrebujete dekorativno zimsko različico ali sto odstotkov bombaža, če pletite na plaži. Odvisno od vaših parametrov in vzorcev bodo jakne potrebovale vsaj dve krogli niti in ustrezen kavelj. To je vse - lahko pridete na delo.

Enostavna možnost

Najpreprostejša možnost omrežja je ta: za predjed, pokličete zahtevano število zračnih zank, ki ustrezajo širini vašega izdelka, nato pa začnete plesti. Dvojno kvačkanje in dve zračni zanki, nato pa se vse ponavlja. Narediti mora takšne majhne kvadrate. Naslednjo vrstico plete na enak način, čeprav lahko premaknete tudi eno zanko. Izkaže se nekoliko drugačen vzorec, toda kvadrati nikjer ne gredo. V samo enem večeru boste dobili tako pleteno kvačkanje. Posebne sheme ne potrebujejo, samo pletene z mrežo, da duša pove.

Francoska mreža

V tej izvedbi je edina stvar, ki jo morate narediti, da naredite zračne zanke. Tudi običajno dvojno kvačkanje ni potrebno. Prvič, tudi pletene trak zraka zanke, da se ujemajo z velikostjo izdelka, nato pa začetek mreže. To je pet zračnih zank, ki so vezane na spodnjo vrsto skozi istih pet zračnih zank. Že v naslednji vrstici ne bo treba šteti spodnjih zank. Teh petih zračnih zank boste preprosto plesti za sredino naslednje zanke. Ta vzorec spominja na lestvice. Vendar pa je takšna jakna, kvačkana pletenina, zelo mobilna in ne drži popolne oblike, čeprav traja 40 minut, kako nositi take možnosti, preberite v zadnjem oddelku.

Dvojna mreža

Glavna pomanjkljivost konvencionalne mreže je njena preglednost. To ni samo neprimerno za vsako sliko, temveč preprosto ne ustreza vedno normam morale. Zato je morda druga možnost - dvojna mreža - prava rešitev za vas. Kvačkana mreža, kvačkana v tej tehniki, bolje drži obliko, izgleda nenavadno in ne sije. Prav tako je zelo enostavno plesti, za to potrebujete 2 kontrastne niti. Prvič, kot ponavadi, plesti mrežo kvadratov, najpreprostejši. Nato se uporabi druga nit. Pričvrstite jo na začetku vrstice in pletite isto mrežo, le dvignite dvojno kvačkanje pred platnom, nato za njo, kot da tkate in prečkajte niti. Tako dobite zabavne opeke različnih barv. Vzorec je nenavaden in nestandarden.

Kako nositi

Če vam je všeč kvačkanje, se lahko v eni večer v vaši garderobi pojavi pulover. Ampak ne vsi vedo, kako ga nositi. Tukaj je nekaj možnosti. Na plažo lahko namestite tanko bluzo namesto pareo ali ogrinjalo. Ista jakna se nosi nad tanko belo majico ali podobno pletenico. Majica je lahko kontrastne barve, vendar vedno monokromatična. Zimska različica te jakne je obsežna brezoblična puloverja iz debele niti. Lahko je nevtralna in kontrastna barva. Nositi ga morate samo na tesnem dnu - majico, obleko za plašče, turtleneck. To bo tako lepo in funkcionalno - kljub velikim luknjam, bo volna še vedno toplo v ostrih zimah. Takšne obleke izgledajo ne le elegantno, ampak tudi zelo igriv in romantično, in kar je najpomembneje, bodo ustrezale vsakemu liku.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo