FoodPro Preloader

Pet načinov za zbiranje denarja z denarjem origami


V boju za finančno blaginjo so vsa sredstva dobra, tudi tista, za katera mnogi menijo, da so zabavna. V vsakem primeru, čeprav vas origami iz denarja ne bo bogatejši, boste imeli lepo stvar, ki bo gledala na to, mnogi bodo postavljali vprašanja o tem, od kod ste prišli in kako ga narediti. Če se želite v svoji denarnici naseliti tudi pri roki v tehniki origamija, previdno preberite ta članek: v njem boste našli podrobna navodila in številne zamisli o številkah, ki so zložene iz bankovcev. Dolarski z

V boju za finančno blaginjo so vsa sredstva dobra, tudi tista, za katera mnogi menijo, da so zabavna. V vsakem primeru, čeprav vas origami iz denarja ne bo bogatejši, boste imeli lepo stvar, ki bo gledala na to, mnogi bodo postavljali vprašanja o tem, od kod ste prišli in kako ga narediti. Če se želite v svoji denarnici naseliti tudi pri roki v tehniki origamija, previdno preberite ta članek: v njem boste našli podrobna navodila in številne zamisli o številkah, ki so zložene iz bankovcev.

Dolarski znak iz računa

Prva stvar, ki pride na misel z besedo denar, je znak za dolar. Ugotovimo, kako ga naredimo z enim papirnim računom.

 1. Papirni bankovec prepognite po dolgi strani in ga odvijete.
 2. Sedaj upognite desno in levo stran računa v to krat.
 3. Ponovite postopek in ponovno upognite strani na sredino.
 4. Nato upognite zgornji desni kot navzdol, tako da boste od zgoraj dobili oster kot. Bend. To dejanje ponovite v zgornjem levem kotu. Tudi poravnajte. Moral bi imeti križ iz gube.
 5. Upognite zgornji del nagibnih črt, tako da lahko imate dve zloženki, ki jih lahko odprete.
 6. Odprite zgornji levi kot in oblikujete sliko tako, da je trikotnik, ki je na sredini, prepognjen navznoter. Vaša številka mora biti podobna črki M.
 7. Zaprite levi kot in zložite sliko. Na vrhu bi morali imeti pravokoten trikotnik.
 8. Zdaj zložite ta tanek trak tako, da je podoben latinični črki S. Pustite trak spodaj, ki bo končni trak na znaku za dolar. Celotna številka naj bi zavzela približno 2/3 računa, dolar pa naj bi zavzel preostalo tretjino.
 9. Raztegnite ta trak nad dolarjem.

To moraš storiti.

Majica origami denarja

Tukaj je tako očarljiva majica z kravato, ki jo lahko dobite, če sledite tej preprosti navodili:

 1. Zložite račun na polovico vzdolž dolgega roba in ga poravnajte.
 2. Upognite robove do srednjice tako, da tvorite trikotnik.
 3. Zopet upognite ta rob proti sebi.
 4. Iz obrnjenega trikotnika oblikujemo ozko kravato. Da bi to lažje naredili, najprej označite prihodnjo kravato s svinčnikom in šele nato zložite robove bankovca. Če ste vse naredili prav, potem boste imeli kravato, zgornji del srajce pa bo nekoliko nagnjen.
 5. Zdaj povežite origami denarja in ga zložite na sredino. Kravata se bo skrila pod papirjem, zato jo je treba pazljivo izvleči, da se origami ne raztrga.
 6. Naslednji rob bankovca se zloži na pol centimetra - to bo ovratnik.
 7. Rob bodočega ovratnika pustite 2, 5-3 cm in ga zavijte.
 8. Raztegnite plovilo po vsej dolžini in delajte na sredinskem šivu: potopite se za pol centimetra pod kravato in upognite robove pod kotom 45 °. Enako dejanje ponovite na kravati s strani ovratnika - morate imeti »čoln«.
 9. Sedaj upognite »čoln« tako, da njegovi stranski robovi tvorijo majhen rokav za srajco.
 10. Obrnite majico na mizo in zložite račun na pol.
 11. Spet obrnite srajco in položite ovratnik na kravato.

Železo vse gube dobro in uživajte denar origami rezultat.

Kravata za denar

Če se celotna majica zdi nepotrebno zapletena, lahko začnete s preprostim origami kravato iz denarja. Tukaj je podroben video pouk, zahvaljujoč kateremu ne bi smelo biti vprašanj o tem, kako narediti ta lep spominek.

Če vse naredite prav, je taka kravata odličen način, da predstavite denar kot darilo moškemu prijatelju ali sorodniku. Opozorite, da mu je ta bankovec predstavljen za najbolj skrajni primer, ker mu bo moral razbiti možgane, preden ga bo lahko uporabil in ga uporabil za predvideni namen.

Origami srce denarja

Če želite ustvariti srce iz bankovca, ki ga potrebujete:

 1. Zložite račun na polovico po dolžini in ga namestite.
 2. Preklopite na polovico.
 3. Zdaj mora biti desna in leva stran bankovca prepognjena tako, da gredo vzdolž osrednjega kraka. Z dna naj oblikujejo kot.
 4. Obrnite origami na hrbtni strani in zložite vrh origamija za približno centimeter.
 5. Približno razdelimo zgornji del na dve enaki polovici in zavijemo trikotnik v središče origamija, tako da se pojavi značilna votlina srca.
 6. Upognite vogale na straneh. Imeti morate dva polkroga. Če so preveč kotni, jih zaprite z roko.

Končano! Dobili ste izvirni denar origami, ki bo vrhunec vaše denarnice!

Ptič za denar

Tukaj je še ena podrobna video navodila, zahvaljujoč kateri boste lahko sami pobrali čudovito ptico iz bankovca za dolar ali rubelj.

Sledite nasvetom, ki ga daje mojster origami denarja? in ne obupajte, če izvirni rezultat ni enak njegovemu. Poskusite znova in znova in zagotovo boste uspeli.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis. Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami? Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami