FoodPro Preloader

Papirna torta z željami je nenavaden dodatek k prijaznim besedam


Pogosto smo soočeni s problemom: kako izbrati dobro darilo, da prosim dragi in bližnji ljudje. Toda tudi če je darilo izbrano, je predstavitev pravilna in ni nič težja naloga. Zanimiva in elegantna rešitev tega vprašanja je lahko papirna torta z željami, ki jih naredite z lastnimi rokami. To bo služilo kot embalaža za nekaj ne zelo velikih, a dragocenih daril in skladišče navodil in želja za junaka priložnosti. V tem primer

Pogosto smo soočeni s problemom: kako izbrati dobro darilo, da prosim dragi in bližnji ljudje. Toda tudi če je darilo izbrano, je predstavitev pravilna in ni nič težja naloga. Zanimiva in elegantna rešitev tega vprašanja je lahko papirna torta z željami, ki jih naredite z lastnimi rokami. To bo služilo kot embalaža za nekaj ne zelo velikih, a dragocenih daril in skladišče navodil in želja za junaka priložnosti. V tem primeru nihče ne more dvomiti v vašo ustvarjalnost in izvirnost.

Oblika bodočega izdelka

Kako narediti torto z željami? Najprej se odločite za pogled. Prav tako bo veliko bolj priročno, če najprej narišete diagram svojega "slaščičarskega" izdelka.

Prva torta z željami, ki jo lahko naredite, je izdelek tradicionalne okrogle oblike, razdeljen na več kosov. Količino izberete po lastni presoji, odvisno od tega, koliko želja želite napisati. Najbolje je, da so segmenti vsaj šest. Konec koncev, več koščkov, bolj toplih besed lahko napišete, bolj bo veselje dobil tisti, komu želite predstaviti tako presenečenje. Izdelava okrogle enonivojske torte z željami, morate izdelati trikotnike (kose) iz papirja ali kartona. Naredite eno prazno, kot poskusno možnost, in šele po tem izrežite vse ostale dele in jih nato pritrdite skupaj. Glavna stvar je, da lahko vsak segment enostavno odpre in zapre.

Izdelava večstopenjskega darila

Kartonska torta z željami je lahko tudi večstopenjska. Ta vrsta je bolj primerna za praznovanje poroke kot darilo mladoporočencem. Da bi ga ustvarili, boste potrebovali več škatel različnih velikosti, katerih oblika je lahko popolnoma katera koli. Škatle lahko kupite v trgovini in naredite sami. Posebno pozornost je treba nameniti oblikovanju. Okvir lahko okrasite z biseri, tkanino ali filmom, bleščicami, različnimi trakovi in ​​loki, dekorativnimi figurami. Dobro premislite o podrobnostih, da bo vaša torta okusna, kot prava.

Želim vam ...

Vsak kos ali sloj je škatla za eno željo, ki jo po vaši presoji dopolnjuje simbolično darilo. Vitamini lahko poosebljajo željo po zdravju, sladko življenje - sladkarije ali čokolado, srčno karto - ljubezen. Razmislite o tem, kaj sanja vaš prijatelj in pokažite, da je izpolnitev želja bližja, kot se zdi njemu. Da bi dali torto z željami večje vrednosti, dajte pravi denar v enega od njenih fragmentov. To bo želja po bogastvu in še eno dodatno darilo. Pripravite lahko tudi majhna darila za goste in naredite ločen kos za vsakega. Poskusite izbrati ločilne besede in ustrezne simbole glede na individualne značilnosti in interese prejemnikov. Verjemite mi, da po takšnem presenečenju nihče ne bo ostal brezbrižen.

Takšna lepa torta z željami bo eleganten in nenavaden dodatek k vašemu darilu, pa tudi oblikovanje prijaznih besed, o katerih bo naslovnik dolgo imel prijetne spomine.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja