FoodPro Preloader

Flash klavir, štiri vrste, full house in druge poker kombinacije


Še redkejši dogodek ali vir je bolj pomemben in dragocen za nas. Zato je royal flush v pokru in pomeni jasno zmago. Stvar je v tem, da taka kombinacija kart pade zelo, zelo redko. Diamanti so tudi dragi zaradi dejstva, da jih je mogoče relativno malo izkopati. Verjetnost zbiranja royal flusha v pokru je izredno majhna, zato je za igralca tako dragocena. O

Še redkejši dogodek ali vir je bolj pomemben in dragocen za nas. Zato je royal flush v pokru in pomeni jasno zmago. Stvar je v tem, da taka kombinacija kart pade zelo, zelo redko. Diamanti so tudi dragi zaradi dejstva, da jih je mogoče relativno malo izkopati. Verjetnost zbiranja royal flusha v pokru je izredno majhna, zato je za igralca tako dragocena.

Osnove v tej igri s kartami so kombinacije, brez katerih znanje je preprosto nemogoče zmagati. Toda izguba veliko denarja - to je enostavno! Flash klavir - to je ena od kombinacij. Cilj pokra je zbrati močnejšo kombinacijo kart, kot jo imajo vaši nasprotniki. Večina ljudi ve, da je flash klavir zelo, zelo močna kombinacija, ker je pogosto upodobljena v različnih slikah. Vendar mnogi niso niti slišali za druge kombinacije. Če se odločite resno pristopiti k igri pokra in doseči uspeh v njej, to je, da zaslužite denar od njega, potem ga morate najprej temeljito preučiti.

Spoznali ste že, da je flash klavir najmočnejša kombinacija, kar pomeni, da ste se že naučili desetine potrebnega znanja. Najverjetneje lahko uredite tudi karte glede na delovno dobo. Za vsak primer, se spomnimo: deuca je najšibkejša karta in as je najmočnejši.

 1. Deset, Jack, Queen, King in Ace ene od štirih oblek. Verjetnost zbiranja flash klavirja zapusti 0, 0002%, kar je zelo majhno. Zanimivo je, da je situacija, ko sta dva igralca, ki sedita za isto mizo, zbrala takšne kombinacije, vendar v drugačni obleki, je načeloma nemogoče.
 2. Ravno flush (pet kart, ki spadajo v isto obleko) se izliva veliko pogosteje. Njegova verjetnost je 0, 0015%. Če sta taki kombinaciji zbrali dva igralca, je zmagovalec tisti z močnejšo karto, ki jo pokriva. Zato je včasih rečeno, da je flash klavir ena izmed sort ravnega izpiranja.
 3. Štiri vrste (štiri karte enake obleke) izginjajo z verjetnostjo 0, 024%. Visok kvadrat se šteje za kombinacijo štirih asov, nizek pa štiri. Popolnoma jasno je, da v primeru, da imajo igralci dve četrtini različnega ranga, zmaga tisti z najmočnejšimi kartami. Če je bil kvadrat na mizi, potem zmagovalec določi strelca.

 4. Polno hišo (tri plus dve enaki kartici) bo igralec zbral z verjetnostjo 0, 14%. Ko izpadejo dve taki kombinaciji, se dobitki določijo najprej s tremi karticami, nato pa z dejansko vrednostjo preostalih dveh.
 5. Flash (pet kart iste barve) lahko hkrati zbere več igralcev. Zmagovalec se določi glede na vrednost flash kartice. Če so istega ranga, se nagradni denar razdeli med igralce.
 6. Ravna (pet zaporednih kart različnih oblek) pade v 39 primerih od 10.000, to je veliko pogosteje kot prej omenjene kombinacije kartic. Kot v prejšnjem primeru je zmagovalec določen z ravnostjo ravnega. Če imajo enako mesto, se denar razdeli med igralce. Opozoriti je treba, da je as lahko najnižja ali najvišja karta.
 7. Igralec bo zbral potovanja (tri enake karte) v 2 primerih od 100;
 8. Doper (dva para enakih kartic) se pojavljata pogosto;
 9. Par (dva enaka);
 10. Visoka kartica ali kicker (kartica brez para).

Polna krila za dekleta. S svojimi rokami posodabljamo garderobo male princese.Poštne znamke ZSSR. Zbiranje žigovSibirski kovanec: Skrivnosti in skrivnostiCrochet cvetje: mojstrski tečaj za začetnikeŠtirje načini za izdelavo uokvirjenega žepaUporabi si jabolčni obseg - opis in zanimive idejePoiščite podobno sliko ali Kako razviti otroka v igriIzdelava svetlih in lepih božičnih šopkov bonbonov z lastnimi rokami