FoodPro Preloader

Kako vezati ujemajoče se trakove na sundress? Možnosti - od preprostih do odprtih


Kakšni naj bodo trakovi na sončniku? Drugače. Za poletje jih je mogoče tanke. Na jesenskih oblačilih so lahko zelo široki. Še enkrat, pri izbiri trakov za sundresses, je treba oceniti celoten izdelek. Ustvariti morajo skladen ansambel. Enostavne naramnice Če želite začeti, morate poklicati verigo s tremi zankami. Nato se

Kakšni naj bodo trakovi na sončniku? Drugače. Za poletje jih je mogoče tanke. Na jesenskih oblačilih so lahko zelo široki. Še enkrat, pri izbiri trakov za sundresses, je treba oceniti celoten izdelek. Ustvariti morajo skladen ansambel.

Enostavne naramnice

Če želite začeti, morate poklicati verigo s tremi zankami. Nato se dolžina vrstice poveča za dve zanki. To bo širina trakov na sončniku. Če ga želite razširiti, bo treba povečati število zank v verigi.

Prva vrsta: trije zračni za dviganje, na tri zanke verige, privežite dvojno kvačkanje in še dvakrat dva, tako da obstaja pet takih stolpcev.

Druga in vsaka naslednja vrstica: spet 3 zank, nato 5 dvojnih kvačk. Zadnjo vrsto trakov je treba izvesti tako, da se dvakrat zmanjša, to pomeni, da naredimo dve dvojni kvačkini z eno točko.

Da bi bili trakovi na sundressu bolj elegantni, jih lahko povežete z vzorcem "ventilatorja". Oblikovana je iz petih dvojnih kvačk, ki so povezane iz ene baze. Nadomestite jih na povezovalne palice.

Najenostavnejši trak

Za tako trak bo treba takoj pokličete verigo želene dolžine. Nato na njej opravite tri vrste pol-stebrov brez nakida. Če je preja zelo tanka in če želite, da je trak širok, je treba število vrstic povečati. Pri debelejših trakovih je možno pol-stebriček zamenjati brez enojnih kvačk z enakimi elementi, samo s kvačkami.

Da bi jih bolje kombinirali s sundressom, jih lahko povežemo z zunanjim robom z elementom iz glavnega vzorca.

Opcija z vzorcem velikih ventilatorjev

Za tako trak bo treba poklicati verigo, tako da je takoj bila prava dolžina. Treba je opozoriti, da je ponovitev vzorca 6 zank. Prva vrstica vzorca se oblikuje s povezovalnimi stebri.

V drugi vrsti je potrebno povezati loke treh zank, ki jih je treba pritrditi na vsak tretji element prejšnje vrstice s povezovalnim stebrom.

Tretja vrstica vzorca: dve zankami za dviganje, 9 dvojnih kvačk („veliki ventilator“) v prvem loku, ki povezuje enega - na vrh drugega, še naprej plesti takšne elemente do konca vrstice.

Ta vzorec ponovite na drugi strani traku. Na sundressu jih je treba pritrditi s pomočjo iste preje. Trakovi se preprosto všijejo na pravih mestih.

Trak za čipke

Za njeno pletenje potrebujete le klicanje začetne verige. Ampak ne preprosto, ampak dvojno. Začetek njenega pletenja je vozel, ki je na koncu zelo oddaljen. Ker bosta oba dela vključena v delo. Nato povežite eno zračno zanko.

Naredite delovni navoj, držite kljuko pod prostim koncem in dvignite delovni navoj. Povlecite ga skozi vse, kar je na kljuki. To pomeni, da se glavni delovni navoj vseskozi dvigne in raztegne, prosti konec pa se dvigne in pritrdi na verigo.

Možnost pletenja platnenih trakov kvačkanje za sundress ali vrh

Za to bo potrebna veriga 7 zank. V prvi vrstici morate narediti 3 zanke za dviganje, nato pa na isti bazi - dvojno kvačkanje; v 4. zanki verige naredite tri dvojne kvačkanje; v 7. povezavi dva istega stolpca. Druga vrstica in vsi ostali so natančno ponavljanje prve.