FoodPro Preloader

Učni predmeti: kako plesti šal


Ročno pleten šal ni samo topel kos oblačil, temveč tudi trendovski. V garderobi tako žensk kot moških je potrebno le nekaj teh dodatkov. Seveda jih lahko kupite v trgovinah ali na trgu, kot možnost - naročite mojstrom. Ampak vam ponujamo, da sami pletite šal. Ta izdelek je narejen iz ravnega spleta brez dodatkov in znižanj, tako da ga lahko pripravi vsaka začetnica. Če veste,

Ročno pleten šal ni samo topel kos oblačil, temveč tudi trendovski. V garderobi tako žensk kot moških je potrebno le nekaj teh dodatkov. Seveda jih lahko kupite v trgovinah ali na trgu, kot možnost - naročite mojstrom. Ampak vam ponujamo, da sami pletite šal. Ta izdelek je narejen iz ravnega spleta brez dodatkov in znižanj, tako da ga lahko pripravi vsaka začetnica. Če veste, kako zaposliti, kakor tudi kako plesti obraza in žuborenje, potem boste kmalu nosili ekskluzivni, ročno izdelani šal okoli vratu. Za vse novince v tem poslu smo pripravili nasvete in koristne nasvete o tem, kako plesti šal z iglami za pletenje. Vpeljite jih v uporabo.

Izbira preje in igel za pletenje

Zimski šal mora biti topel, zato za njegovo izdelavo vzemite nit 100% volne ali volne z akrilom. Tudi za pletenje tega dodatka lahko uporabite prejo z dodatkom moherja v več dodatkih. Tak izdelek ne bo samo topel, ampak tudi puhast.

Jesensko-pomladna izvedba tega dodatka je pletena iz čistega bombaža. Tak izdelek je prijeten za telo, dobro zadržuje toploto in ščiti pred mrazom. Mešanica volne je idealna tudi za izdelavo demi sezonskih šalov.

Število igel za pletenje šal je izbrano glede na to, katero nit bo uporabljena. Pri nakupu preje poglejte nalepko. Označuje, katere igle so primerne za delo s to vrsto navoja.

Kako plesti vzorec šala?

Da bi ta pripomoček izbrali dvostranske vzorce. Lepo izgledajo s sprednje in zadnje strani. Naj navedemo primere takih pletenih vzorcev.

  • Šal. Vse zanke v vseh vrstah so narejene samo na obrazu ali samo na žuborenju. Ta vzorec je popoln, če ste plesti črtasto šal. Spremenite barvo niti vsakih dveh vrstic, zaradi česar boste dobili lep dodatek v morskem slogu.
  • Biserni vzorec. Izvedite prvo vrstico izdelka tako, da menjate sprednjo in zadnjo zanko. Obrnite službo. V naslednji vrstici spet sprednji del hrbta in zadnjega dela hrbta. Tako izvedemo celoten izdelek.
  • Gum. Platno, narejeno s takšnim vzorcem, je pridobljeno z reliefom. Primernejša je za tople rute. Najenostavnejša različica te slike je elastični trak 1 x 1. Izkazalo se je, da se v vseh vrstah izmenjujejo eni obrazi in eno žuborenje.
  • Sledi. S tem vzorcem lahko pletite šal z odprtino z iglami za pletenje. To počne. Celo vrstice: * 4 obraz, nakid, ena od dveh zank *. Ponovite od ikon * - * do konca vrstice. Pletenje prevrne. Čudne vrste: vse žuborenje.

Učenje pletenja šala (klasično)

Tip na napere zanke. Njihovo število je odvisno od tega, kako široko želite imeti šal. Nato izbrani vzorec pripetite na želeno dolžino. Klasična različica tega dodatka je trak približno 1 meter. Če nameravate šal okrog vratu, ga nosite do 2 metrov. V zadnji vrsti zanke zaprite, izrežite nit.

Kako vezati moški šal z iglami za pletenje? Sledite istemu opisu. Ni posebnih tehnik za izdelavo tega dodatka za predstavnike močne polovice prebivalstva.

Upamo, da bodo informacije in fotografije, predstavljene v članku, navdihnile ustvarjalnost, in boste lahko plesti šal. Naj se v vaši garderobi usedejo lepi ročno pleteni pripomočki.