FoodPro Preloader

Vzorec src v stilu tilde


Igrače v stilu tilde, ki so jih mnogi ljubili. Na srečo, pri krojenju niso tako zapleteni, in če si res želite, lahko zašijete eno ali več srčkanih igrač. Paleta modelov in tem je drugačna: lutke, živali, dekorativni predmeti. Srca v stilu tilde odlično dopolnjujejo skoraj vsako notranjost. Vzorec bo

Igrače v stilu tilde, ki so jih mnogi ljubili. Na srečo, pri krojenju niso tako zapleteni, in če si res želite, lahko zašijete eno ali več srčkanih igrač. Paleta modelov in tem je drugačna: lutke, živali, dekorativni predmeti. Srca v stilu tilde odlično dopolnjujejo skoraj vsako notranjost. Vzorec boste našli v našem članku.

Kaj so tilde igrače?

Igrače, izdelane v tej tehniki, so popolnoma drugačne. V seriji so lahko živali, lutke, žuželke, cvetje, notranja oprema in še veliko več. Posebnost tega posebnega sloga je, da imajo vsi izdelki posebne značilnosti, po katerih se razlikujejo od drugih igrač. Imajo podolgovato podolgovato obliko. Pri delu uporabljajte samo naravne tkanine. Osebe v likih igrače so izdelane na poseben način. Imajo najmanj elementov - so majhne črne oči kroglic ali pobarvane. Tudi roza lica, ki so najpogosteje pobarvane s pomočjo navadne ženske kozmetike. Lahko šivanje v stilu tilda srce blazino z lastnimi rokami. Vzorec lahko narišemo samostojno ročno. Tudi tisti, ki niso delali z risbo, si lahko privoščijo tako obrt. Šivanje ni tako težko, vendar lahko v celoti izrazite domišljijo.

Dekoracija srca je lahko karkoli. To bo univerzalno darilo za vaše najljubše ljudi iz kakršnega koli razloga. Rojstni dan, božič, Valentinovo in celo Velikonočni prazniki so razlog za šivanje tildinih src.

Vzorec majhnega srca

Izdelke lahko šivamo v vseh velikostih. Naredite več src različnih velikosti v istem slogu in okrasite otroško sobo ali dnevno sobo. Vzorec srca je preprost, zelo preprost. Lahko ga kopirate ali natisnete neposredno z naslednjo ilustracijo. Sploh ni težko narisati vzorca srca želene velikosti na navadnem papirju. Papir in svinčnik sta vse, kar potrebujete. Najpomembnejša stvar je ohraniti podolgovato obliko, saj je to značilnost igrač v tem slogu.

»Debelina« vzorca lahko niha, srca so lahko nekoliko tanjša ali rahlo širša, na splošno pa so po videzu bližja obliki korenja kot pa resničnemu srcu. Upoštevati je treba, da je vzorec srca ravno in da bo v končni obliki izdelek še ožji, ker bo v polnjenem stanju širina tkanine šla v volumen. Najpogostejša možnost je, da se vzorec namesti na A4 list.

Vzorec vzglavnika srca

Za šivanje blazine potrebujete velik vzorec. Za pravilno določanje razmerij je zelo primerna uporaba A4 lista za primerjavo. Širina srca v najširšem delu mora biti nekoliko večja od polovice njegove višine. V tradicionalnem pogledu to ni vzglavnik, zato je spanje na njem popolnoma neprijetno. Vzorec tildovega srca je tak, da bo z enega konca širši in od drugega zelo ozek.

Poleg tega bodo vezene pletenice in okrasni gumbi naslonjeni na glavo, a okrasitev prostora s tako čudovitimi vzglavniki je odlična ideja. Vrzi nekaj kosov na kavč ali v sobi hčerko na postelji - in dobili elegantno dekoracijo.

Kaj je lahko koristno pri delu?

Izdelki Tilda so narejeni iz naravnih materialov. Tkanina različnih odtenkov, z drugačnim vzorcem, ornamentom - vse se prilega. Če se tkanine združijo v en izdelek, jih je treba kombinirati med seboj, še posebej, če je na njih vzorec. Priporočljivo je, da izberete materiale v istem slogu.

Za šivanje izdelka boste potrebovali srčni vzorec, natisnjen ali narisan ročno. Pripravite različne dodatke: trakove, čipke. Vse okrasne predmete, ki jih lahko šivate, bodo naredili. Lahko so majhni cvetovi iz blaga, bleščice, trakovi iz bombaža, kosi različnih tkanin, s katerimi lahko okrasite srce. To je lahko pomembno, če je kot osnova za krojenje izbran enobarvni material.

Polnilo se prilega vsakemu. Lahko uporabite sintepon ali holofiber. Nekateri ljudje pri svojem delu še vedno uporabljajo vato, vendar ta material absorbira vlago in izdelek se lahko deformira. Nihče ne bo namerno izlival srca v vodo, vendar se to lahko zgodi naključno, potem pa ga bo treba zavreči. Vedno mi je žal za svoje delo in ne želim pokvariti tega, kar sem delal več kot eno uro. In če je to darilo, potem še bolj želim, da traja dlje. Torej, glede uporabe volne kot polnila, naj vsakdo odloči samostojno.

Ko so vzorci in materiali pripravljeni, in navdih je že v polnem zamahu - lahko ustvarite! Za fantazijo ni omejitev!

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami