FoodPro Preloader

Postanite manijak z Manhunt 2


Podjetje Rockstar je izdalo novo različico igre Manhunt. Ploskovna črta drugega dela, kot so si zamislili razvijalci, se bistveno razlikuje od prve igre, vendar Manhunt 2 ni manjvreden od starejšega brata v obilju prizora nasilja in krutosti. Če so v igri, izdani leta 2003, igralce pozvali, da postanejo udeleženke v razstavi za preživetje, kjer so nehote morali loviti svojo lastno vrsto, se igralec v Manhuntu 2 znajde v vlogi resničnih manijakov, od katerih je eden, profesor Daniel Lamb, prostovoljna žrtev medicinskih poskusov. Njegov

Podjetje Rockstar je izdalo novo različico igre Manhunt. Ploskovna črta drugega dela, kot so si zamislili razvijalci, se bistveno razlikuje od prve igre, vendar Manhunt 2 ni manjvreden od starejšega brata v obilju prizora nasilja in krutosti.

Če so v igri, izdani leta 2003, igralce pozvali, da postanejo udeleženke v razstavi za preživetje, kjer so nehote morali loviti svojo lastno vrsto, se igralec v Manhuntu 2 znajde v vlogi resničnih manijakov, od katerih je eden, profesor Daniel Lamb, prostovoljna žrtev medicinskih poskusov. Njegovo podjetje je nekdanji borec za posebne sile Leo Casper. Igra se začne v stenah psihiatrične klinike, katere ozračje se prenaša zelo svetlo, tako da pravilno vpliva na psiho igralca. Junaki igre vzamejo trenutek, da pobegnejo iz duševne bolnišnice in se po krutem ravnanju z medicinskim osebjem znajdejo na ulicah mesta. Maniki se ne razlikujejo veliko od drugih riff raff, ki živi na obrobju, zato očitno ne pritegnejo veliko pozornosti svojim ljudem.

Lahko z gotovostjo rečemo, da je Manhunt 2 simulator življenja manijaka, ki hodi svobodno, in se ukvarja samo z iskanjem svojih žrtev in »kaznovanjem« s posebno krutostjo, različni predmeti pa gredo iz plastične vrečke v straniščne školjke, stikalne plošče in strojna orodja.

Zato, preden začnete igrati, razmislite o vplivu te igre na psiho. Prva različica Manhunta po izdaji in kasnejši javni škandal je bila prepovedana za prodajo v Nemčiji, Avstraliji, Angliji in drugih evropskih državah. In celo starostna meja 18 let ni pomagala odpraviti prepovedi te zabave.

Omeniti je treba, da je bila igra, ki je izšla leta 2007, izšla v računalniški različici šele leta 2009. Pred tem so igralci igrali na 2 psp, kot tudi na Play Station in Nintendo. Dve leti čakanja pa je bilo vredno. Igra ima odvratno grafiko, ki jo lahko načeloma pripišemo pozitivnim vidikom, saj bi realizem v takšnih igrah lahko mnoge navdušence v igri pripeljal naravnost k psihiatru. Toda zvoki, uporabljeni v igri, so tako resnični, da lahko povzročijo močna čustva, celo plazenje, slabost in celo gagging.

Manhunt 2 vključuje 14 stopenj za prehod in finale, kar je v skladu z izbrano stopnjo kompleksnosti lahko dve možnosti, od katerih ima vsaka le ena od dveh manijakov, druga pa bo umrla v rokah svojega tovariškega orožja.

Med igro se bo glavni lik moral naučiti skriti v senci, pritegniti sovražnika s hrupom, se skriti, prikrivati ​​in izvajati "usmrtitve". Kaj morate vedeti, da prenesejo igro Manhunt 2? Goljufije za to igro in glavne točke prehoda so široko dostopne, za začetnike pa je koristno, da se seznanite z vmesnikom, katerega glavni del je radar. Prikazuje nasprotnike, njihovo lokacijo, smer gibanja in količino hrupa, ki jih obdaja.

Nasprotniki so označeni na radarju s puščicami, njihova barva pa je neposreden kazalec dejanj sovražnika v tem trenutku. Najbolj nevarno - svetlo rdeča in rdeča, v prvem primeru barva opozarja, da manijak aktivno išče, v drugem pa, da je že pod pištolo. Rumena barva označuje nevtralno stanje sovražnika, modra pa pomeni, da je osupla. Lubanja na zaslonu pomeni izvedbo okoliških predmetov. Mimogrede, same usmrtitve so lahko treh stopenj krutosti, ki jih določa čas, ko je miška pritisnjena pred udarcem, in barva je osvetljena, od bele do rdeče. Najbolj brutalna - "rdeča" kazen.

Junak igre lahko hkrati ima štiri orožja, eno za vsako vrsto, vključno s strelnim orožjem. Čeprav, če želi igralec narediti igro Manhunt 2 zelo težko, je treba opustiti uporabo pištol, pušk in pušk.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča