FoodPro Preloader

Kako narediti cvet za mamo?


V šopkih smo zbirali vrtnice, kamilice, tulipane, potonike, dalije, lilije in številne druge rože ter dajali bližnjim. Vsaka ženska bo z veseljem sprejela dišeče rože kot darilo. Posebno pozornost je treba nameniti pri izbiri šopek cvetja za mamo. Ampak kaj storiti, ko ni možnosti, da bi porabili denar za nakup svežega cvetja, vendar želite, da bi užitek za vaše ljubljene? Obstaja nači

V šopkih smo zbirali vrtnice, kamilice, tulipane, potonike, dalije, lilije in številne druge rože ter dajali bližnjim. Vsaka ženska bo z veseljem sprejela dišeče rože kot darilo. Posebno pozornost je treba nameniti pri izbiri šopek cvetja za mamo. Ampak kaj storiti, ko ni možnosti, da bi porabili denar za nakup svežega cvetja, vendar želite, da bi užitek za vaše ljubljene? Obstaja način - narediti šopek z lastnimi rokami. To bo zelo izvirna in sveža rešitev, ki je ne bo spregledana. Torej, za odločitev, kaj narediti cvet za mamo, spodaj bodo dane možnosti s podrobnim opisom.

Odprite tulipan

Za izdelavo potrebujemo barvne kvadratne liste (8x8 cm), zeleni papir A4, škarje in lepilo.

1. Začnite, najprej naredite cvetje. Če želite to narediti, zložite kvadratni papir na pol, nato pa še enkrat in zadnjič navpično.

2. Razvijamo se, na plošči so linije upogibanja, ki bodo služile kot vodilo za kosi. Vrstice ovinkov tvorijo štiri majhne trikotnike, od katerih je potrebno vsako odrezati na sredini. Zareza mora biti večja od sredine črte.

3. Nato morate lepiti prihodnjo rožo za mamo. Kot, ki ga odrežemo, moramo prilepiti na naslednji vogal. Skupno je potrebno lepljenje štirih trikotnikov.

4. Bud tulipanov je pripravljen, zdaj pa preidimo na izdelavo stebla. Vzemite list zelenega papirja in ga narežite na pol. Po tem, morate twist v cev list, lepljenje je do konca.

5. Nadaljujte s pritrjevanjem stebla na kali. Da bi to naredili, so na koncu cevi narejeni kosi z dolžino 1-1, 5 cm, ki so jih po izravnavanju zarezanih madežev morali namažiti z lepilom in jih zalepiti v spodnji del brstičkov. To je vse pripravljeno.

Da bi naše cvetje za matere (z lastnimi rokami) postalo bolj naravno, lahko na steblo izrežemo in držimo liste. Več cvetja boste naredili, bolj bo čudovit šopek.

Bulk Tulip

To je bolj zapletena različica origamija, vendar je vredno truda. Če želite narediti cvet, boste potrebovali kvadratni list barvnega papirja in potrpežljivost. V samo 13 korakih bo originalna roža za mamo pripravljena. Torej, začnimo:

1. Vzemimo pripravljen list papirja.

2. Zložite ga diagonalno za označevanje.

3. Nastali trikotnik se zopet zloži na pol.

4. Vrnite list v njegov prvotni položaj in ga zložite vodoravno.

5. Imamo pravokotnik z označenimi trikotniki. Dva majhna trikotnika na levi in ​​na desni sta nagubana navznoter kot harmonika.

6. Rezultat je bil dvojni trikotnik. Upognite zgornjo plast na levi in ​​desni.

7. Naredite isto na zadnji strani.

8. Z obeh strani obrnite zgornji sloj z desne na levo.

9. Zgornji sloj papirja je upognjen do sredine. Enako opravite na zadnji strani.

10. Potrebno je napolniti levi kot na sredini desne strani.

11. Z obračanjem obdelovanca opravite enako operacijo.

12. Na vrhu tulipana se oblikuje majhna luknja. Skozi to morate napihniti tulipan.

13. Tu je zadnji korak, ki ga od vrha obrnemo navzdol. In naš tulipan je pripravljen.

Spodnja slika prikazuje vsak korak izdelave volumetrične rože. Ampak za dokončanje sestave ne pozabite na steblo in letake. Kako jih narediti, smo opisali zgoraj. Papirne rože kot darilo mami se lahko uredijo v obliki šopeka. Zanimiva odločitev za izdelavo tulipanov različnih barv, kosov 5-7, vezanih z lepim trakom.

Barvni hijacinte

Čudovite rože, ki se prodajajo izključno v lončkih. Toda v papirni različici lahko naredite hijacinte s stebli. Da bi za mamo naredili spomladanski cvet, potrebujete barvni papir, škarje in lepilo. V nadaljevanju je vodnik po korakih.

1. Najprej naredimo steblo, za to pa zavrtimo zeleni list papirja A4 v zvitek. Konec pritrdite z lepilom za vzdržljivost.

2. Zdaj nadaljujte s proizvodnjo cvetja. Za to barvo list A4 je narezan na štiri dele.

3. Vzemite enega od nastalega kvadrata, ga prepognite na pol in razrežite po celotni dolžini linije krivljenja. Pustite približno 1 cm nedotaknjeno.

4. Sedaj nadaljujte z montažo cvetja. Nanesite lepilo na nedotaknjeni del zarezanega kvadrata in ga zlepite okrog njega na vrh našega majhnega peclja.

5. Zdaj upognemo izrezke, ki smo jih naredili prej, za videz glasnosti.

6. Naredite enako z ostalimi kvadrati. Število kvadratov se lahko v vsakem primeru razlikuje.

Tukaj smo naredili čudovito cvetje za mamo. S svojimi rokami lahko naredite potrebno količino za šopek. Pripravljeni hijacinte lahko postavite v kozarec in jih okrasite s trakom.

Spiralne vrtnice

Vrtnice spirale izgledajo zelo izvirno, kar lahko naredite po spodnjih navodilih. Za začetek bomo pripravili potrebne materiale, in sicer: barvni papir, svinčnik, škarje, zobotrebce ali bambusove nabore.

1. Določili bomo velikost bodočih vrtnic, na osnovi tega izrežemo potreben krog barvnega papirja.

2. Narišite spiralo na dobljeni krog.

3. Zdaj pa prerežemo škarje po črtah.

4. Potem, ko smo oboroženi z zobotrebcem, začnemo zavijati rezano spiralo. Zobotrebec je potreben šele na začetku, nato pa lahko zvijete prste.

5. Za pritrditev kapljice na sredinsko krožno lepilo. Pred tem, napihnite naše kodre. Rose je pripravljena.

Lahko poskusite s pecljem. Lahko je iz žice ali lesa, zavita v zeleno knjigo. Lahko uporabite tudi žive veje dreves. Ne pozabite, da je cvet za mater bolj prefinjen, lahko zalepite liste in trnje na pecelj.

Enostavno nageljnov

Če se ne želite ukvarjati z rezanjem in lepljenjem, vam bo ta možnost všeč. V središču klinčkov so papirni kalupi za muffine in žico. Torej, začnimo:

1. Vzemite žico in navijte skodelice za pecivo.

2. Število oblik je odvisno od volumna strok.

3. Zdaj stisnite kalupe in pritrdite spodnji del pupka z žico.

Cvet je pripravljen, ostaja žica z zelenim valovitim papirjem in zlepi cvetne liste.

Polet fancy

Zgoraj so le nekatere od možnosti, ki vam bodo pomagale pri izbiri cvetov, ki bi jih morala narediti vaša mama. Poskusite in poskusite svoje možnosti. Navsezadnje je glavna stvar, ki jo nosijo sami ročno izdelani cvetovi, del vaše topline in pozornosti.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo