FoodPro Preloader

Čipkaste maske za obraz: to storite sami!


Kdo med nami ne želi v moje življenje vnesti vsaj majhne skrivnosti, pustolovščine in spletke? Fascinantna s številnimi vzorci prepletanja, čipke maske lahko izpolnijo sanje. Uspešno poudarjajo lepoto oči in ličila ter tanke linije lastnika. Prve maske za obrazne čipke so se pojavile v 16. stoletju in so bile uporabljene na slovesnih sprejemih. Danes je

Kdo med nami ne želi v moje življenje vnesti vsaj majhne skrivnosti, pustolovščine in spletke? Fascinantna s številnimi vzorci prepletanja, čipke maske lahko izpolnijo sanje. Uspešno poudarjajo lepoto oči in ličila ter tanke linije lastnika.

Prve maske za obrazne čipke so se pojavile v 16. stoletju in so bile uporabljene na slovesnih sprejemih. Danes je število primerov, ko je maska ​​primerna, veliko več. Poleg tega so modeli postali bolj izvirni in intimni.

Kdaj lahko nosim masko za obraz?

Obstaja več primerov, za katere je preprosto ustvarjena dodatna oprema. Na obrazu lahko nosite čipkasto masko in na naslednjih dogodkih ne izgledate čudno ali smešno:

 1. Novo leto. Ne potrebuje niti razlage. Čipke maske bodo enako koristne na korporativnih zabavah, med počitnicami doma s prijatelji in družino. Takšna maska ​​je lahko lepa in elegantna poleg običajne obleke, včasih lahko postane samostojen element novoletne obleke. Na primer, bela čipkasta maska ​​za oči popolnoma dopolnjuje angelski kostum, črna pa bo postala eleganten atribut videzu mačje ženske. In to so le primeri, saj obstaja veliko možnosti za uporabo maske v novoletni obleki. Vse je odvisno od vaše domišljije!
 2. Posebni primeri. Te lahko vključujejo rojstne dneve, zabave s kokoši, kostumske zabave. Edina stvar, ki je ne smemo pozabiti, je, da bo maska ​​za čipke pritegnila pozornost k sebi in temu primerno za vas. Zato ta možnost ni za skromne in sramežljive dame, ki raje ostanejo v senci in ne želijo biti v središču pozornosti.
 3. Igre brez otrok. V kombinaciji s prozornim peignorom ali lepim perilom z nogavicami bo čipkasta maska ​​čudežno vplivala na vašega ljubljenega človeka. Takšna na videz nepomembna podrobnost lahko diverzificira seksualno življenje para in daje obema partnerjema nova čustva. Ne pozabite: ljudje radi z očmi. Zakaj potem ne bi dal vašemu ljubljenemu novemu očal?

V iskanju sanj ...

Recimo, da ste se sami odločili, da potrebujete dodatno opremo. Zdaj je precej logično vprašanje: "Kje ga lahko kupim?" Obstaja več možnosti: naročanje iz spletne trgovine, brskanje po butikih vašega mesta v iskanju ljubljene stvari ali pa to storite sami. Hkrati pa ima zadnja možnost pomembno prednost - nobena mlada dama ne bo zagotovo imela takšne maske. Poleg tega je lahko okrašena na podlagi njihovih osebnih okusnih preferenc.

Kako narediti čipkasto masko z lastnimi rokami?

Ni tako težko. Tudi dekleta srednjih šol, ki nimajo veščin za rezanje in šivanje, lahko pripravijo čipkasto masko. Izkušeni šivane zdaj in nato razstavljajo različne tehnologije za njihovo izdelavo: začenši z najpreprostejšimi in končnimi s kompleksnimi možnostmi, kot so kvačkani modeli. V nadaljevanju bomo obravnavali dve najpreprostejši možnosti, ki ne zahtevata posebnih veščin pri rokovanju. Vendar pa bodo modeli, izdelani po teh shemah, videti zelo impresivno.

Čipka Čudež

Za proizvodnjo maske je treba trak čipke. Najdete ga lahko v specializiranih prodajalnah za šivanje in šivanje, ali pa naročite preko spleta. Poleg tega boste potrebovali dva satenska trakova za vrvice, iglo in nit za obdelavo kontur izdelka in škarij.

Izdelava takšne maske traja le pol ure! Potrebno je odrezati trak čipke želene dolžine in izdelati izrezke v obliki mandljev za oči v njem. Če je potrebno, jih obdelajte s šivom. Po tem šivamo na končno masko dva trakova, ki bosta delovala kot strune. Kot pravijo, je vse genialno preprosto!

Enako metodo izdelave lahko še bolj razrežemo, pri čemer izberemo lepo tanko čipko, ki ne bo treba narediti kosov za oči. Dovolj je samo, da šivamo vrvice na podlago, čipkasta maska, ustvarjena z lastnimi rokami, pa je pripravljena za uporabo.

"Painted" maska

Čipkasto masko z lastnimi rokami lahko ne samo rezati ali sešiti, ampak tudi narisati. In končni rezultat izgleda zelo impresivno in ni slabša od analogov s čipko.

Da bi naredili "vlečene" maske, boste potrebovali:

 • til ali čista tkanina;
 • film o hrani;
 • lepilni trak;
 • superglue;
 • skica čipke (ena od modelov na fotografiji);
 • črna barva za tkanino v cevi;
 • Škarje;
 • 2 saten trakovi.

Najbolj primeren način je, da na mizo narišete masko brez prtljažnika. Zaporedje dejanj je naslednje:

 1. Postavite skico bodoče maske na mizo, pokrijte jo s filmom hrane in jo pritrdite s scotch trakom, tako da med delom nič ne zdrsne.
 2. Postavite til in začnite barvati obrise bodoče maske na skici.
 3. Ko je delo popolnoma suho (čas je odvisen od vrste barve), bomo le izrezali masko in naredili kosi za oči.
 4. Lepljenje satenskih trakov na pripravljeno masko. Končano!

Kot lahko vidite, lahko celo neizkušena igla pripravi maske za obraz. Glavna stvar je, da se oborožite z navdihom in več improviziranimi sredstvi. In prihranjen denar se lahko porabi za druge namene, saj so stroški takšnih mask precej visoki. Še posebej, če prihajajo iz Benetk.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis. Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor. Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja