FoodPro Preloader

Najboljše poker knjige - seznam, funkcije in pregledi


Poker je ena najpogostejših iger na srečo. Vendar pa brez potrebnega znanja, spretnosti in, seveda, prakse za doseganje velikega uspeha ne bo delovalo. Zato bodite pozorni na najboljše predstavnike učne literature. Vendar je trg za te knjige precej obsežen. Mnogi avtorji ponujajo lastne strategije igre, od katerih jih veliko izgublja. Čla

Poker je ena najpogostejših iger na srečo. Vendar pa brez potrebnega znanja, spretnosti in, seveda, prakse za doseganje velikega uspeha ne bo delovalo. Zato bodite pozorni na najboljše predstavnike učne literature.

Vendar je trg za te knjige precej obsežen. Mnogi avtorji ponujajo lastne strategije igre, od katerih jih veliko izgublja. Članek vsebuje seznam najboljših knjig o pokru za začetnike, glede na ocene uporabnikov Global Network in bralcev.

Naslednja literatura je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki imajo dovolj izkušenj v tej igri.

"Poker" Dmitry Forest

Knjiga je napisana v sodelovanju z Levom Nathansonom. Njena glavna značilnost je zelo zanimiva oblika pripovedi. Vse značilnosti igranja veljajo za najbolj podrobne in dostopne. Enako velja za pravila pokra. V eni izmed najboljših knjig o pokru avtorji ponujajo svojim bralcem taktike, ki niso le matematično preverjene, temveč tudi preverjene.

Uporaba teh tehnik vam bo omogočila, da dobite ne samo dovolj vadbe v številnih različicah te igre, ampak vam bo tudi pomagala, da boste uspeli v polnopravnih tekmah.

Harrington na Hold'em

Ta vadnica o določeni igri je predstavljena v treh dokaj velikih količinah. Vsi so priporočeni za turnirje. Ugotovimo lahko, da je to ena najboljših knjig o poker Hold'emu. In ta naslov je povsem res. Avtor je prvak turnirja v World Series 1995. Je tudi edini igralec na svetu, ki je dve leti zapored dosegel zadnjo tabelo (2003, 2004).

Zbirka zvezkov je priporočljiva za tiste, ki želijo doseči maksimalne rezultate v določeni obliki iger na srečo za obvezno branje. Danes so te knjige prevedene v številne jezike in imajo več ponatisov. Od teh se lahko naučite ne samo avtorjeve strategije, temveč tudi tehnike in trike, katerih uspeh potrjujejo obdobja.

"Mala zelena knjiga" Phil Gordona

Ta literatura je nekakšen vodnik. Ena izmed najboljših poker knjig iz knjižnice pokra pomaga igralcem, da se naučijo razmišljati, tako da lahko čim hitreje izboljšajo svojo igro. Avtor podaja ne le običajne nasvete in strategije, ampak tudi različne materiale, ki pomagajo razumeti, kako sovražnik misli in kaj ga motivira, da sprejme določene ukrepe.

David Sklansky "Low Limit Hold'em"

Ta knjiga je prav tako vredna pozornosti bralcev, ki želijo izboljšati spretnost igre. Avtor je izjemno uspešen igralec pokra, več kot enkrat je postal nagrajenec mednarodnih turnirjev. Skoraj najboljša poker knjiga Hold'em ponuja podrobne informacije o tem, kako najbolje igrati tovrstne igre na srečo.

Publikacija podrobno opisuje tako imenovani svoboden slog. Je zelo priljubljen med profesionalnimi igralci. Ustrezna predstavitev omogoča preprosto obvladovanje, tudi za začetnike brez težav. Iz knjige lahko pripravite nasvete in taktike, ki pomagajo sprejemati prave odločitve v različnih situacijah. Avtorji bralcu ponujajo tudi, da se seznanijo s podrobnimi ocenami različnih praktičnih primerov posebne vrednosti.

Dolly Brunson "Super System. Intensive Poker Course"

To je naslednja najboljša turnirska poker knjiga. Ona podrobno pripoveduje o mnogih glavnih zapletenosti te igre. Avtor vodi in analizira pomembne tehnike in strategije, ki lahko pomagajo tako začetniku kot že izkušenemu igralcu. Tu lahko spoznate tudi izvirne in učinkovite tehnike.

Kot bonus je najbolj popolna in natančna statistika pokra.

Andrew Saidman "Easy Game"

Še ena najboljših poker knjig za začetnike. Publikacija je predstavljena v dveh delih. Pripoveduje o najbolj perečih problemih, ki se lahko pojavijo med igro Hold'ema preko interneta na kratkih mizah.

Prvi del opisuje strategijo sistema ABS. Uči, kako premagati srednje in nizke meje. Drugi del vsebuje nianse preprostih in zapletenih tehnik igre. Obravnava tudi ideje, ki vam pomagajo razumeti, kako razmišljajo vaši tekmeci.

Brez stroškov in brez subjektivnega mnenja. Avtor navaja svojo kritiko vzorčnega vedenja med igro. Navaja, da je treba vse odločitve skrbno pretehtati. Opisani materiali bodo koristni tako za začetnike kot za tiste, ki že imajo veliko izkušenj.

"Teorija pokra"

Še eno delo Davida Sklanskyja. Ta knjiga je napisana zelo iskreno in pošteno. Vsebina je skoraj v celoti posvečena teoriji iger. Namen knjige je potreba po usposabljanju v procesu razmišljanja, namesto da bi kopirali skupne tehnike in taktike.

Med branjem se bralci lahko naučijo ovrednotiti situacijo, premisliti o vseh možnih možnostih in njihovih posledicah, da bi delovali z najboljšimi rezultati.

"Psihologija pokra" Alana Schoonmakerja

Naslednja med najboljšimi poker knjigami. Ali bolje o psihologiji te igre. Uči igralca, da pravilno in jasno opredeli vrsto vsakega nasprotnika. Tudi ta publikacija pomaga razumeti motivacijo za dejanja igralca. Skratka, knjiga je namenjena učenju branja nasprotnikov med igro.

"Sign Language in Poker", ki ga je napisal Mike Caro

To knjigo je treba brati po prejšnjem primeru. To je izredno zanimiva vaja o tem, kako določiti psihološki portret nasprotnikov za mizo, preprosto z analiziranjem njegovih dejanj, vedenja in kretenj. Bistvena za tiste, ki raje igrajo poker v živo.

Eugene Gorelik "Hold'em - igra pravilnih odločitev"

Ta knjiga je zelo priljubljena med ruskimi igralci pokra. Vsebuje veliko znanih tehnik, taktik in drugih znanj, ki so nujna za vsakega profesionalca ali začetnika, ki se želi naučiti dobičkonosne igre. Te informacije pomagajo bralcu, da se nauči uravnotežiti, pravilno delati s statističnimi informacijami o nasprotnikih in uporabiti najučinkovitejše taktike, medtem ko analizira porazdelitev sil na mizo.

Rob Hollink je Omaha Poker Professional Secrets

Naslednji primer je na seznamu najboljših poker knjig. Publikacija je posvečena eni izmed najbolj priljubljenih različic te igre. Treba je opozoriti, da je različica Omaha ena najtežjih vrst za obvladovanje. Tudi poklicni igralci se lahko težko naučijo. Publikacija vsebuje ne le teoretične, temveč tudi praktične informacije.

Na samem začetku govori o pravilih in značilnostih igre. V nadaljevanju so navedeni primeri močnih kombinacij. Knjiga prikazuje tudi priporočila, kako narediti pravo strategijo in dobiti priložnost, da jo prilagodimo glede na pogoje trenutne igre.

Nato pride poglavje s praktičnimi nalogami. Tukaj avtor navaja kot primer specifično situacijo in poziva bralca, da samostojno sprejme najbolj pravilno odločitev. Nato se izvede analiza pravilnih potez. Takšna vsebina vam omogoča, da obvladate spretnost čim bolj preprosto.

Tri Nguyen "Naj bo red"

Naslednja najboljša poker knjiga. Posvečena je precej nenavadnim informacijam, ki se v literaturi ne pojavljajo pogosto. Vsebina je namenjena vrsti rok. Toda to, kot veste, je eden glavnih vidikov igre.

Roy Rounder "Easy Poker Mathematics"

Zanimiva knjiga, ki zavrača skupno napačno prepričanje, da je težko kalkulirati v pokru. Avtor podaja materiale, ki vam bodo omogočili, da se naučite, kako zlahka izračunati svoje možnosti v igri. Vse informacije so predstavljene preprosto in jasno, zato ne boste imeli težav z razvojem tehnik izračuna.

"Winning Hard Hold'em", Nick Grajine

Avtor v publikaciji pripoveduje o svojih dolgoletnih izkušnjah z igro, zaradi česar se je izkazalo, da predstavlja pravi nasvet in najučinkovitejše strategije. Vse informacije so opisane čim bolj preprosto in jih bodo razumeli tudi tisti, ki se šele začenjajo igrati. S to knjigo si Gradzhayn prizadeva naučiti ljudi ne samo igrati, ampak tudi osvojiti večino rok, s čimer poker postane način zaslužka. Svetuje, da se začne z majhno banko, po kateri bo, kar zadeva učenje in uspeh, mogoče napredovati v večje zneske dobitkov.

"Vaš najboljši poker prijatelj" Alana Schoonmakerja

Precej zanimiva knjiga, ki jo spoštujejo igralci različnih ravni. V njej avtor govori o različnih psiholoških vidikih tistih, ki igrajo poker. Predlaga nameniti posebno pozornost navadam in razlikovati slabo od dobrega. Podane so različne metode dela s slednjimi, da bi dosegli zmago. Prav tako predlaga načine za nadzor prvega, tako da ne posegajo v izvajanje strategije in ne pokvarijo igre. Knjiga opisuje tudi različne načine za določanje čustvenega razpoloženja vseh nasprotnikov na mizi, pa tudi tehnike, ki pomagajo ugotoviti, ali oseba blefira ali ne.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami