FoodPro Preloader

Priprava na svetlo vstajenje. Košarica za velikonočna jajca z lastnimi rokami


Bright Christy Resurrection - eden glavnih in starih praznikov kristjanov. Pravoslavci imajo veliko običajev, povezanih s tako imenovanim Velikim tednom. Na primer, od Čistega četrtka, dneva, ko je običajno očistiti stanovanje in se očistiti duhovno, se začnejo pripravljati na počitniško mizo. Tradici

Bright Christy Resurrection - eden glavnih in starih praznikov kristjanov. Pravoslavci imajo veliko običajev, povezanih s tako imenovanim Velikim tednom. Na primer, od Čistega četrtka, dneva, ko je običajno očistiti stanovanje in se očistiti duhovno, se začnejo pripravljati na počitniško mizo. Tradicionalno je od tega dne glavni simbol velikonočne barve pobarvan in pobarvan - jajca. V starih časih je bilo običajno polagati barvna jajca na svežo zelenico ovsa ali pšenice. V četrtek so kuhali skuto, velikonočno pecivo, torte in velikonočne torte, ki so jih pečili iz najboljše moke in so se od običajnih razlikovali po obliki jajca, golobov, petelinov in zajčkov.

Že več desetletij v Rusiji so opazili le nekaj vseh običajev, in sicer tradicijo barvanja jajc in kuhanja velikonočnih pogač. Vendar pa v zadnjem času, še pogosteje na počitniških mizah Rusov, obstajajo skutna jajca, medenjaki in druge velikonočne okraske.

Originalna DIY košara za velikonočna jajca

Raznovrstnost izdelkov za okrasitev jajc in peciv je preprosto neverjetna, vendar nekatere obrtnice še vedno raje okrasijo praznične mize same, tako da si z izmenjavo velikonočnih jajc in barvanih jajc več ne podajamo le pisane vrečke ... Danes jo zamenja košara za velikonočna jajca. To je precej enostavno narediti z lastnimi rokami, samo rahlo raztegnite svojo domišljijo.

Za njegovo izdelavo ne potrebuje nič posebnega. Košara za velikonočna jajca z lastnimi rokami je narejena iz debelega barvnega kartona. Bolje je pritrditi kartonsko podnožje s sponkami, saj obstaja možnost, da se lepila ne bodo pravilno pritrdila, koša pa se preprosto razpade pod težo jajc.

Sponke lahko pokrijemo z drugo plastjo kartonske dekoracije ali drugih okraskov, kot so umetna cvetja, trakovi ali apliki iz barvnega papirja.

Tukaj imamo košaro za velikonočna jajca. S svojimi rokami lahko narediš nekaj podobnega slami in z njo napolni košaro. Postaja še enostavnejša - rumeni papir razrežemo na tanke trakove - slama je pripravljena.

No, v središču te kompozicije morate, seveda, postaviti glavni simbol Velike noči - Krashenki. Lahko jih uredite na različne načine. Lahko preprosto barve v različnih barvah, lahko barve z vzorci, ki bo še posebej razburljivo, če imate majhne otroke. Izvirne ptice lahko naredite iz jajc - za to jih morate predhodno barvati, nato pa narisati oči in zalepiti perje, ki bodo služile našemu repu kot pišče. Če želite ptico trdno držati na mizi, lahko uporabite papirno embalažo, ki prodaja jajca. In to je, kako se izdeluje originalni imetnik velikonočnih jajc z lastnimi rokami.

Takšne lepote preprosto ni mogoče ceniti. Upamo, da boste uživali ne le v košarici. Za velikonočna jajca z lastnimi rokami lahko ustvarite najrazličnejše dekorje, na primer papirne ali pletenice, originalna gnezda papirnatih papirjev in številne druge obrti, ki jih lahko obvladajo tudi otroci!