FoodPro Preloader

Pleteno otroško odejo


Ko je otrok še vedno majhen, mnoge matere ugotavljajo, da jim je zelo neprijetno, da vzamejo otrokovo odejo na sprehod. Seveda pa ni tako velika, ampak sedenje v vozičku prikrajša otrokovega življenjskega prostora. Brez nje bo tudi zelo težko dolgo biti na ulici. Še posebej pozimi. Seveda bo dojenček oblečen v topel kombinezon in pokrit z vsemi razpoložljivimi pokrovi. Vendar

Ko je otrok še vedno majhen, mnoge matere ugotavljajo, da jim je zelo neprijetno, da vzamejo otrokovo odejo na sprehod. Seveda pa ni tako velika, ampak sedenje v vozičku prikrajša otrokovega življenjskega prostora. Brez nje bo tudi zelo težko dolgo biti na ulici. Še posebej pozimi. Seveda bo dojenček oblečen v topel kombinezon in pokrit z vsemi razpoložljivimi pokrovi. Vendar pa to ne more rešiti iz ostre ruske zime, in zato kritje dodatno z drugo plast ne boli. V tem primeru bo odeja zelo koristna.

Ta izdelek lahko kupite neposredno iz trgovine. Za njeno krojenje se praviloma uporablja posebno kontrolirano snov, ki je v celoti sestavljena iz sintetičnih vlaken ali vsebuje določen odstotek volne. Po velikosti ustreza otroški odeji, zato so prednosti takega nakupa precej težko oceniti.

Če čas dopušča, bo bolje, če boste otrokom sami izdelali odejo. Za to lahko uporabite pletenje in kvačkanje. Zaporedje pletenja bo odvisno od preje, ki jo imate.

Če ne želite ali ne morete pridobiti novih niti, lahko uporabite večbarvne kroglice, ki jih boste zagotovo našli v hiši vsake igle. Če želite to narediti, od ostankov preje, lahko povežete geometrijske figure poljubne oblike, nato pa jih šivati ​​skupaj med seboj, ki tvorijo končni izdelek.

Če imate dovolj niti, lahko pletite kvačkano otroško odejo. To še posebej velja za toplo sezono, ko je treba otroka pokriti, hkrati pa ga ni vredno zaviti. Zaželeno je, da je preja 100% bombaž. To bo zagotovilo, da končni izdelek ne bo dražil kože otroka, zato bo med hojo malo dlje spal. Izberete lahko tudi posebno nit za otroke. Lahko so 100% akrilne. Vendar pa je proizvajalec že poskrbel za njegovo kakovost. Zato bo ta preja stabilne barve in bo zelo mehka.

Možno je plesti odejo za otroke s polno krpo. V ta namen bo treba izbrati le primeren vzorec, ki ne sme vključevati lokov, sestavljenih iz velikega števila zank, ali pa jih je treba polniti med pletenjem.

Otroški plaid je lahko pleten. S to metodo izdelave bo izdelek postal še bolj subtilen. Še posebej, če dajete prednost fine preje in igle za pletenje No 1, 5 do 2. Seveda, to bo trajalo več časa za delo, vendar rezultat bo zagotovo vas. Konec koncev, ta odeja ne bo zavzela veliko prostora v vozičku. In če ga pletite iz tankih volnenih niti, bo tudi zelo toplo.

Velikost končnega izdelka bo odvisna od namena in potreb matere. Veliko plesti otroške odeje in posteljna pregrinjala v avtu. Z njihovo pomočjo bo mogoče na dolgi poti ustvariti udobne pogoje za otroka.

Kot priporočilo bi rad opozoril, da po vezanju odeje vzorca ne zavrzite in pustite niti. V tem primeru, ko otrok odraste, lahko povečate njegovo velikost.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami