FoodPro Preloader

Kako narediti Minecraft iz papirja brez tiskalnika: mojstrski razred


Znanega Stevea iz Minecrafta so ljubili mnogi. Je zelo pogumen, agilen in hiter superheroj. Njegova figura je preprosta za ustvarjanje in celo zabavna. Naučimo se, kako narediti "Minecraft" brez papirja brez tiskalnika. Videz igre Značilnost »Minecraft«, za katero ga imajo vsi radi, je igranje. Gr

Znanega Stevea iz Minecrafta so ljubili mnogi. Je zelo pogumen, agilen in hiter superheroj. Njegova figura je preprosta za ustvarjanje in celo zabavna. Naučimo se, kako narediti "Minecraft" brez papirja brez tiskalnika.

Videz igre

Značilnost »Minecraft«, za katero ga imajo vsi radi, je igranje. Gre za mešanico blokov, ki jih je mogoče preurediti, zamenjati in ustvariti zelo zanimive in funkcionalne oblike. Če želite vedeti, kako Minecraft narediti brez papirja brez tiskalnika, lahko naredite igro resničnost.

Kuharska risba

Predstavljajo "Minecraft" in figurice iz njega, mentalno vidimo pred nami kocke in kvadrate, ki so sestavljeni iz določenega števila slikovnih pik. Lahko jih vzamemo kot osnovo.

  • Vzemite običajni list s prenosnim računalnikom in si zamislite, da je vsaka točka ena celica.
  • Naj se ne osredotočimo na navadne bloke, ampak naredimo pravega Steva. Začnimo z njegovo glavo. Njegova velikost bo 6 x 8 pik. Narišemo to število celic. Za udobje lahko uporabite ravnilo.
  • Kako narediti "Minecraft" brez papirja brez tiskalnika, bo končni vzorec pozval z dimenzijami, navedenimi na njem. Samo vstavite ga v zvezek, pazljivo preštejte število celic.
  • Tako pripravimo vse podrobnosti, ki jih potrebujemo: roke, noge, trup in glavo Stevea.
  • Zdaj pa nadaljujemo do najbolj zanimivega dela risbe - z barvo izpolnimo naš "Minecraft" iz papirja. Barvne sheme lahko uporabite že pripravljene, lahko pa pokažete svojo bogato domišljijo in naredite sliko popolnoma izvirno. Ne pozabite narisati oči, nos, usta in lase.

Generalna skupščina

Naša matrica je popolnoma pripravljena in lahko jo začnete lepljati. Tu je nekaj pomembnih točk, ki jih je treba upoštevati:

  • list papirja je zelo tanek, zato je končni Steve stabilen, zato je bolje pripraviti diagrame na karton;
  • potem je splošni sklop, v katerem najprej zlepimo glavo, noge, roke in trup prečno v obliki obroča, nato pa se med seboj upognemo in povežemo zgornji in spodnji del delov;

Po ugotovitvi, kako narediti Minecraft iz papirja brez tiskalnika, lahko prevzamete druge igralne znake, kot so Zombies, Creeper, cute svinje in ovce. Vse njihove sheme so zelo preproste, samopisanje in izdelovanje slepih plošč pa ne more biti le fascinanten proces, ampak bo zagotovo povzročilo občudovanje prijateljev.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča