FoodPro Preloader

Kako zmagati v tic tac toe? Enostavne in jasne sheme


Obstajajo trenutki v življenju, ko je prosti čas, a ničesar ni. Če je poleg vas še ena dolgočasena oseba, lahko skupaj igrate najpreprostejšo igro, ki jo vsi poznamo iz otroštva - tic-tac-toe. Vsaka oseba na instinktivni ravni ima željo po zmagi. »Kako zmagati v tic-tac-toe?« - sprašujete. To je zelo

Obstajajo trenutki v življenju, ko je prosti čas, a ničesar ni. Če je poleg vas še ena dolgočasena oseba, lahko skupaj igrate najpreprostejšo igro, ki jo vsi poznamo iz otroštva - tic-tac-toe. Vsaka oseba na instinktivni ravni ima željo po zmagi. »Kako zmagati v tic-tac-toe?« - sprašujete. To je zelo preprosto. Za obvladovanje več tehnik zmagovanja tega članka vam bo pomagalo.

Torej se lotimo pravil igre. Standardna velikost polja za nože je 3x3. Bistvo igre je, da tri križe ali ničle postavimo v eno vrstico diagonalno, vertikalno ali horizontalno. Izkažejo igralci. V resnici odgovor na vprašanje, kako zmagati v tic-tac-toe-u, preprosto ne obstaja. Konec koncev, če oba igralca ne delata napak, potem je nemogoče zmagati. Ta člen bo obravnaval predvsem tiste primere, v katerih eden od nasprotnikov resno napačno presodi. To je povsem dovolj, da igro dosežemo v zmagovitem finalu.

Zdaj bomo pogledali več shem, ki bodo pomagale premagati nasprotnika na polju 3x3. Predstavljajte si, da ste naredili prvi korak. Priporočamo, da zasedete osrednjo celico polja. To vam bo dalo veliko prednost. V odgovor na to lahko vaš nasprotnik izvede dve potezi: postavite ničelno (križno) diagonalno iz kosa ali ravno, vodoravno ali navpično. Če je vaš nasprotnik izbral drugo možnost, potem čestitam! Zdaj je zmaga tvoja! V naslednjem koraku lahko postavite križ (nič) v katerokoli prosto celico polja, vendar ne simetrično na nasprotnikovo sliko glede na vašo prvo potezo. Po tem naredite tako, da imate v dveh smereh po dve številki, nato pa vam nasprotnik lahko prepreči le eno od njih. To je ena od shem, kako zmagati v tic-tac-toe.

Zdaj lahko iznajdete znano tehniko zmage ne samo v javnosti, ampak tudi na spletu. To je zelo priročno, saj ima internet široko paleto aplikacij, ki temeljijo na igri tic-tac-toe. Izberete lahko ne samo dostojno stopnjo kompleksnosti, temveč tudi edinstveno obliko polja in številk, ki jih lahko uživate v čim večji meri, nato pa lahko kadarkoli ustavite igro, če se je naveličate. Svetujemo vam, da igrate tic-tac-toe na internetu čim pogosteje brezplačno, če želite v resnici premagati tekmece.

Kot smo že omenili, je lahko velikost polja v bodežih poljubna, najpogosteje pa 3x3, 4x4, 5x5. Večja kot je velikost polja, težje je zmagati. V tem primeru zgoraj opisane sheme za zmago nasprotnika ne delujejo, ker so to že drugi tic-tac-toe. 5 v vrsti je cilj igre 5x5, in da bi zmagali, je potrebno ne le poznati nekaj standardnih položajev, temveč tudi, da lahko analiziramo položaj kosov na igrišču.

Torej, zdaj veste, kako zmagati v tic-tac-toe, tako da bo vsak nasprotnik na vašem ramenu in vam ne bo predstavljal nobene grožnje! Želimo vam veliko sreče v igri, čeprav v tem primeru ne boste potrebovali: po vsem, veste odlične sheme, ki vam bodo zagotovo pomagale pri zmagi!

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča