FoodPro Preloader

Kako plesti obleko z lastnimi rokami


Mnoge modne ženske se pogosto soočajo s problemom izbire neobičajnega modela obleke. Po nakupu v mestu opazite, da je večina slogov iste vrste. V takih Stanje je vredno razmisliti o ustvarjanju ekskluzivnega modela z lastnimi rokami. Nekateri raje uporabljajo storitve šivilja, in nekateri - za pletenje obleko z lastnimi rokami. Ple

Mnoge modne ženske se pogosto soočajo s problemom izbire neobičajnega modela obleke. Po nakupu v mestu opazite, da je večina slogov iste vrste. V takih

Stanje je vredno razmisliti o ustvarjanju ekskluzivnega modela z lastnimi rokami.

Nekateri raje uporabljajo storitve šivilja, in nekateri - za pletenje obleko z lastnimi rokami. Pletenje je izjemno zanimiv proces, ki izboljša pozornost in natančnost. S pomočjo igel za pletenje ali kavelj lahko ustvarite resnično edinstvene mojstrovine, ki bodo popolnoma ustrezale vaši sliki. Pletene obleke so enako dobre za delo in za romantičen dan. Ustvarjanje novih stilov, igranje z dolžino in teksturo pletenja, boste dobili neverjetno priložnost za diverzifikacijo vaše garderobe.

Pletenje ponuja ogromno prostora za vašo domišljijo. Boste lahko povežete vse vrste oblek, izumite model sami. Tudi če sami ne pomislite na nekaj, ne bodite obupani. Novi modeli oblek znanih oblikovalcev vas bodo navdušili tudi na nenavadne poskuse s prejo in dolžino robov.

Lahke obleke, tunike so še posebej pomembne v spomladanski in poletni sezoni. Že več let niso izginili iz mode. Preprosta, a hkrati rafinirana kratka platnena obleka bo poudarila lepoto nog in vitkost figure. Takšno obleko lahko dopolnite z različnimi dodatki, na primer s tankim trakom ali nenavadnim snemljivim ovratnikom, ki je danes zagotovo v modi.

Še ena prednost pletenih oblek je, da izgledajo ugodno in na debelih ženskah. Potrebno je le dobro razmisliti o modelu, ki bo skrival pomanjkljivosti slike in poudaril njene zasluge.

Začenši kvačkanje obleko, morate najprej izbrati ustrezno velikost orodja, kot tudi material, iz katerega je izdelan.

Velikost kljuke je odvisna od debeline preje, ki jo boste uporabili pri svojem delu. Če želite zagotoviti, da je vaše orodje udobno, je najbolje, da najprej vzamete majhen vzorec. Če je kavelj preveč debel za izbrane niti, bo izdelek zrahljan. In če uporabljate tanko, ko boste plesti obleko z debelo prejo, bo tkanina zelo tesen, gost.

Če izberete kljuko, morate biti pozorni na material, iz katerega je izdelan. Kovinski primernejši za pletenje tanke preje. Tople zimske obleke so po možnosti izdelane z veliko plastično kljuko.

Kot je za izbiro preje, potem bo vse odvisno od tega, kaj obleko nameravate narediti. Za poletne modele je bolje izbrati bombaž, ker ta material "dobro diha" in odlično ohranja svojo obliko. Zdaj bambusa preja ima veliko popularnost, vendar morate biti previdni z njim - po pranju izdelek lahko raztezajo. Če boste plesti obleko za zimo, je bolje uporabiti mešanico volne (kombinacija volne in akrila), čiste volne ali moherja. Potem se bo stvar segrela. Bolje je, da takšne vrste oblek, izogibanje velikih odprtine vložki. V hladnem obdobju je bolj primerna tesna vezava.