FoodPro Preloader

Kako šivati ​​samo obleko "bat" \ t


Vsaka ženska je modna deklica in se želi obleči čim bolje. Danes pa ni tako enostavno kupiti zelo kakovostne in elegantne stvari. Potrebujete veliko denarja, da obiščete dobro trgovino, ali pa veliko časa, da boste našli nekaj kakovostnega na trgu. Vendar pa obstaja še ena možnost, lahko šivanje izdelka! Kaj je to

Vsaka ženska je modna deklica in se želi obleči čim bolje. Danes pa ni tako enostavno kupiti zelo kakovostne in elegantne stvari. Potrebujete veliko denarja, da obiščete dobro trgovino, ali pa veliko časa, da boste našli nekaj kakovostnega na trgu. Vendar pa obstaja še ena možnost, lahko šivanje izdelka!

Kaj je to?

V vsakem trenutku je bilo modno obleči "bat", to storite sami ni tako težko. Potrebno je minimalno znanje s šivalnim strojem in veliko željo. Slog je dober, ker je primeren za vsak dogodek v življenju dame. Te obleke lahko nosite za delo, obleko za zabave in srečanja s prijatelji. Posebnost izdelka je, da se ne prilega roki ženske, rokav je prost in v izravnani obliki spominja na krilo netopirja. Od tu in to ime je odšlo.

Kje začeti

Za šivanje obleko "bat", morate začeti delo s pripravo vzorca. Treba je opozoriti, da bo to precej preprosto, saj bomo v tej različici govorili o tem, kako narediti natančno oblečno-tuniko. Lahko rečemo, da je krojenje te vrste oblačil nekoliko podobno krojenju otrokovega telovnika, ker je to izvedeno skoraj na enak način, brez ločenega izrezovanja in šivanja v rokavih. Sam vzorec bo pravokotnik, na vrhu katerega je potrebno narediti rez za vrat in tudi izrezati rokav v bližini izdelka. Dolžina same obleke bo izbrana glede na to, kaj točno potrebuje oseba. Tunika je lahko kratka in dolga, široka in zelo tesna.

Izbira tkanine

Naslednji korak je šivanje tkanin. Obleka "bat" se lahko ustvari iz kakršnega koli materiala, vse bo odvisno od časa leta, ko se bo izdelek nosil, pa tudi od želje ženske. Vendar pa je treba povedati, da ni treba jemati predebelih tkanin, ker jih ni verjetno lepo previti, kar je pomembno, ker bo rokav prosto padel.

Šivanje

Torej, kako šivati ​​obleko batov? V ta namen izrežite dva dela izdelka - »pred« in »nazaj«. Na sprednji in zadnji strani ne bo prišlo do šivanja ali šivanja, v tej različici ni potrebno. Opozoriti je treba tudi, da bodo ženske, če nameravajo narediti izrez z "čolnom", enake, če je "Mysik" drugačen, ker je vratni vratni del vratu vedno nekoliko večji od hrbta. Izdelek je prišit na straneh, začenši z ramensko linijo. Nato šivajte dno, ki se valja v rokavu. To je vse, skoraj vse je narejeno. Prav tako je treba zapomniti, da je treba robove prekrivati, sicer se lahko začnejo padati niti in obleka se bo kmalu razpadla.

Heming

Prav tako je pomembno, da ne pozabite in obrnite dno obleke. To lahko storite na običajen način - upognite se in dajte črto. Lahko pa obleko oblečete in skrivni šiv, tako da linije niso vidne od zunaj. Robovi rokavov so obdelani na enak način. Ostaja le obdelava vratu. To je mogoče storiti tako, da se soočimo. Obleka je popolnoma pripravljena za nošenje!

Nianse

Če si šivamo v obleko palice iz enoglasnega materiala, jo lahko nosimo s skoraj vsakim nakitom. Različne aplikacije ali vezenine prav tako izgledajo dobro, okrasijo obleko. No, obleka za kite bo videti bolj subtilna, če je ne nosite ohlapno, ampak pod pasom, še posebej široko. Tako bo ženska lahko poudarila značilnosti svoje figure, skriva različne neželene nianse.