FoodPro Preloader

Candy jagnje: kako narediti svoje roke


Candy candy je nenavadno sladko darilo, ki ga lahko naredimo hitro in enostavno. Obstaja več načinov za ustvarjanje te vrste igrač z lastnimi rokami. Razmislite o dveh možnostih: jagnjetina iz foamirane in prtičkov. Candy Caramel: majhen razred igrače Foamiran Foamiran je plastični material, ki je občutek mehkega in gostega semiša. Ta mate

Candy candy je nenavadno sladko darilo, ki ga lahko naredimo hitro in enostavno. Obstaja več načinov za ustvarjanje te vrste igrač z lastnimi rokami. Razmislite o dveh možnostih: jagnjetina iz foamirane in prtičkov.

Candy Caramel: majhen razred igrače Foamiran

Foamiran je plastični material, ki je občutek mehkega in gostega semiša. Ta material se zlahka spremeni pod vplivom visoke temperature, saj ga pogosto uporabljajo igle za ustvarjanje različnih nakit in igrač. Barvna lestvica in posebna plastičnost omogočata, da so cvetovi blizu videza naravnih, lutke in živali. V mojstrskem razredu »jagnjetina bonbonov« bomo uporabili več odtenkov foamiran: rožnato ali mesno za obraz in noge jagnjeta, bež za ušesa in rjavo za kopita in nos.

Delo bo zahtevalo tudi naslednje materiale in orodja:

 • penasta plastika ali pena;
 • leseni nabori;
 • bela organza;
 • pištolo za lepilo;
 • železo;
 • beli krep papir;
 • brusni papir;
 • klerični nož;
 • umetne oči;
 • Slaščice;
 • žica;
 • kovancev 5 in 10 rubljev;
 • lepilni trak

Na prvi stopnji ustvarjanja jagnjetine s sladicami z lastnimi rokami bomo naredili prazno glavo. Da bi to naredili, vzamemo kos penoplex 5 cm širok in z ostrim nožem odrezati nekaj materiala, ki daje osnove hruškaste oblike. Nato s smirkovim papirjem odstranimo grobe dele.

Zdaj morate vzeti barvo pene, ki je oblikovana za glavo, jo ogrevati na likalnik in hitro potegniti na obdelovanec, poravnati vse nepravilnosti. Robove materiala v vratu pritrdite s pištolo za lepilo.

Kako narediti trup in noge za jagnje

Naslednja faza je oblikovanje telesa. Iz penoplexa izrežemo palico debeline 10 x 12 cm za telo in majhen kos 1 x 2 cm za vrat ovac. Ploščice se zavijejo v valoviti papir. Sprednje in zadnje klešče figure naj bodo različnih velikosti, zato z uporabo kovancev izpostavimo dva para krogov in izrežemo obdelovance z višino 1 cm, nato pa v njih vstavimo 8 cm lesene nabodalke, ki se znova segrejejo in ovijejo noge. Ločeno odrežemo trakove iz rjavega materiala in jih pritrdimo z likalnikom.

Naredimo gobec

Iz bež in bele pene je izrezana dva sloja za ušesa različnih velikosti in jih povežite. Da bi naredili jagnje s konveksnim nosom bonbonov, odrežemo rjavo barvo in jo segrejemo na železo, dokler se ne zmanjša. Potegnite malo in lepilo na obraz. Nato dodajte oči. Iz tankega odseka rjave pene smo ustvarili nasmeh. Iz žice izdelujemo rogove, ki jih zavijamo z valovitim papirjem. Povezujemo vse dele jagnjetine, ki jih držimo skupaj.

Pričeska za jagnje

Zdaj morate narediti glave. To lahko naredite tako, da organzo razrežete na 7 x 7 cm kvadratke in jih večkrat prepognete na pol in zlepite robove, da naredite kodre. Uporabite lahko kanzashi tehniko in razporedite glavo jagnjeta, zložite okrogle cvetne liste in jih pritrdite z vžigalnikom ali svečo. Skupno bo potrebnih približno 40 takih praznih mest. Kovice za telo morajo biti večje. Če želite to narediti, narežite na kvadrate 35 x 35 cm in jih zavrtite v spiralo. Robovi morajo biti prilepljeni na lesene nabore in vstavljeni v telo na kratki razdalji drug od drugega. Med njimi postavimo okrogle bonbone na trak - in originalno darilo je pripravljeno! Gobec igrače se lahko napne z rožo.

Jagnječe od prtičkov

Še en način za ustvarjanje figure je uporaba papirne tehnike. Sladkorno telo jagnjeta se lahko pripravi v redni časopis tako, da se iz njega potegne tesna kroglica in se ovije s scotch trakom. Za noge boste potrebovali penasto ali floristično gobico, iz katere bodo rezane na enak način kot v prejšnji različici. Potem je treba vse dele telesa prilepiti s prtičkom, zato se uporablja PVA lepilo. Telo je okrašeno z valovitim papirjem, majhni cvetovi so zviti iz servic, razdeljenih na plasti in prilepljeni na telo. Sledijo sladkarije. Preostali so rogovi in ​​narišejo oči - slika pa je pripravljena.

Možnosti dekorja lahko zamenjate z navojem za telo, umetnimi cvetovi ali kosi svetle bombažne tkanine. Figurica s sladkarijami je za otroka čudovit rojstni dan. Takšna jagnjetina s sladkarijami na fotografiji z rojstnim dnem bo izgledala nenavadno in bo otrokom in odraslim dala veliko pozitivnih čustev.