FoodPro Preloader

Kako narediti žabo iz plastične steklenice je enostavno in enostavno?


Ljubitelji različnih vrst nestandardnih obrti se sprašujejo, kako narediti žabo iz plastične steklenice. Običajno gre za kipce, ki bo okrasilo dvorišče ali poletno kočo, ali škatlo. Obstajajo druge možnosti za ustvarjanje takšnih obrti, vendar so veliko bolj zapletene. Zato se nanje ne bomo osredotočili, temveč se bomo osredotočili na to, kar je najpreprostejše in najlažje. To sta ti dve

Ljubitelji različnih vrst nestandardnih obrti se sprašujejo, kako narediti žabo iz plastične steklenice. Običajno gre za kipce, ki bo okrasilo dvorišče ali poletno kočo, ali škatlo. Obstajajo druge možnosti za ustvarjanje takšnih obrti, vendar so veliko bolj zapletene. Zato se nanje ne bomo osredotočili, temveč se bomo osredotočili na to, kar je najpreprostejše in najlažje. To sta ti dve možnosti.

Surovine in orodja

Torej, kako narediti žabo iz plastične steklenice? Najprej morate zagotoviti, da imate vsa potrebna orodja in materiale. Najprej boste zagotovo potrebovali dve plastični posodi z volumnom 2 litra. Boljše, če so zelene. Če ne, potem je mogoče druge naslikati. Prepričajte se, da potrebujete trak. Prav tako pri roki naj bodo škarje ali nož, zeleni izolacijski trak, marker in ravnilo. Ko ustvarite polje na tem seznamu, je dodana zadrga, ki jo bo zaprla, papirnate aplikacije v obliki velikih oči. Za figurice potrebujete tri posode s prostornino 0, 5 litra in podlago. Tudi oči na tem seznamu ne bodo odveč.

Statueta za dvorišče

Značilno je, da se to plovilo imenuje "princesa žaba iz plastične steklenice." To ime ga zelo natančno opisuje. Resnično spominja na slavnega junaka, ki se nahaja v vašem igrišču ali na vrtu. Algoritem za njegovo izdelavo je naslednji. Na prvi stopnji je odrezan spodnji del vsakega od 2-litrskih rezervoarjev. Razdalja od dna naj bo 7-8 cm, na mestu reza pa se nanesejo drug na drugega. Nujno je, da so zobje spodnjega in zgornjega dela obrnjeni drug proti drugemu. Vse to je ovito s trakom. Appliqués v obliki oči so prilepljeni na obe prednji nogi.

Iz pol-litrske prostornine se reže krona. Za to lahko uporabite kot stožčasti del, in neposredno - po presoji avtorja. Zlepite ga na vrh z lepilnim trakom. Po želji jo lahko pokrijemo z rumeno barvo (za verodostojnost).

Nato se uporabita preostala 2 rezervoarja. Odsekata stožčasti del med pokrovom in ravnim odsekom. Vrh zavit z zelenim izolacijskim trakom. Naslednja je osnova. Najbolje je, da ga naredimo iz pločevine, pobarvamo z modro barvo in nad njo dodamo zeleno točko (list lilije). V sredini slednjega je postavljena sama figurica, izdelana vnaprej. Levo in desno od nje se pojavijo stožčasti rezi - to so noge, ki se nahajajo na robovih. To se naredi na tekoči barvi (potem igra vlogo lepila). Ko je vse suho, je plovilo pripravljeno. To je prvi način, kako narediti žabo iz plastične steklenice.

Skrinjica

Prvotni dve komponenti v tej metodi sta podobni - to sta dva spodnja dela 2-litrskih posod. V notranjost je nameščena zadrga, ki je pritrjena s tanko žico, nad katero se navije izolacijski trak. Nato so oči zlepljene (ne nujno na nogah, kot v prejšnjem primeru). Potem preverimo zadrgo tako, da zapremo in odpremo. Vse - škatla je pripravljena in razmišljali smo o drugem načinu izdelave žabe iz plastične steklenice. To je zelo preprosta in primerna za naše fashionistas. V tej škatli lahko shranite različne nakit in druge dekoracije.

Zaključek

Zelo enostavno narediti žabo iz plastične steklenice. Njena fotografija je prikazana v članku. Pomembno je, da razumemo eno stvar - v tem materialu obstajata dva najpogostejša načina ustvarjanja takšnih obrti, pri čemer se opira na to (in jih doda s svojo domišljijo), lahko dobite nekaj posebnega.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci