FoodPro Preloader

Potrebujete kvačkanje? Shema in opis njenih elementov


V slabem vremenu želim otroke zaščititi pred mrazom čim bolj zanesljivo. Ampak kako to narediti, če mama ni tu? Na primer, v vrtcu ali šoli. Kadar se otroci oblačijo samostojno in skrbniki z učitelji ne upoštevajo vedno, kako je šal vezan. Pridite k rešilni dikie (kvačkanje). Njegova shema je pogosto preprosta in preja je potrebna veliko manj kot šal. Iz katerih

V slabem vremenu želim otroke zaščititi pred mrazom čim bolj zanesljivo. Ampak kako to narediti, če mama ni tu? Na primer, v vrtcu ali šoli. Kadar se otroci oblačijo samostojno in skrbniki z učitelji ne upoštevajo vedno, kako je šal vezan. Pridite k rešilni dikie (kvačkanje). Njegova shema je pogosto preprosta in preja je potrebna veliko manj kot šal.

Iz katerih sestavnih delov je izdelek?

Odgovor je enak, ne glede na to, ali je majica prišita ali pletena (kvačkana). Shema bo vedno sestavljena iz dveh elementov: ovratnika in ogrinjala, ki sta povezana.

Lahko je v celoti pletena ali kvačkana. Vse je odvisno od spretnosti iglo. V najbolj ugodnem položaju so tisti, ki imajo obe orodji. Potem lahko ovratnik vezan z elastično radirko, in ogrinjalo je mogoče narediti openwork s kvačkanjem kavelj.

Kako vezati vrat?

Najbolj priljubljena je shirtfront (kvačkanje), shema, ki je zasnovan tako, da gladko obkrožajo vrat in rahlo razširiti na dno. Prepletala se je. Za to morate klicati verigo zank, ki bo zagotovila dolžino od ključnice do samega vrha vratu. Če je preja dovolj gosta, potem bo za odraslo osebo zanke 17. Če potrebujete srajco za dekle (kvačkano), bo vzorec sestavljen iz manj zanke. Zato bo treba število stolpcev ponovno izračunati.

Prva vrstica: vzpon 3 zank, 4 dvojne kvačkane (pozneje bodo označene kot »CH-stolpci«), 3 pol-stebri CH in 10 stolpcev brez kvačkanja (v nadaljevanju »BN stolpci«). Treba je opozoriti, da je začetek serije dno vratu.

Druga vrsta: dvigalna zanka, 10 BN stebrov, 3 polpolna polkrožna mesta, 4 mestna polkrožna mesta. To pomeni, da odseva prejšnjo vrsto. Zaradi postopnega povečanja višine stebrov bo prišlo do naravnega zaokroževanja.

Še naprej plesti ti dve vrstici, dokler majica (kvačkanje), shema, ki je dana prej, ne bo popolnoma ovita okoli vratu.

Možen vzorec za rt

S to podrobnostjo postane celo najpreprostejša kepica za dekle lepa. Kavelj sistem se lahko izvajajo vse. Tukaj je primer tistega, s katerim se lahko ukvarja vsaka igralka.

V prvi vrsti so ventilatorji enakomerno povezani, sestavljeni iz dveh stebrov CH, dveh zračnih zank in še dveh stolpcev CH. Druga vrsta predlaga širitev. Izvaja se s povečanjem števila palic v vsakem ventilatorju. Če želite to narediti, na par stolpcev naredite enako in v loku zračnih zank, povežite 2 stolpca CH, 2 zrak in 2 več stolpcev CH, dopolnite ta element z drugim stolpcem CH na drugem paru od ventilatorja prejšnje vrstice.

V tretji vrstici na mestih ob straneh loka boste morali že povezati dva stebra CH in v loku ponoviti isti vzorec. Četrta vrstica ponavlja tretjo. In v petem stolpcu mora biti že tri. Šesta vrstica je ponavljanje petega.

Po potrebi se lahko risba nadaljuje. Toda najpogosteje je to dovolj, da popolnoma pokrijete ramena dekleta. Da bi dobili bolj spektakularno dickey (kvačkanje), shema vključuje izvedbo cevi z ustreznim barvnim tonom. Če izberete prejo z dremežem, bo izdelek postal bolj eleganten.

Možnost, ko je majica izgleda kot ovratnik

V tem primeru ogrinjalo ni pleteno. Vsa dela se ustavijo po izdelavi vratu. Lahko je pletena skupaj in čez.

Dober ovratnik se izkaže, če uporabljate kvačkanje. Dickey (shematski opis spodaj) poteka od zgoraj navzdol. Tak primer je tak vzorec. Za njega boste morali klicati verigo zank, katerih število je razdeljeno z deset, plus še tri.

Prva vrstica (druga je ista): tri dvižne zanke; zrak; CH stolpec v tretji zanki verige; 3 stolpci CH v 7., zračna zanka in še trije stebri CH tudi v 7. krogu; stolpec CH v 11., nato znova zrak in vzorec se ponovi od trenutka, ko je prikazan element, povezan v tretji zanki. Torej do konca serije, ki naj bi se končala z elementom iz dveh stolpcev CH, ločenih z eno zračno zanko.

Tretja vrstica: zamenljivi elementi. Kje je bil ventilator, da bi luk dveh stebrov CH in zrak zanke. In nad takšno arhejo kravato oboževalec. Četrta ali peta vrstica nadaljuje ta vzorec, to je ventilator nad ventilatorjem in lok nad lokom.

Zadnji dve vrsti sta ponovitev prvih dveh. Dickey je pripravljen. Ostaja le šivanje gumbov in razporedi rob z očesci za njih.