FoodPro Preloader

Kako narediti pokebol - žogo za ulov pokemon?


Ob koncu dvajsetega stoletja se je na modrih zaslonih pojavila animirana serija o Pokemon. Postalo je tako priljubljeno, da se je glede na zaplet v prihodnosti pojavilo na ducate različnih iger. Kdo je pokemon? "Pokémon" - nekakšno bitje, ki ima nadnaravno moč. Po videzu - to so japonski liki iz risank. Zg

Ob koncu dvajsetega stoletja se je na modrih zaslonih pojavila animirana serija o Pokemon. Postalo je tako priljubljeno, da se je glede na zaplet v prihodnosti pojavilo na ducate različnih iger.

Kdo je pokemon?

"Pokémon" - nekakšno bitje, ki ima nadnaravno moč. Po videzu - to so japonski liki iz risank. Zgodba iger se je skrčila na dejstvo, da trenerji pripravljajo Pokemon za bitke. In morajo premagati druge Pokemon druge trenerje.

Več pokemonov, ki jih ima trener, in več zmag, ki jih imajo njegovi pokemoni, višja je stopnja trenerja pred drugimi. To je razburjenje in pustolovščina. In seveda, prijetna zabava.

Da Pokemon postane več, jih je treba ujeti v divjini. Pri tem trenerju pomagajo obstoječa bitja. Ko je premagal divjega pokemena, se v njej pojavi naprava v obliki majhne kroglice. Služi za prevoz ujetih pošasti. Ta naprava se imenuje pokebol. Če divje bitje ne more pobegniti iz pokebala, bo pripadalo trenerju.

Lahko ujameš veliko Pokemon. Ampak samo šest jih lahko prenaša. Ostalo bo v posebnem skladišču. Po želji lahko en trener spremeni pokemon z drugim.

Kako narediti pokeball z lastnimi rokami (iz papirja)

To vprašanje se pojavi pred vsemi navijači Pokemon. Da bi razumeli, kako narediti pokeball, potrebujemo iznajdljivost in potrebne materiale. Najpomembnejše je, da ima pokeball sferično obliko. Uporabite lahko katerokoli žogo, sadje in tako naprej.

Oglejmo si več možnosti za izdelavo pokebala:

  • 1 način. Vzame se navadna žoga (tenis, pena ali plastika). En del kroglice (polovica krogle) mora biti bel, drugi del je rdeč (obe polobli so obarvani v ustreznih barvah). Nadalje je določena meja med polobli. Okrašena je v črni dolžini, široki približno pet milimetrov. Vendar se dva konca te meje ne bi smela dotakniti. Med njimi je narisan bel krog, velikosti kovanca za petdeset kopeckov. Meja kroga je obarvana tudi črno.
  • 2 način. Vzemite vse okrogle elemente. Na primer, oranžna. Na eni polobli kroga je prilepljen beli škotski trak, na drugo je pritrjen rdeči trak, na mejo pa se prilepi črni trak. Nato je bel krog prilepljen in pokeball je pripravljen.
  • 3 način. Papir, na katerem je narisan vzorec, je vzet. Lahko ga prenesete z interneta. Toda ne bo sferične oblike, ampak v obliki kocke. Seveda, če ga vrgel v divji pokemon, ne bo delovalo, lahko se takoj razpade. Ampak za uporabo kot ključni fob ali samo igrače, lahko.

Pogovor

Iz obravnavanih metod je mogoče ugotoviti, kako narediti pokeball trajnejši. Seveda, prva metoda bo trajala dlje, drugi in tretji pa se lahko uporabita kot spominek.

Ko ste razumeli, kako narediti pokeball, lahko igrate to igro s prijatelji. Nedvomno bo prineslo veliko vtisov.

Kako narediti obmetochny šiv ročno?Kako narediti papirnate rože.  Kako narediti cvet iz papirnega trakuMaska Freddyja Krugerja: ustvarjamo z lastnimi rokamiKako skrajšati hlače?  Kaj morate vedeti?Učenje osnov kvačkanjaVrste rokavov v oblekiVodne kroglice: kako si narediti svetlo dekoracijoKako narediti topiary to storite sami