FoodPro Preloader

Foto sesija: ideja za ljubezensko zgodbo


Imate ljubezensko zgodbo, vendar še vedno ni ljubezenske zgodbe? Nujno je treba ga spremeniti! Katere slike bodo lahko povedale o vašem odnosu vse najbolj zanimivo? Katere fotografije bodo prenesle vaše romantične občutke in okrasile vaš družinski foto album? Da bi ljubezensko zgodbo naredili nepozabno, smo pripravili deset najbolj romantičnih idej za ljubezensko zgodbo! Piknik

Imate ljubezensko zgodbo, vendar še vedno ni ljubezenske zgodbe? Nujno je treba ga spremeniti! Katere slike bodo lahko povedale o vašem odnosu vse najbolj zanimivo? Katere fotografije bodo prenesle vaše romantične občutke in okrasile vaš družinski foto album? Da bi ljubezensko zgodbo naredili nepozabno, smo pripravili deset najbolj romantičnih idej za ljubezensko zgodbo!

Piknik v naravi

Topli poletni dnevi - najboljši čas za snemanje v naravi. Kot rekviziti lahko uporabite svetle preproge, nežna cvetja, lepe skodelice, knjige in košare s sadjem. Lepi sendviči in, seveda, srečni nasmehi bodo okrasili slike! Mimogrede, lahko izvedete popolno namestitev: prinesite s seboj starinsko pohištvo, lepo nastavite mizo.

Izvajanje te ideje za ljubezensko zgodbo v poletnih mesecih je najbolje, da začnete takoj ob cesti. Prvi posnetki so topli sončni žarki, venec v tekočih laseh ... Lahko še naprej streljate na pikniku. Lahko ležite na travi, se zafrkavate, berete knjige. Mila mehurčkov ali balonov bo pomagalo, da se okvirji bolj živo in živo! S seboj pa lahko vzamete tudi psa - s tem bo fotografska zasedba veliko bolj dinamična.

Izgleda zanimivo na slikah jesenski piknik. Nered barv, izrezljanih listov in jabolk - to so glavni atributi za takšno fotografijo. Dobra ideja za ljubezensko zgodbo - zimski piknik. Zanj je vredno kopičiti s toplimi rokavicami, samovarjem in krofi!

Zgodovina zmenkov

Rekviziti za igranje vašega dneva so odvisni od kraja in okoliščin. Ta čarobni dan lahko ustvarite, ko ste se prvič videli. Druga ideja ljubezenske zgodbe je fotografija, ki govori o prvem zmenku.

Lahko se sprehodite po nepozabnih krajih ali si ogledate svojo najljubšo kavarno. Kakšno dobro je to fotografiranje? Dejstvo, da se lahko po nekaj desetletjih podrobno spomnite začetka vaše ljubezenske zgodbe in hkrati sporočite svojim najdražjim, kako ste se srečali.

Prvi poljub, nežen objem, prvi nadarjeni šopek je tisto, kar pride v okvir med fotografiranjem!

Zajtrk v postelji

Še ena inspirativna ideja za fotografiranje ljubezenske zgodbe je popolno jutro skupaj. Za snemanje potrebujete srčkane skodelice za kavo ali čaj, pižame, rogljičke, veliko posteljo. Koristne bodo blazine in sveže cvetje.

Prednost takšnega scenarija je, da se boste doma počutili čim bolj udobno. In slike bodo presenetljivo prijetne in naravne - sončni žarki, ki prebadajo zavese, tople poljubce, okusen zajtrk ... S to fotografijo lahko v spominu zapišete trenutek, ko se je začela vaša družinska zgodba.

Mimogrede, v postopek fotografiranja lahko vključite tudi vzglavnik: takšne slike se bodo izkazale za neverjetno energične in zabavne.

Najljubši film ali knjiga

Izvajanje te ideje za ljubezensko zgodbo je precej preprosto - izbrati morate enega ali dva posebna prizora. Več fotografov ne priporočamo, sicer ne morete priti iz neskončnega razmišljanja o tem, kako začeti in kje v vašem mestu dobiti Eifflov stolp ali Titanik.

Da bi ustvarili čudovito vzdušje filma, boste morali najti pravo mesto za kulise in kostume. Veliko lažje uresničiti to idejo ljubezenske zgodbe v studiu! Ni vam treba iskati krajev, ki so podobni tistim, ki ste jih videli v filmu. Dovolj, da izberete kostume v stilu junakov.

Druga ideja - snemanje na vašo najljubšo knjigo. Vse je odvisno od vaše domišljije, ker ni strogih pravil!

Sprehodite se

Še ena odlična ideja za ljubezensko zgodbo je fotografiranje v naravi. Obstaja več možnosti. Na primer, ljubezenska zgodba v podeželskem slogu. Naravna pokrajina za fotografijo - prijetne podeželske krajine, divje cvetlice, bale sena. Navadni sončniki in stara oprema - tovornjaki in traktorji bodo postali razkošni elementi dekorja.

Nič manj lepe so slike, posnete v obdobju divjega cvetenja! Bujne barve, svetlo sonce, lepe rože ... Za takšno ljubezensko zgodbo so primerni cvetoči parki, vrtovi in ​​polja. Mimogrede, za fotografiranje lahko vzamete nekaj nenavadnega. Na primer, klavir! Zamislite si: pšenično polje, glasbene zvezke, spretno star instrument in dva ljubitelja ...

En dan življenja

Zanimiva ideja za ljubezensko zgodbo - dan, ki ga preživimo skupaj. Takšna fotografska seja je dobra, ker ne potrebujete dodatnih rekvizitov. Lahko greste v nakupovanje, sprehodite svojega psa, kuhate večerjo, preživite čas igranja iger ali pa samo gledate televizijo!

Pri rezervoarju

Najbolj fascinantni posnetki so pridobljeni iz rezervoarjev. Na reki se lahko peljete z ladjo, lahko pa poskrbite za odlično fotografiranje na morju! Hkrati dobite romantičen datum in neverjetno fotografiranje.

Zapomnite si: morja, jezera, reke in oceani dobesedno dihajo lahkotnost in svobodo. Zato so zapletene frizure in obleke iz gostih tkanin povsem neprimerne! Plaža je lahko okrašena s papirnate luči, svečami in srci.

Hobi

Če vi in ​​vaša druga polovica imate skupen hobi, je dobra ideja za fotografiranje ljubezenske zgodbe za eno stvar! Karaoke in joga, igranje glasbenih instrumentov, karting ali jahanje, deskanje na snegu ali kolesarjenje so številne možnosti.

Slike bodo presenetljivo iskrene in ne simulirane. Da, in združuješ posel z užitkom.

V dežju

Na dan, izbran za fotografiranje, je vreme postalo slabo in začelo se je deževati? Ne obupajte! Odlična ideja za ljubezensko zgodbo - streljanje v dežju. Lahko se spomnite svojega otroštva, skočite skozi luže, brizgate vodo. In seveda, shranite te čarobne trenutke na fotografijah. In ko se dež konča in sonce pokukne ven, lahko odstranite drugi del ljubezenske zgodbe - napolnjene z nežno toplino in svežino.

V studiu

Srečni par, dober fotograf in lep studio - ta kombinacija vam bo omogočila, da dobite razkošne slike brez zapletenih prizorov.

Katere možnosti za studio ljubezensko zgodbo je treba izbrati? Na primer, klasična ljubezenska zgodba. Dovolj je razmisliti o oblekah. Oblačila morajo biti v istem slogu in v isti barvni shemi. Odličen stiliziran videz za različna obdobja.

Pravila zanimive ljubezenske zgodbe

Kako narediti tako, da boste dobili polnopravno ljubezensko zgodbo in ne nesmiselno sliko? Bodite prepričani, da se udeležijo parcele! Med znaki je treba izslediti jasno črto, nekateri dogodki se izvajajo. Kateri elementi so ključni? Spoznajmo jih!

  1. Razstava bo gledalcu povedala, kje se vse dogaja. Ta del fotografiranja pogosto ostane v ozadju - in to je zaman! Dober fotograf lahko nenavadno lepo prikaže kraj, kjer se bo pričela neverjetna ljubezenska zgodba.
  2. Zgodba zapleta je potrebna gledalcu, da vidi okoliščine in dogodke, iz katerih se začne zgodba. Od te točke se začne prav ljubezenska zgodba!
  3. Vrhunec predstavlja sam vrh delovanja. To je najvišja točka v zapletu in čustveno. Fotografije te faze so izjemno senzualne in se dotikajo.
  4. Zaključek dopolnjuje zgodbo fotografiranja. Logično bi bilo odstraniti junake.
  5. Epilog. Redko ga vzamejo, vendar zagotovo ne bo odveč. V tem delu fotografije lahko prikažete vse, kar se je zgodilo takoj po zaključku. To so smešne fotografije ali fotografi, ki jih imenujejo beseda »backstage« - fotografiranje v zakulisju. Glavna naloga zakulisja je prenos vzdušja in razpoloženja. Poleg tega nam bo omogočilo, da se spomnimo, kako je fotograf in junaki ljubezenske zgodbe delali skupaj, iskali edinstvene kraje in kaj se je končno zgodilo!