FoodPro Preloader

Kako izbrati ali narediti lastne rekvizite za fotografiranje


Fotografija je čudovit hobi, ki vam omogoča, da uresničite dva cilja hkrati: zajemite pomemben trenutek v vašem življenju in pokažite svoje sposobnosti kot umetnik. Da bi vaš album okrasili najzanimivejša dela, vam bo pomagalo pri izdelavi fotografskega posnetka, z lahkoto naredite potrebne stvari z lastnimi rokami ali naročite oblikovanje v specializiranih podjetjih. Predmet

Fotografija je čudovit hobi, ki vam omogoča, da uresničite dva cilja hkrati: zajemite pomemben trenutek v vašem življenju in pokažite svoje sposobnosti kot umetnik. Da bi vaš album okrasili najzanimivejša dela, vam bo pomagalo pri izdelavi fotografskega posnetka, z lahkoto naredite potrebne stvari z lastnimi rokami ali naročite oblikovanje v specializiranih podjetjih. Predmeti, črke, plošče, lahko ne samo najem, ampak tudi kupiti v osebno lastnino. Naročilo se lahko izda tako na spletni strani podjetja kot po telefonu.

Poroka

Eden najbolj znamenitih trenutkov v življenju katerekoli osebe je njegova poroka. Preden začnete ustvarjati mojstrovine fotografij, se spomnite vseh najbolj znanih simbolov, ki označujejo ljubezen, zvestobo, srečo. Profesionalni fotograf je prepričan, da posname sliko v duhu najnovejših modnih trendov, tako da neveste in ženina izgledata elegantno in preprosto neverjetno.

Praviloma se za poročno fotografijo uporabljajo naslednji rekviziti: znaki z besedami "ljubezen", "ljubezen", "družina", "sreča", črke, ki simbolizirajo začetek imen mladoporočencev. Vse to lahko naredi fotograf novinec, čeprav bo zahteval dodatne težave. Postopno fotografiranje se lahko odvija tako v naravi kot v notranjosti doma. Namesto črk lahko sestavljate uganke z besedami "vi" in "ja". Poleg tega bodo slike golobov, angelov, medvedov, zvezd. Fotografijo bodo okrasili svečniki nenavadne oblike. Kot rekviziti ustrezajo in povsem znane stvari. Na primer, kovček kot simbol medenih tednov. Sadje v rokah neveste - veliko rdeče jabolko.

Vrste rekvizitov

Lahko eksperimentirate z oblačili, čevlji, ustvarjate kostumirane slike na temo poroke, pri čemer uporabite slog zadnjih let. Čudoviti rekviziti za fotografiranje - dežniki, maske, navijači, šali, kozarci, klobuki in šali. Velik kos tkanine se bo prilegal, kar bo posredovalo sliko gibanja vetra. Trakovi, baloni polnjeni s helijem, sveče bodo odlično dopolnilo podobi neveste.

Atribute lahko razdelimo na že pripravljene stvari in na tiste, ki jih lahko opravimo samostojno. Mladoporočenca je mogoče vzeti v duhovitem vzdušju (brki na palici, okvirju iz slik) in ustvariti romantične podobe. Vse je odvisno od domišljije in spretnosti fotografa.

Slike otrok

Naslednji najpomembnejši dogodek po poroki je rojstni dan otroka. Pripravite podrobnosti za fotografiranje otroka fotografijo je povsem mogoče doma. Na slikah je pomembno poudariti čar otroka, njegove prve korake, nasmeh. Zato je treba ozadje in stvari okoli njega je treba izbrati ustrezne barve: bledo roza, bela, smetana. Atributi na fotografijah vam bodo povedali, koliko imate radi svojega otroka. Ob njej lahko postavite mehke igrače, torto, metulje, trakove, rože. Za slike starejših otrok lahko uporabite kostume, na primer pirate, superjunake, princese in druge znake.

Nasveti strokovnjakov

Pri fotografiranju dojenčkov je vredno razmisliti o ustreznih rekvizitih za fotografiranje, kot so igrače, knjige. Enako zanimive fotografije je mogoče dobiti tako doma kot v naravi, še posebej, če je toplo in sončno vreme. Ne smemo pozabiti, da otroci ne predstavljajo in ne bodo mogli dolgo ostati na enem mestu. Toda to ni tako pomembno. Najpomembnejša stvar je njihova neposrednost in le dober fotograf bo lahko prenesel vso otroško naravnost gibov, obraznih izrazov. Ko začnete streljati, se morate igrati z otrokom.

Kako narediti svojo dekoracijo

Rekviziti za fotografski posnetek, da bi lahko naredili svoje. Ustvarite lahko tridimenzionalne črke za poročne fotografije, obleko za otroške slike, krono. Na zadnji postaji podrobneje. Da bi dobili lep zlati okvir, potrebujete naslednji material. Žica, škarje, pet zlatih listov, papir, naglavni trak. Potrebujete tudi toplotno pištolo. Na začetku dela je potrebno izrezati liste papirja. Dobite šablon dolžine osem centimetrov. Treba je pritrditi na zlato listje in rezati vzdolž obrisa končne figure. Izdelki so lahko različnih velikosti, obrisi, vendar se prepričajte, da so dva največja, njihova dolžina bo deset centimetrov. Počakati moramo, dokler se ne segreva pištola za toploto, in s svojo pomočjo popravimo vse na žici z napačne strani platišča.

Za ušesa ni posegalo v dekor elementov, jih je treba določiti na razdalji osem centimetrov od roba na obeh straneh. Delati moramo previdno, da mesto lepljenja ni opazno. Med izdelavo dodatne opreme je potrebno občasno poskusiti na okvirju. Končno lahko izdelku dodate kroglice. Tako se je izkazalo, čudovito rekviziti za fotografijo ustrelil, in malo časa se porabi za njegovo ustvarjanje. Ni potrebe po nakupu končnega izdelka ali najemu, da bi naredili lepo fotografijo.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami