FoodPro Preloader

Sheme cvetov iz kroglic. Ustvarite kup sivke


Rojstni dan, obletnica ali kateri koli drug datum je odlična priložnost za družino in prijatelje. Kot kaže praksa, so najbolj nepričakovana in prijetna presenečenja ročno izdelane stvari - ročno izdelane obrti. Iz srca, da prosim ljubljene bo pomagal spominkov, izdelanih z lastnimi rokami. Kot tako lepo darilo je lahko kup nežnih cvetov. . Na pr

Rojstni dan, obletnica ali kateri koli drug datum je odlična priložnost za družino in prijatelje. Kot kaže praksa, so najbolj nepričakovana in prijetna presenečenja ročno izdelane stvari - ročno izdelane obrti. Iz srca, da prosim ljubljene bo pomagal spominkov, izdelanih z lastnimi rokami.

Kot tako lepo darilo je lahko kup nežnih cvetov.

. Na primer, sivka je ljubljena rastlina vseh, ki vam bo shema tkanja cvetov iz kroglic pomagala narediti sami. In tako bo izgledalo naše ustvarjanje. Zbirali bomo od barvnih in obrnjenih cilindričnih majhnih kroglic, ki se držijo sheme cvetov iz kroglic.

Za začetek moramo imeti:

1. Petdeset gramov mehke zelene češke ali drugih kroglic št.

2. Sto gramov vijoličnih ali blizu nje barvnih potaknjencev številka 11.

3. Okoli 0, 05 mm debelega bakra ali druge žice.

4. V zeleni barvi cvetlični ali trak-trak, je zaželeno, da njegov ton čim bolj prilegajo senci kroglic za letake.

5. Škarje primerne za rezanje žice.

6. Po želji deset centimetrov porcelan ali steklena vaza.

Nasveti strokovnjakov za oplemenitenje, ki jih je treba upoštevati v postopku:

- če ne morete kupiti kabine, jo lahko zamenjate z biseri. Glavna stvar je, da izbrani odtis čim bolj ustreza barvi naše rastline;

- pri izdelavi cvetov iz kroglic, katerih sheme tkanja ponujajo številne specializirane tiskovine, ni treba izgubljati časa pri izbiranju kroglic in štetju njih. Zberemo jih z očmi in še vedno dobite odličen rezultat;

- obseg dokončane šopek, narejen glede na shemo cvetov iz kroglic, je lahko povsem kakršen koli.

Kot primer predlagam, da razmislimo o kupu z devetnajstimi vejicami.

Vnaprej pripravimo žico s približno štirideset centimetrov, jo previdno izravnamo in jo položimo na sredino okoli trideset petih kroglic. Držite se želene sheme cvetov iz kroglic, razdelite potaknjenino na dva dela in sestavite dva cvetni listi naše sivke. Takšne veje morajo narediti približno sto osemdeset kosov.

Za liste sivke, ki se držijo sheme cvetov iz kroglic, je potrebno sredi kosa žice položiti okrog trideset kroglic in zaviti potrebno število listov (po dveh za vsako vejo). V našem primeru bodo potrebovali triintrideset kosov.

Ob upoštevanju sheme cvetov iz kroglic zberemo vejice, jih zložimo v parih in jih združimo. Potem oblikujemo cvetno nogo, zvijamo žico. Ponovite dejanje. Socvetje sivke mora imeti devet brstov. List je pritrjen nekoliko nižje na nogo, še eno spodaj.

Dolžina veje je približno štirinajst centimetrov, odvečna žica mora biti odrezana. Cvetovi morajo biti poravnani in steblo vsake prejete veje, ki se drži sheme cvetov iz kroglic, zavijte s trakom.

In na koncu postavimo našo sivko v vazo in jo damo dragi osebi.

Vesele praznike, prijatelji!

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami