FoodPro Preloader

Ženske vetrovke, pripravljene za vzorec. Ženska vetrovka to storite sami


Danes trgovine z ženskimi oblačili ponujajo tako velik izbor, da se lahko zdi, da je ženska vetrovka po meri lastnih rok, katere vzorci bodo obravnavani v tem članku, popolnoma neupravičena. Če pa razmišljate o tem, lahko najdete veliko prednosti in prednosti samopripravljanja. Prvič, to je prihranek. Kot pr

Danes trgovine z ženskimi oblačili ponujajo tako velik izbor, da se lahko zdi, da je ženska vetrovka po meri lastnih rok, katere vzorci bodo obravnavani v tem članku, popolnoma neupravičena. Če pa razmišljate o tem, lahko najdete veliko prednosti in prednosti samopripravljanja.

Prvič, to je prihranek. Kot pravilo, sešiti stvari strošek večkrat cenejši. Prav tako ne pozabite, da lahko samostojno modelirate slog, lahko vzamete najljubše dele različnih modelov in jih združite v svoj izdelek. In najpomembnejša stvar je barva in velikost, ki je, kot kaže praksa, zelo težko izbrati pri izbiri vetrovke. Ta stvar je super, se popolnoma prilega barvi oči, vendar je premajhna, potem pa je idealno sedel, vendar senca ne izpolnjuje zahtev. Izkazalo se je, da v ogromnem asortimanu modnih trgovin lahko izgubite nekaj ur časa in še vedno ne najdete primerne možnosti.

Kako se spopasti s samoprijemanjem! Poleg tega je vzorec vetrovke ženskega modela zelo preprost in celo najizkušenejša obrtnica ga lahko zašije.

Meritve

Krojenje kakršnih koli oblačil se začne z meritvami. Vzorec ženskih ali moških vetrovk je zgrajen na podlagi osnovnih meritev: obseg pasu, boki in prsi, širina ramen, dolžina rokavov in dolžina izdelka. Ta stvar se razlikuje od druge ženske vrhnjih oblačil, saj ne ustvarja niti na prsih niti na pasu, kar močno poenostavi izdelavo vzorca in zmanjša število meritev iz slike.

Zgradite predloge za predloge

Za izdelavo predloge boste potrebovali časopis, lepljene liste papirja ali gradbeni film. Morali bodo opredeliti meje risbe. To bi moral biti pravokotnik s stranicami, ki bodo ustrezale polovični oprijem prsnega koša + nekaj centimetrov za prosto prileganje (znesek je odvisen od sloga), druga stran pa naj bo poravnana z dolžino izdelka od ramena do dna.

Vzorec ženskega modela vzorca na risbi je konstruiran na naslednji način:

  1. Na razdalji 25-30 cm (in za velike velikosti 35–40 cm) je z zgornje strani pravokotnika položena vzporedna ravna črta, ki je označena kot linija prsnega koša.
  2. Nato razdelimo to ravno črto na dele: širino hrbta, cono iz armiranega dela (polovica dolžine prsnega koša je razdeljena na 4 in 2 cm), sprednji del police.
  3. Nato nadaljujte do vratu v zgornjih kotih pravokotnika. Umaknejo se iz kota na stranico pravokotnika 6 cm in na hrbtu 5 cm globlje in globlje 5–6 cm spredaj.
  4. Nadalje od skrajnih točk vratu označite ramenske šive, jih spustite za 1, 5 cm od zgornje strani risalne meje.
  5. Nato na sredini prsnega koša poiščite sredino roke in spustite ravne črte z robov ramenskih odsekov. Potem, ko se izteče rokava, zaoblite vogale.
  6. Če je dolžina izdelka višja od bokov ali je merjenje bokov podobno prsni, se lahko dokončajo vse konstrukcije. Če so boki širši, je treba upoštevati razliko in stranski rez, ki se spušča od točke sredine roke pravokotno na spodnjo mejo risbe.

Tako boste zaradi vseh manipulacij dobili vzorec za ženske jakne za vetrovke, oziroma za polovice hrbtne in sprednje šablone. Nato morate začeti razvijati rokave.

Konstrukcijske rokavi

Pripravljen vzorec ženskih vetrovk mora biti sestavljen iz polovice hrbta, sprednje police in rokavov. Različni noži uporabljajo različne metode za izdelavo rokavov, vendar je načelo vedno enako: okat naj bi se popolnoma ujemal s sprednjo in zadnjo stranjo. Če želite zgraditi ta element, morate kombinirati že pripravljene predloge polic po ramenskih šivih in premakniti črto iz armaturne plošče na ločen list. Nadaljnje zaokroževanje na rami mora biti zaprto v krogu. Na dnu meje postavite merilo »širino nadlahti. Na vrhu - umaknite se za 1, 5 cm in gladko zmanjšajte zaokroževanje od te točke do št. Nadalje bo potrebno samo obrisati črto vratu in narediti kontrolno meritev skladnosti z dolžino reza.

Zgradite kapuco in ovratnik

Vzorec ženske vetrovke s kapuco se razlikuje le v tem, da poleg polic in rokavov razvijete predlogo za kapuco. Dovolj preprosto. Merimo obseg glave in izmerimo dolžino od čela do vratu skozi krono in višino pokrova (od ramen do krone). Konstrukcija je izvedena v pravokotniku, kjer so stranice enake višini pokrova in polovičnemu oprijemu glave.

Meritev od čela do zadnje strani glave je treba usmeriti skozi enega od zgornjih vogalov pravokotnika, oster rob pa zaokrožiti, ravno črto pa znižati za 1-2 cm na čelo, v predelu okcipitalnega dela pa 3-4 cm pravokotnik. Linija podnožja pokrova, vzdolž katere bo priključena na vetrovko, mora biti ukrivljena. Na glavo - dvignjena za 3 cm, in na obraz, nasprotno, znižana. To bo zagotovilo pravilno prileganje pokrova in odpravilo dodatne gubice na zadnji strani glave.

Ovratnico je veliko lažje narediti. Potreben je trak krpo, ki je enak dvakratni višini in širini, ki ustreza odrezu vratu.

Styling

Glavni vzorec windbreaker ženski model - to je polovica bitke. Vse ostalo je samo podrobnosti. V fazi modeliranja se izdeluje mesto žepov, trakov dekorativnih elementov in drugih oblikovanih elementov. Mimogrede, žepi se lahko režejo z zadrgami ali režimi, kot tudi kombinacijo enega z drugim.

Po tem opisu lahko šivate popolnoma različne modele. Potrebujete žensko vetrovko velike velikosti? Vzorec, ki je opisan zgoraj, je popoln za popolnoma polt. Rahlo zažarite dno, dodajte stranske plošče in vrvice na stran, da dodate stranske šive, podobno obliko za rokavov in ovratnik - in odličen windbreaker za okrogel dama je pripravljen.

Možnosti oblikovanja gumijaste lisice

Jakna je označena z manšetami na dnu izdelka in na rokavih. Za njihovo zasnovo, lahko sprejmejo posebno pletene dovyazy ali brazgotina tkanine, ali, z uporabo glavne tkanine in širok elastični trak, da te elemente sami. Trak tkanine za dolžino raztegljive elastike in dvojne širine, notranjost dlesni, všit skozi vsakih pol centimetra - in manšete so pripravljene.

Malo o izbiri tkanin

Najbolj uspešen material za vetrovko je dežni plašč. Ta material je dobro zaščiten pred vetrom in lahko prenese malo dežja. Če za izdelek vzamete toplo flis, se bo vzorec vetrovke ženskega modela čudežno spremenil v topel in prijeten anorak.

Prav tako bi bilo lepo videti možnost z lakom iz usnja ali tkanine. Vendar pa je izbira odvisna od vaših želja in okusa.

Delo z oblogo

Če šivate vetrovko brez podloge, potem bo to odlična možnost za hladne poletne večere, če pa potrebujete toplejši model, potem je bolje urediti oblogo, lahko pa uporabite tudi prešito krpo z majhno plastjo sintetične obloge.

Za rezanje obloge tkanine, potrebujete vse iste vzorce windbreaker ženski model. Najprej zberite vse elemente na vrhu izdelka, nato pa popolnoma oblijte oblogo, nato pa se združita.

Zaporedje sestavljanja je naslednje: najprej v vratu in prednjem delu; Nadalje po dnu in po v rokavih.

Tako da so vsi spoji lepo okrašeni, so sešiti skozi luknjo v enem od rokavov. Na zadnjem zavoju je rokav prišit.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto