FoodPro Preloader

Suit lutke, kako šivati: vzorec in nasveti


Če ste kdaj bili na karnevalski zabavi, potem bodite pozorni na različne kostume, ki jih ljudje preizkušajo. Izberete lahko podobo superheroja, filmske zvezde, likov iz risank, ljubljene živali ali pa raje nekaj ženskega, od otroštva. Namreč, kostum lutke, ki ga lahko naredimo doma. Ženska podoba Takšen karnevalski kostum bo popolnoma poudaril ženskost in individualnost. Lutka je

Če ste kdaj bili na karnevalski zabavi, potem bodite pozorni na različne kostume, ki jih ljudje preizkušajo. Izberete lahko podobo superheroja, filmske zvezde, likov iz risank, ljubljene živali ali pa raje nekaj ženskega, od otroštva. Namreč, kostum lutke, ki ga lahko naredimo doma.

Ženska podoba

Takšen karnevalski kostum bo popolnoma poudaril ženskost in individualnost. Lutka je vedno lepa, urejena, elegantno oblečena in romantična. To si mora prizadevati dekle, ki je izbrala takšno podobo za stranko. Kostum lutke pomeni harmonično kombinacijo oblačil in videza. Sestavine slike so veličastna obleka, čevlji s petami, marmorni obraz s svetlim make-upom, kodri na glavi. Vsak od njih bo nadalje obravnavan v članku.

Obleka

Lutke so vedno oblečene v bujne obleke, zato morate najti nekaj primernega. Izberete lahko puhasto krilo ali obleko. Če nimate takšnih stvari doma in jih je težko šivati, potem pa velika ruska obleka Vzorec je precej preprost in z njim se lahko spopade tudi začetnik.

Druga možnost je lahko remake obstoječe sundress. Da bi dobili puhasto krilo, morate šivati ​​spodnje krilo. Za to se prilega trdi til, iz katerega se sešita pet kril. To lahko storite brez uporabe šivalnega stroja in s pomočjo igelnega konca. Sešite gumo na prvi sloj in nato šivajte na naslednje plasti, dokler ne dosežete potrebne pompe.

To spodnje krilo se nosi na telesu, na vrhu pa obleka. Če se odločite za šivanje ruske obleke, ne boste potrebovali vzorca za spodnje krilo. Ker sundress sama po sebi pomeni prisotnost puhasto krilo. Spodaj je še ena različica vzorčne obleke:

Čevlji

Se spomnite, katere čevlje se nosijo na igračah? Seveda, čevlji s petami. Tu in za to obleko ustrezajo čevlje ali sandale s petami. Izberite barvo, ki bo ustrezala obleki - slika bo harmonična.

Koristno je imeti čipke ali golf. Takšna dodatna oprema bo naredila starinsko kostum za punčke in bo ženski podarila splošno podobo.

Čevlji in čevlji niso primerni za ta kostum, saj prava dama nosi obleko.

Če ne najdete pravih čevljev s petami, lahko na čevlje položite čevlje "na nizki stopnji". Ampak se prepričajte, da jih izberete v ozadju obleko, za to lahko uporabite različne tehnike. Obarvajte ga z zlato barvo, prilepite okrasne ali bleščice, ali celo šivajte delce tkanine, iz katere je prišita obleka.

Če izberete nogavice, potem dajte prednost svetlim barvam. To pomeni, da so telesne in črne različice razveljavljene. Odvisno od barve obleke so lahko nogavice bele, rdeče, rumene ali z vzorci.

Šminka

To je morda glavni del podobe lutke. Lepa svetla ličila vas bo zagotovo ločila od ostalih. Toda tukaj je nekaj pravil, o katerih bomo zdaj povedali.

Če je vaša noša za novo leto ustvarjena na principu porcelana, potem poskusite z ličilom. Obraz in telo morata biti pokrita z bledim prahom skoraj bele barve. Če želite to narediti, lahko uporabite posebna orodja za ličila.

Oči lutke morajo biti svetle in izrazite, kar je mogoče doseči na več načinov. Lahko vstavite lažne trepalnice in pod spodnjo veko lahko narišete črne trepalnice.

Posebna pozornost je namenjena ličkam lutke: uporabite svetlo rdečilo, ki se uporablja v krožnih gibih. Ne izključujte uporabe akvarela za ta postopek.

In seveda, na koncu smo pozorni na ustnice. Bright sočne barve šminke bo samo pot. Izberite rdeče ali rožnate tone in se izogibajte naravnim odtenkom. Zdaj, ko je kostum lutke dopolnjen z ličila, lahko nadaljujete z izbiro pričeske.

Pričeska

Za lutke za lase lahko izberete eno od več možnosti. Prva je uporaba lasulje, druga pa je, da si naredite lasje. Razmislite o vsakem izmed njih.

Če imate možnost kupiti lasuljo, bo to najboljša možnost. Ko ga izberete, potisnite svojo sliko in celotno barvo. Prednost končne lasulje je veliko število barv. Izbirate lahko med rdečo, rumeno, zeleno, rožnato, modro in celo zlate lase. Pod kostum lutke so kot nalašč curvy hairstyles, in lepo styled kodre.

Če se odločite, da boste ustvarili svojo frizuro za svojo podobo, potem morate upoštevati nekaj pravil. Las bi moral biti voluminozen, za to je naredil močno frizuro z uporabo laka za lase. Lahko zapletete dva repa in nato zavrtite kodre. Za svetlost slike lahko uporabite pisala za lase, ki bodo pomagali začasno obarvati pramenov v vseh barvah, ne da bi povzročili škodo za zdravje.

Dodatki

Za dokončanje podobe pa so seveda potrebne tudi svetle dodatki. Za pričeske uporabite ukrivljene trakove ali loke iz tila. Prav tako primerna obroče za lase, ki lepljene rože.

Ne pozabite na nakit: kroglice, zapestnice, obročki so obvezna dodatna oprema za vsako lutko. In tudi pobrati torbico, majhna in elegantna, ki, mimogrede, lahko okrašena, kot čevlji.

Ustvarite lahko nenavadno kostum za punčke, katerega vzorec je narejen iz papirja. Ta kostum bo podoben papirnim oblačilom za punčko in ne bo spregledan. Na fotografiji si lahko ogledate, kako izgleda.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami