FoodPro Preloader

Izdelujemo cvetje iz organze ali domače tovarne za izdelavo nakita


DIY nakit je precej preprost. Lahko so dobra darila za vse vaše prijateljice. Danes se bomo naučili rokov s organzami in z njimi ustvariti veliko koristnih stvari. V enem večeru lahko odprete pravo tovarno za proizvodnjo takšnih malenkosti. Izvorni material Seveda organza cvetov ni mogoče ustvariti iz drugega materiala. Zat

DIY nakit je precej preprost. Lahko so dobra darila za vse vaše prijateljice. Danes se bomo naučili rokov s organzami in z njimi ustvariti veliko koristnih stvari. V enem večeru lahko odprete pravo tovarno za proizvodnjo takšnih malenkosti.

Izvorni material

Seveda organza cvetov ni mogoče ustvariti iz drugega materiala. Zato gremo v trgovino s tekstilom in jo kupimo. Bolje je, če je organza malo po malo, vendar v različnih barvah - od pastelnih do svetlih in zahtevnih. Vse kar potrebujete. Poznavanje širine tkanine 150 cm, lahko celo kupite 10-15 cm v različnih odtenkih. In ob istem času in videli, kako presenečen prodajalke. Potrebovali boste tudi niti v tonu, svečo ali vžigalnik in klešče, da ne boste opekli prstov. Potrebujemo pištolo za lepilo ali običajen trenutek, kot tudi različne kroglice in velike kroglice.

Vse v delu

Za začetek odrežite trak organze. Dolžina je odvisna od števila vaših cvetnih listov. Naj bo vsaj pol metra. Širina traku je 5-6 cm, zdaj pa ga razrežemo na kvadrate, iz katerih bomo kasneje izrezali ovalne listiće. Zdaj morajo zažgati svečo. Da ne bi opekli, uporabite tiste klešče z dolgim ​​ročajem. Vse naredimo kar se da skrbno, saj se tkanina lahko takoj razplamti. Ne pretiravajte z žganjem cvetnih listov, da ne izgubijo oblike. Če potrebujete zaokrožene cvetne liste, morate tkanino odnesti navzgor na svečo. Ko so vse podrobnosti pripravljene, lahko začnete sestavljati cvet. Vse skupaj morajo biti v krogu. To lahko storite tako s pomočjo niti in s pištolo za lepilo. Pri oblikovanju cvetja lahko uporabite koščke tila ali mreže, srednji del pa označuje velik biser ali biser. Takšni cvetovi so narejeni v nekaj sekundah, zdaj pa si poglejmo, kje jih lahko uporabimo.

Kako uporabljati

  1. Barrette za dekleta . Tu je prostor za fantazijo velik. To so lahko običajni čepi, lasnice in ne povsem preprosti trakovi in ​​trakovi. Naj bo vse zelo enostavno. Na primer, da bi okrasili ostrino s takšno cvetlico, morate najprej obleči in pritrditi gumb ustrezne velikosti na njej, in že na njem zalepiti cvet, ki ste ga ustvarili na vroči metodi. Beli zračni cvetovi iz organze - popolna dekoracija za poročno frizuro.
  2. Broške in kroglice . Zelo pogosto so tudi navadne kroglice okrašene s podobnimi barvami. Cvetje iz satena in organze je dovolj, da se obleče na klobučevino, na katero se pripne zatič. Pridobi veliko broško. Da bi cvetica izgledala spektakularno v ogrlici, mora biti v harmoniji v barvi in ​​slogu, prav tako pa mora biti njegova sredina okrašena z glavnim robom tega ansambla.
  3. Okraski za kozarce in vaze . Zelo lepe poročne kozarci za šampanjec bodo prišli ven, če jih okrasite s takšnimi dodatki. Na splošno se proizvodnja cvetja iz organze pogosto uporablja v poročni industriji v različnih dekorativnih elementih.
  4. Dekorativna darilna embalaža . Različne škatle in snopi bodo videti bolj elegantno in elegantno s takšnim dekorjem.
  5. Šopki cvetja . Danes, kot nevyanuyuschie cvetje v modi. Takšna šopek je mogoče narediti v barvah, ki jih potrebujete, in bo vašo notranjost dekoriral dolgo časa, skoraj neskončno.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča