FoodPro Preloader

Nenavaden kramp. Kako narediti palico iz papirja?


Če želite zadovoljiti sebe in svoje najdražje za vsak dopust, lahko ustvarite originalno papirno obrt, ki bo zanimiva notranja oprema. Torej, za noč čarovnic lahko osebno naredite palico. Proizvodna tehnologija je tako preprosta, da lahko ustvarite eno igračo ali več deset. Nenavadna dekoracija sobe, v kateri bodo obešene živali, se bo dolgo spominjala vsem gostom zabave. Kaj pot

Če želite zadovoljiti sebe in svoje najdražje za vsak dopust, lahko ustvarite originalno papirno obrt, ki bo zanimiva notranja oprema. Torej, za noč čarovnic lahko osebno naredite palico. Proizvodna tehnologija je tako preprosta, da lahko ustvarite eno igračo ali več deset. Nenavadna dekoracija sobe, v kateri bodo obešene živali, se bo dolgo spominjala vsem gostom zabave.

Kaj potrebujete za obrt

Ob razmišljanju o tem, kako narediti palico iz papirja, morate paziti na dejstvo, da bo naslednja možnost zelo enostavna, in tudi če oseba nikoli ni uporabila tehnike origamija, potem ustvarite nenavadno obrt, ki bo delovala brez težav.

Torej, na delo, ki ga morate imeti pri roki:

  • Škarje;
  • črni papir.

Navodila po korakih ali Kako narediti palico iz papirja origami

Prvič, iz lista črnega papirja morate rezati kvadrat, kjer bo vsaka stran enaka 9 cm.

Nastali list je prepognjen na eno od diagonal, zato je pomembno, da ne pozabite na skrbno likanje. Na naslednji stopnji boste morali razmestiti papir in izvesti podobno dejanje z drugačno diagonalo.

Ta kvadratek je prepognjen tako, da ostane notri napačna stran, ponovno diagonalno. Rezultat je trikotnik, ki ga želite postaviti na sam vrh.

Kako narediti palico iz papirja? Diagram v tem gradivu podrobno prikazuje postopek izdelave originalnih obrti. Zgornji del je upognjen navzdol - do višine 2/3 višine trikotnika.

Naslednji korak je, da naredimo krila. Pri tem je poševna črta upognjena na dno spodnjega dela, ki ima trikotno obliko, približno en centimeter. Vse kraje je potrebno skrbno likati.

Oba krila morata biti upognjena nazaj, ker se te gube premaknejo v osrednji del nekaj milimetrov.

Po tej akciji na vrhu plovila lahko vidite majhne trikotnike na obeh straneh. Ob vsaki strani, ki se nahaja bližje osrednjemu delu, je treba na linije vsakega krila narediti manjše reze.

Osrednji del, ki se razteza med rezi, je treba obrniti navzven.

Kako narediti palico iz papirja v razsutem stanju? Če želite to narediti, izberite vrstico, ki se nahaja v središču telesa, ne da bi pozabili izbrati linije, ki potekajo vzporedno s krili.

Kakšno drugo možnost lahko storite

Sodelujte pri delu na takšni obrti, tudi majhni otroci.

Kaj potrebujete za delo? Tukaj boste potrebovali:

  • barvni papir;
  • lepilo;
  • škarje.

Navodila po korakih

Tri barve polkroga enake velikosti je treba izrezati iz barvnega lista. Eden od teh delov bo namenjen nastajanju glave in trupa.

Eden od polkrogov mora biti prepognjen in polkrožne diagonalno upogniti. Nato uporabite plovilo in ga položite tako, da je en del stal nad drugim. Nastali robovi bodo služili kot ušesa prihodnje mojstrovine.

Preostala dva dela bosta na krilih. To naredite tako, da iz vsakega polkroga izrežete valovite črte. Nato ostane le lepljenje kril na plovilo in na zadnji stopnji zalepi očesne oči. Oba dela sta preprosto narejena iz belega papirja.

Prvotna različica obrti

Po razmišljanju o tem, kako narediti palico iz papirja, se lahko obrnete na to metodo. Tukaj boste potrebovali kartonsko podlago iz toaletnega papirja.

Bazo je treba barvati s črno barvo, in da bi jo sijala, je najbolje, da vzamete akril. Bela barva bo potrebna, da bo živalski obraz. Potem morate odrezati ušesa črnega papirja in se držati notranjosti kartona.

Ovojni papir je idealen za izdelavo kril. Z uporabo škarij se izrežeta dva krila, od katerih naj bi imela na enem koncu zavoj, lepljen na podlago.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci