FoodPro Preloader

Učenje, da delate zaznamke z lastnimi rokami


Kljub temu, da branje danes ni zelo cenjeno, mnogi še vedno radi preživijo nekaj ur na dan z očarljivo knjigo v svojih rokah. Tudi ob upoštevanju dejstva, da so papirne izdaje aktivno nadomeščene z elektronskimi različicami, lahko z gotovostjo trdimo, da imajo številne četrti osebne knjižnice - majhne in velike. To je su

Kljub temu, da branje danes ni zelo cenjeno, mnogi še vedno radi preživijo nekaj ur na dan z očarljivo knjigo v svojih rokah. Tudi ob upoštevanju dejstva, da so papirne izdaje aktivno nadomeščene z elektronskimi različicami, lahko z gotovostjo trdimo, da imajo številne četrti osebne knjižnice - majhne in velike. To je super, ko so v knjigah lepi zaznamki, včasih pa je v trgovini težko najti nekaj primernega. Vendar pa obstaja rešitev: lahko naredite zaznamke z lastnimi rokami! To je zelo razburljivo.

Možnosti za pogovor o tem, kako narediti zaznamke, veliko. Prav tako lahko iz barvnega kartona izrežete pravokotnik. In to je mogoče s pomočjo lepila, da pritrdite majhno krpo krpo na posnetek. Vsaka šivalka lahko s svojimi rokami iz tkalnih nitk vstavi zaznamke. Masovne ideje - izberite! V istem članku se boste naučili, kako ustvariti ustvarjalne zaznamke z lastnimi rokami, ki se običajno imenujejo "kotički".

Prvi korak je pripraviti vse potrebno orodje: papir, barvni karton, škarje, preprost svinčnik in ustvarjalno razpoloženje.

Za začetek narišite vzorec na navadnem papirju. To storite tako, da izberete velikost zaznamka. Najboljša možnost je stran od 7 cm, zato pazljivo narišite kvadratno dolžino 7 x 7 cm in nato povlecite isti kvadrat ob straneh, ki tvorijo enak kot (seveda, z enakimi dimenzijami - 7x7). Skupaj dobimo eno številko, ki jo sestavljajo trije. Zdaj narišite diagonale v kvadratih, ki ste jih narisali v drugi in tretji fazi, in odrežite dele, ki so osenčeni na fotografiji. Preostala področja, ki niso vključena v našo številko, je treba tudi prekiniti.

Zdaj, ko ste naredili predlogo (ki jo lahko uporabite za druge zaznamke), jo položite na karton in jo obkrožite s svinčnikom. Zdaj izrežite! Če želite narediti isti zaznamek, ki je prikazan na fotografiji, vzemite del starega barvnega ozadja, naredite kvadrat z velikostjo približno 6, 5 x 6, 5 in ga prilepite v naš prihodnji zaznamek, kot je prikazano na sliki. In zdaj, gleda fotografijo, upognite zlepljene "ušesa" zaznamka. S svojimi rokami čvrsto pritisnite na gube, nato pa, potem ko eno izmed trikotnikov razmažite z lepilom, zalepite nad drugo. Priporočljivo je, da na zaznamek vstavite več težkih knjig (in tukaj so knjige prišle prav!) Za nekaj minut - bo to zagotovilo nadaljnjo moč naših obrti.

Na splošno je zaznamek pripravljen, vendar ga lahko poskusite narediti ustvarjalnega in za razliko od katerega koli drugega. V prihodnosti boste uporabili svoje ideje, a za zdaj ponovite za nami.

Prilepite drug trikotnik, izrezan iz ozadja. Izrežite zobe iz belega in barvnega papirja ter nekaj krogov, iz katerih lahko naredite oči. Vsi ti elementi so prilepljeni na naš zaznamek - in končali ste, lepota! Zdaj se lahko uporablja za predvideni namen.

Tako ste se naučili, kako ustvariti zaznamke z lastnimi rokami, in spoznali, da je lažje kot kdajkoli prej. Te ljubke obrti bodo odlična dekoracija za vsako knjigo ali čudovito presenečenje za vaše otroke, sorodnike in prijatelje.