FoodPro Preloader

Ustvarite svojo očarljivo kavo iz žita


Kavna zrna niso le izdelek za kuhanje okusne poživljajoče pijače, temveč tudi odličen material za izdelavo dekorativnih elementov. Imajo prijeten vonj, zanimivo teksturo in bogato barvo. Zato se pogosto uporabljajo za ustvarjanje najrazličnejših ročnih del. Vključno s topiarijami, umetno ustvarjenimi drevesi, pogosto okrašena z semeni Arabice ali Robusta. V tem čl

Kavna zrna niso le izdelek za kuhanje okusne poživljajoče pijače, temveč tudi odličen material za izdelavo dekorativnih elementov. Imajo prijeten vonj, zanimivo teksturo in bogato barvo. Zato se pogosto uporabljajo za ustvarjanje najrazličnejših ročnih del.

Vključno s topiarijami, umetno ustvarjenimi drevesi, pogosto okrašena z semeni Arabice ali Robusta. V tem članku bomo z vami delili zanimiv mojstrski razred, imenovan "Tree Tree". Iz žita bomo naredili z vami zelo lepo drevo sreče, ki lahko postane ne samo originalna notranjost, temveč tudi odlično darilo prijateljem in sorodnikom. Making to plovilo je enostavno, glavna stvar je, da zaloge s potrebnimi materiali, in, seveda, da ne pozabimo na odlično razpoloženje.

Kava iz žita: pripravljamo orodja in materiale

Za delo morate kupiti naslednje materiale in orodja:

 • časopis;
 • niti;
 • rjavi valoviti papir;
 • vroča pištola ali lepilo "Titan";
 • kavna zrna;
 • veja dolžine približno 20 cm;
 • vrvice;
 • skodelica ali lonec;
 • srednje veliki kamenčki;
 • plastelin;
 • dekorativni predmeti za dekoracijo - cimetov palček, trak, zvezdni janež itd.

Začnemo izdelovati okrasno drevo kavnih zrn s proizvodnjo krone. Če želite to narediti, vzemite en časopisni list in ga zmečkajte, tako da dobite obliko žoge. Prazno ovijte s štirimi listi. Nastala sferična gredica je ovita z nitjo in ovita z rjavim valovitim papirjem. Zahvaljujoč temu papirju, ko zrn na žogico, grdi koščki časopisa ne bodo vidni. Šopo ponovno popravimo z nitjo.

Kava iz žita: izdelamo deblo topiary in sestavimo strukturo

Druga faza dela je izdelava debla za naše drevo sreče. Pripravljeno suho vejico vzamemo in jo skrbno ovijemo z vrvico. To je vse, sod je pripravljen. Zdaj povežemo kroglo in vejico: naredimo majhno luknjo v "kroni", ki ustreza premeru debla. Na en konec veje nanesite lepilo in ga vstavite v kroglo. Naša topiary je že pridobila potrebno obliko, kar pomeni, da lahko nadaljujete s prijetno oblikovalskim delom.

Šarmantna kava iz žita: dekorativne obrti

Da bi naša topiary postala res kava, je potrebno krono okrasiti z zrnjem Arabice. Če želite to narediti, vzemite lepilo in majhno palico ali krtačo. Lepilo nežno razdelite s palico na časopisno kroglo in zrna zalepite. Priporočljivo je, da kavo namestite čim tesneje, ne da bi med njimi prišlo do vrzeli. Zato dobimo dišečo, lepo drevo sreče. Toda naše delo ni končano - topiary potrebuje lonec. Vzemimo pripravljeno posodo in v njej postavimo kamenčke, da bo plovilo bolj stabilno. Postavimo v lonec deblo našega drevesa. Z umetno glino prekrijemo kamne od zgoraj, material položimo tesno na same robove posode. No, zdaj je ostalo samo, da ukrademo naš topiary z različnimi elementi dekorja, kar mu bo dalo privlačnost in izvirnost. Vzemite cimetovo palico in jo pritrdite v lonček z lepilom. Kavni kroni okrasijo zvezdo janeža. Lonček okrasimo z vrvico, trakovi in ​​kavnimi zrni.

Tukaj imamo tako presenetljivo lep, eleganten in dišeč topiar. Kot lahko vidite, je ta mojstrski razred zanimiv in preprost. Takšna drevesa iz kavnih zrn (fotografije, ki jih vidite v članku) lahko izvede katera koli oseba. Vso srečo in uspešni ustvarjalni poskusi!

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis. Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor. Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja