FoodPro Preloader

Lepe obrti na temo "Jesen" iz testenin


Zelo zanimive obrti so izdelane iz testenin. Iz različnih sort so smešne listi, rože, jagode. Pojav takšnih obrti je nenavaden. Z uporabo izdelkov različnih velikosti lahko ustvarite ekskluzivne predmete, ki bodo čudovita dekoracija ali izvirno darilo. Grozdje Tukaj je primer zelo enostavnih obrti na temo "Jesen" testenin, ki se lahko uporablja tudi kot igrače za božično drevo. Imenuje

Zelo zanimive obrti so izdelane iz testenin. Iz različnih sort so smešne listi, rože, jagode. Pojav takšnih obrti je nenavaden. Z uporabo izdelkov različnih velikosti lahko ustvarite ekskluzivne predmete, ki bodo čudovita dekoracija ali izvirno darilo.

Grozdje

Tukaj je primer zelo enostavnih obrti na temo "Jesen" testenin, ki se lahko uporablja tudi kot igrače za božično drevo. Imenuje se "Grozd grozdja". Pripravite barvni papir, peščico rogov v obliki školjk, kos serpentine, barvano nit, lepilo in rumeni bleščičasti lak. Na delo. Izrežite list debelega zelenega papirja in začnite nalepiti lupine grozdja, tako da oblikujete kup. Ko je grozd grozd pripravljen, okrasite s serpentino, naredite zanko iz niti. Dajte obrti temeljito sušiti. Potem bomo na grozdje nanesli rumeni lak z iskricami. Naše obrti so pripravljene.

Vaza z rožami

Ampak aparat "Vaza s cvetjem". Za to boste potrebovali list kartona, peščico školjk, peščico rogov, nekaj zvezd, nekaj paličic, lepilo, barve, krtačo. Na kosu kartona postavite vazo z lupinami, nato lepilo lupine. Zdaj naredimo šopek. Iz rogovov postavimo cvet. Nato naredite srednjo točko z zvezdico. Nato cvet pritrdite na steblo špagetov. Od špagetov naredite božično drevo za oblikovanje šopeka. Ko je vse suho, barve.

Hiša v gozdu

Kako lahko izdelam otroške obrti iz testenin? Zdaj pa povej. Na primer, vzemite obrt "Hiša v gozdu". Za njegovo proizvodnjo potrebujejo list kartona, lepila, barve, krtačo. Prav tako morate vzeti nekaj različnih testenin: školjke, zvezde, kolesa, rogove, vermicelli, jedrca. Na spodnjem listu kartona razprostiramo širok trak lepila, na katerem položimo tla s travo, majhnimi cvetovi, majhnimi grmi z zrni, rezanci in zvezdami. Na »tleh« gradimo tudi hišo na lepilu: stene školjk, streho zvezd. In v oknu naredimo zaveso z lomljenimi vermicellami. Lupine kadijo iz dimnika. Na straneh hiše ležimo drevesa: prtljažnik zvezd, krošnja koles je listavcev. Na božičnem drevesu bo krona vermicelov. Oblaki rogov. Sonce je izdelano iz vermicelov. Ko je vse suho, barve po lastni presoji.

Jež

Če za osnovo vzamete slano testo, dobite zelo izvirne testeninske izdelke, fotografije pa lahko najdete v našem članku. Za izdelek v obliki ježa bomo pripravili majhen kos slanega testa in testenine z rezanim robom. Najprej morate izdelati ježa, narediti ušesa za to, narediti oči in nos iz naravnega materiala. In potem okrasite hrbet z iglami makaronov. Ko se posuši, lahko na igle položite igle iz plastelina, ki ga ježek shranjuje v jeseni za zimo.

Jagnje

Kaj še lahko počnete obrti na temo "Jesen" testenin? Na primer, kodrasta jagnjetina, ki je do jeseni zrasla dolga svilnata volna. Za izdelavo obrti potrebujemo izrezek konture rjavega papirja jagnjetine. Leplimo ga na karton in na vrhu naredimo volnene obročke iz majhnih rogov. Doris gobec, ušesa, noge. Na dnu kartona lahko naredite plevel v 3D tehnologiji. Takšno aplikacijo lahko postavimo v okvir, potem bo to veliko darilo.

Košara za gobe

"Košara za gobe" je narejena iz nepotrebnih pokrovček iz termos in testenine v obliki pokrovače. Z uporabo pištole za lepljenje, začenši od spodaj, zlepite testenine v vrsticah na razporejen način. Če želite izdelati pero, morajo biti pokrovače razporejene v dveh vrstah. Ko se košara posuši, nanesite plast rjave barve na pločevinko. Naša košara je pripravljena.

Darila jeseni

Kaj še lahko naredite obrti na temo "Jesen" testenin? Zdaj pa povej. Izdelali bomo "darila jeseni". Potrebni materiali: barvni karton, okrogle majhne testenine, barve, krtača, lepilo, škarje. Najprej kuhajte testenine. Treba jih je pobarvati v temno vijolično, zeleno, rdečo, rdečo, rjavo, oranžno barvo in dobro posušiti. V tem času pa iz barvnega kartona razrežemo jagode in sadje iz šablon. Nanesite lepilo na sprednjo stran slepih in začnite z lepljenjem testenin. Dodajte letak končnemu sadju. Vse dobro posušeno. Tako lahko izdelujete maline, jabolka, grozdje, ananas, hruške itd.

Zaključek

Izdelava obrti na temo "Jesen" testenin - to je eden od načinov za razvoj ustvarjalnih sposobnosti otroka.