FoodPro Preloader

Kako narediti morskega psa iz papirja - podroben opis


Danes vam bomo povedali, kako narediti papirnega morskega psa. Shema te živali se nanaša na povprečno stopnjo kompleksnosti. Ta tema bo še posebej zanimiva za ljudi, ki ljubijo morje in nenavadne vrste origami. Med številnimi plenilci, ki živijo na planetu, je morski pes še posebej strašen. Začnemo z delom s pripravo lista papirja. Priprav

Danes vam bomo povedali, kako narediti papirnega morskega psa. Shema te živali se nanaša na povprečno stopnjo kompleksnosti. Ta tema bo še posebej zanimiva za ljudi, ki ljubijo morje in nenavadne vrste origami. Med številnimi plenilci, ki živijo na planetu, je morski pes še posebej strašen. Začnemo z delom s pripravo lista papirja.

Priprava

Obravnavamo praktični del reševanja vprašanja, kako narediti morskega psa iz papirja. Za nas je najboljši kvadratni list papirja s stranico 15 cm, če ste novi v origamiju, lahko uporabite večji prazen papir. V slednjem primeru bo vprašanje, kako narediti morskega psa iz papirja, veliko lažje. Dejstvo je, da bodo ribe na koncu velike, vendar bo zlaganje lažje. Da bo slika čim bolj realistična, morate skrbno izbrati barvo papirja. Ne bojte se eksperimentirati z ustvarjanjem lastnega morskega prebivalca.

Navodila

Takoj, ko izberete želeno sivo možnost, nadaljujte z naslednjo fazo reševanja vprašanja, kako narediti morskega psa iz papirja. Najprej zložimo ribe, kar ji daje osnovno obliko. Nato upognite obdelovanec na pol. Obrnite ga. V naslednjem koraku upognite origami kot. To počnemo na poseben način. Kot bi moral iti malo preko meja slike. Na naslednji stopnji ga upognemo po označenih črtah. Nato pojdite na levo stran. Tam zavijemo vogalni rep. Podobno operacijo opravimo na desni strani. Nato upognite vogal namesto prihodnjih plavuti. Izravnavamo prostor, kjer se nahaja žep. V tem primeru morajo biti nastali deli neenaki.

Zaključni dotiki

V tej fazi dela bo vprašanje, kako narediti morskega psa iz papirja, popolnoma rešeno. Nato vzemite škarje. Na vogalu naredite rez. Upognite se z dna žepa. Pomembno je, da si zapomnimo eno subtilnost. Na dnu se morate nekoliko upogniti v primerjavi z vrhom. V naslednjem koraku odpremo sliko. Pojdite v zgornji kot. Odpri ga. V naslednjem koraku pojdite na levo stran vogala. Naredite prerez. Potegni vogal. Pustite eno plast papirja. Zaprite sliko. Odstranimo vogale na glavi našega morskega psa. Pojdite na naslednji korak. Zdaj nas zanimajo vogali pod repom. Hkrati jih upognite z vsemi plastmi papirja. Po tem, odkrijte rep. Še vedno je treba obravnavati plavuti. Postavljene so na strani naših rib, pri tem pa ohranjajo pravi kot.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo