FoodPro Preloader

Kakšna kombinacija dveh kart se imenuje maryazh? Pravila igre


Igre na srečo so ena izmed najbolj priljubljenih zabav. Internet je poln oglasov na virtualnih igralnicah. Ena od teh iger je Tisoč ali Poroka. Njegova priljubljenost narašča vsak dan. Zato se začetniki pogosto sprašujejo, katera kombinacija dveh kart se imenuje "nor". Pravila te igre so precej preprosta in kdorkoli se lahko nauči. Kakše

Igre na srečo so ena izmed najbolj priljubljenih zabav. Internet je poln oglasov na virtualnih igralnicah. Ena od teh iger je Tisoč ali Poroka. Njegova priljubljenost narašča vsak dan. Zato se začetniki pogosto sprašujejo, katera kombinacija dveh kart se imenuje "nor". Pravila te igre so precej preprosta in kdorkoli se lahko nauči.

Kakšen je pomen igre?

Med igro morajo udeleženci doseči 1000 ali več točk, kar je njegov cilj. Zmagovalec je tisti, ki je hitrejši. Priporočljivo je, da vsak udeleženec zabeleži akumulirano število točk, da ne bi izgubili rezultata v prihodnosti.

Za igranje v "Tisoči" potrebujete krov, ki je sestavljen iz 24 kart. Samo devet jih je vpletenih v "Mariage" in karte so višje kot druge, ostale preprosto zavržejo.

Kakšna kombinacija dveh kart se imenuje "marjage"?

Več točk, ki jih lahko udeleženec doseže v enem krogu, večja je možnost za zmago. Da bi bil račun čim večji, morate poskusiti zbrati kombinacijo »marryage« kartic. Tako imenovana kombinacija, ko je igralec v rokah kraljica in kralj iste obleke. Udeleženec lahko z njihovo pomočjo določi adut ali ga ubije.

Cena mariazh je odvisna od obleke. Največja vrednost so črvi - za njih lahko dobite kar sto točk. Za bubi se podeli 80 točk, doda 60 točk za klube in samo 40 točk za vrhove. Vse druge karte imajo veliko nižjo vrednost, zato, da bi zmagali, morate vedeti, katera kombinacija kart se imenuje »marryage« in kako jo objavite.

Malo zgodovine

Pred nadaljevanjem študije pravil bi bilo lepo vedeti zgodovino te igre. Pojavil se je že leta 1916, potem pa se je imenoval "Rocking". Pravila igre so bila skoraj enaka sodobni Tisoči. Razlika med njimi je le v kombinaciji, ki se imenuje dve kartici »noro«. V tistem času je bila glavna kombinacija as in kralj iste barve. Sodobna interpretacija iger na srečo je bila posledica mornarjev, ki so večino svojega časa preživeli na mizi, da bi olajšali svojo morsko pot.

Osnovna pravila igre "Maryag"

Udeleženec, za katerega se bodo karte obravnavale na začetku, se določi z žrebom. Nato bo udeleženec, ki sedi na levi roki prodajalca, razdelil karte. Po mešanju igralne palube mora igralec, ki sedi na desni strani, premakniti karte. Po tem ima trgovec pravico vzeti zadnjo kartico. Če pa je tam devet kapljic, je treba krov ponovno premakniti. Če trije zaporedoma izidejo trije, potem preusmerilec dobi kazen 120 točk. Ko je jack razdeljen, se postavi na sredino krova, po katerem se karte ne premikajo več.

Posel mora biti na eni kartici, začenši z leve strani prodajalca. Tudi tri žrebice morajo biti postavljene v žreb. Če je bila med distribucijo ena od kartic odprta iz kakršnega koli razloga, potem distributer prejme 120 kazenskih točk, distribucija pa preide na naslednjega udeleženca.

Po distribuciji se začne ponudba za nakup. Če udeleženec, ki je pogledal karte, razume, da ne more doseči 100 točk, lahko »preide«. Stave se začnejo, ko udeleženec sedi na desni strani distributerja. Ponudbe potekajo v smeri urinega kazalca. Višina stave ne sme biti več kot pet točk. Stave se začnejo s sto. Udeleženci, ki nimajo kombinacije "mariyazh", je prepovedano dati več kot 120 točk.

Ko je udeleženec prevzel odkupnino, mora kupec, ki ga je kupil, dati nasprotnikom dve nepotrebni kartici. Če je udeleženec med igro zbral marjazh, ga mora prijaviti, sicer se kombinacija ne bo štela. Vendar pa je ta kombinacija lahko napovedana le pod pogojem, da je uspel prejeti prvo podkupnino. Vendar je treba spomniti, da ima nasprotnik čas, da prestreže smer.