FoodPro Preloader

Božični križni vbod. Shema božičnega vezenja, opis delovnega mesta


Novo leto je čudovit dopust, ki ga pričakujejo prebivalci vseh kotičkov planeta. Oblačenje božičnega drevesa, postavitev praznične mize in polaganje najboljšega kostuma ni vse, kar ustvarja praznično razpoloženje. Odličen način, da začutite počitnice - obkrožite se z božičnimi atributi. Še posebej, če

Novo leto je čudovit dopust, ki ga pričakujejo prebivalci vseh kotičkov planeta. Oblačenje božičnega drevesa, postavitev praznične mize in polaganje najboljšega kostuma ni vse, kar ustvarja praznično razpoloženje. Odličen način, da začutite počitnice - obkrožite se z božičnimi atributi. Še posebej, če je izdelan ročno. V tem članku si bomo ogledali novoletno križno šivanje, katerega shema bo predstavljena spodaj.

Božična tema

Če želite zadovoljiti sebe in svoje bližnje, lahko oblečete sliko božične teme, ki bo pomembna. Oglejmo si na primer diagrame, ki prikazujejo Božička, elfa, vrečko z darili in dodatne elemente.

Za izdelavo takšne podobe je potrebno pripraviti naslednje materiale: platno, iglo, nit in obroč. Premer kvadratov na platnu izberite glede na želeno velikost slike. Vendar pa je vredno razmisliti: večji premer platnene celice je debelejši. Lahko vezenje v dveh, treh ali štirih niti, je vse odvisno od tega, koliko gostote želite dobiti novoletno navzkrižno šivanje. Shema, ki je predstavljena zgoraj, vsebuje opombe cvetja. Poleg številk nitnih dveh priljubljenih podjetij, DMC in ANC. Za izračun števila niti odbijte en meter hank. To je 8 m, glede na to, da je nit navadno razdeljena na polovico, izkaže se 16 m. Dokončano sliko lahko uokvirimo ali vezimo vzdolž konturnega kvadrata in na robu platna raztopimo obrobje. Če želite raje vezati z akrilom, potem za izbiro barv potrebujete samo shemo. Obstajajo različni vzorci križnih šivov, božične miniature, pravljični liki, liki iz risank, ki lahko dvignejo praznično razpoloženje. Vezena slika bo odlično darilo za novo leto.

Božične igrače

Vezeni božični okraski bodo izgledali zelo izvirno in elegantno na novoletnem drevesu. Takšna ustvarjalna odločitev bo zagotovo presenetila ljubljene. Ročno izdelana igračka bo odlično darilo. Presenečeni boste: kako se lahko tradicionalne božične igrače s križem spreminjajo? Sheme za to lahko izberejo po vašem okusu.

Kot je razvidno iz slike, je lahko oblika igrač različna. Zdaj pa si poglejmo, kako narediti in oblikovati igrače. Za začetek se odločite o vzorcu, ki ga nameravate vezati. Nato izmerite platno dvakrat toliko, kolikor je potrebno za shemo, in nadaljujte z vezenjem. Ko je vse pripravljeno, določite obliko igrače in nadaljujte z vzorcem. Prihodnjo igračo je potrebno šivati ​​na napačni strani, pri čemer se zapusti majhna luknja, skozi katero se lahko izloči izdelek. In napolnite igračo z bombažno volno ali sintepon in nato popravite zanko, zašite preostalo luknjo. Tako smo združili okraske in božični križ. Shema za igračo je lahko najbolj preprosta, vendar se bo zaradi obsega končni rezultat izboljšal.

Božične kartice

Božične čestitke so dodatek glavnemu darilu za sorodnike in prijatelje, včasih pa le prijeten znak pozornosti. Vsakdo lahko kupi redno razglednico, seveda pa lahko vsakdo ustvari svojo edinstveno s svojo roko - ne bodo vsi odločali. Za čudovito novoletno kartico potrebujemo barvni karton, lepilo in vezenje. Izberite velikost slike in njeno obliko, začenši s kartonom, prepognjenim na pol. To je tisto, kar bo podlaga za razglednico, na kateri zlepite vezenje. Da bi dobili popoln videz, lahko uporabite dodatni list kartona, ki je prilepljen preko vezenine. Prej se je prerezal luknja. Primeri takšnih kartic so:

Ostaja, da sporočilo izpolnimo s prijetnimi željami - in darilo je pripravljeno. To je še ena odlična možnost, kako uporabljati božični križni šiv. Shema za to je lahko povsem katera koli, po vašem okusu.

Božični okras

Z vzorci božičnih okraskov lahko lepo okrasite prte, robce, brisače. Tematski vzorci bodo postali nepogrešljiv atribut na praznični noči. Presenetite svoje gospodinjstvo z vezenjem božičnega drevesa s stožci ali drugimi vzorci okoli robov prtiča. Vendar je v takšnem vezenju ena posebnost: to je tkanina, na kateri se uporablja risba. Platneni prt je predrag in nepraktičen. Zato se križi običajno nanašajo na bombažno ali laneno tkanino.

Tako je lahko križni šiv raznovrsten in neomejen. Sheme (brezplačno) Novo leto in tematsko temo, ki jo vidite v tem članku.

Simbol leta

Ne pozabite, da novo leto ni samo Božiček, srne, snežaki in drugi liki, ampak tudi živalski simbol leta. Lahko vzamete kot podlago podobo živali, pod čigar znak bo minilo leto. Poleg tega ne bo težko najti vzorcev navzkrižnih šivov. Božični motivi so lahko dodatni elementi končnega dela. Pokažite domišljijo in se ne bojte eksperimentirati. Simbol leta je lahko izdelan v obliki enakih igrač ali kartic po zgoraj opisani tehniki. In lahko povežete veliko prostorsko žival, jo napolnite s polnilom. Pridobite ekskluzivno mehko igračo.

Miniature darila

S pomočjo božičnih vezenin lahko lepo okrasite darilno embalažo. Naredite vrečko z vezeno sliko, v katero lahko položite darilo. Ta možnost je preprosta kot druge. Preden začnete, določite velikost prihodnje torbe in slike. Na primer, spodaj prikazuje vzorce križnih šivov - novoletne miniature.

Ko je vezenje pripravljeno, prepognite platno na pol in šivajte ob straneh. Nad tem bo odprta stran, ki jo je treba okrasiti. To lahko storite tako, da robove upognete in jih šivate. Potem preskočite satenast trak ali svileno čipko. Ta rešitev bo praktična, saj se lahko vreča zapre s pritrjevanjem traku.

Obkrožite se z božičnimi pripomočki, lahko razveselite sebe in svoje ljubljene. In darila, ustvarjena z ljubeznijo, bodo lastniku zagotovo prinesla srečo.