FoodPro Preloader

Kako zmagati v blackjacku - nasveti za začetnike igre


Če želite vedeti, kako zmagati blackjack, mora igralec naučiti več vidikov te igre s kartami. Osnove igre Vse igre s kartami imajo stroga pravila, ki jih je popolnoma nemogoče prekiniti. Torej, tiste, ki si postavijo cilj nujne zmage, je treba pravila temeljito preučiti. V tej igri jih ni toliko. Blac

Če želite vedeti, kako zmagati blackjack, mora igralec naučiti več vidikov te igre s kartami.

Osnove igre

Vse igre s kartami imajo stroga pravila, ki jih je popolnoma nemogoče prekiniti. Torej, tiste, ki si postavijo cilj nujne zmage, je treba pravila temeljito preučiti. V tej igri jih ni toliko.

Blackjack se igra s krovom 52 kart. V igralnicah, tako da pozorni igralec ne more prešteti preostalih točk na krovu, večinoma igrajo blackjack s šestimi krovi. Vendar pa obstajajo kraji, kjer se to šteje za nezadostno. Tam lahko srečate igro z osmimi krovi.

Trgovec preda dve kartici, obrnjeni navzgor za vsakega igralca. Distributer sam odpre eno kartico (prvo). Največja zmagovalna kombinacija je 21 točk. Kartice imajo naslednje številske vrednosti:

  • Ace - 1 ali 11, odvisno od tega, katera vrednost je bolj zaželena.
  • Glavne kartice (Jack, Queen, King) - 10 točk.
  • Spodnje kartice (od 2 do 10) - točke ustrezajo oštevilčenju kartice.

Kartica v tej igri nima semantičnega pomena. Pomembna je samo nominalna vrednost kartice. Vaše kartice ne tekmujejo s tabelnimi partnerji, temveč neposredno s kartami prodajalcev. Število točk vaših kart se imenuje "roka".

Cilj igre

Numerična kombinacija vaše "roke" mora biti višja od prodajalca. To vam zagotavlja zmago v roki. Če je odprta kartica trgovca as, lahko igralec sklene zavarovanje, ki stane polovico začetne stave. To bo igralcu omogočilo, da izgubi denar, če ima trgovec "naravni blackjack" (kombinacija asa in ene karte za 10 točk).

Ta kombinacija je najbolj donosna za igralca, saj je zmaga v blackjacku s tem kompletom kartic možna v razmerju 3 proti 2. Vse druge kombinacije, ki vodijo do igralčevega dobička, se plačajo v razmerju 1 proti 1.

Brezpogojna izguba prinaša skupni znesek vaših kart, ki presega 21 točk. Ta situacija se imenuje surova sila.

Funkcije predvajalnika

Če odprta kartica krupjeja ni predstavljena z asom, ampak s katero koli drugo kartico, ima igralec možnost, da izbere svoje nadaljnje akcije.

Odvisno od kart, s katerimi ste se ukvarjali, ko ste igrali blackjack, je strategija za nadaljnje akcije lahko naslednja:

  1. Več - vprašajte trgovca drugo kartico. Njihovo število je omejeno na skupni znesek vaše "roke" - 21 ali "bankrot".
  2. Dovolj - igralec, zadovoljen s številom točk svoje "roke", daje krupjeju znak, da je že dosegel želeno.
  3. Razčlenitev Če ima igralec v času dveh kart enake karte, lahko krupjeja zaprosi, da svojo spremembo razdeli na dve »roki«. Če želite to narediti, dvakratni začetni znesek con.
  4. Podvojitev - igralec, ki je prepričan v superiornost svojih kart pred tistimi, ki so pri trgovcu, podvoji začetno stopnjo. Po tem lahko v "roko" dobi samo eno kartico.
  5. Predaja Nekatere različice pravil igre dovoljujejo igralcu, da zavrne nadaljnjo igro zaradi negotovosti pri zmagi s karticami, ki jih prejme med distribucijo. V tem primeru bo izgubljena le polovica stave, ne pa celoten znesek.

Če poznamo te preproste pozicije igre, lahko oseba sedi za mizo za igre na srečo. Vendar to ni dovolj za zmago v blackjacku.

Strategija igralca

Določen algoritem igralčevega dejanja lahko znatno poveča možnosti za preostalo zmago v priljubljeni igri. Preden pa zmagate v blackjacku, vam priporočamo, da preučite odstotni delež možnosti brezpogojne izgube z razvrščanjem količine točk.

skupno število točk "roke"verjetnost brutalne sile, %

20

92
1985
1877
1769
1662
1558
1456
1339
1231

Strategija obnašanja igralca v tej igri temelji na dejstvu, da pozna eno kartico prodajalca. Prav tako se mora igralec, ki želi zmagati, zavedati dejanj, ki jih bo trgovec sprejel. Ni igralec in deluje v skladu z jasnimi navodili, v katerih ni prostora za spontano odločitev.

Ta pravila so izumili v Las Vegasu, da bi blackjack spremenili v eno izmed najbolj priljubljenih iger s kartami na planetu. Trgovec ima jasna navodila, kdaj mora vzeti drugo kartico ali ustaviti. Uspeh katere koli strategije v tej igri je bil mogoč le s predvidljivostjo obnašanja krupjeja na mizi.

Možnost

Njegova Veličanstvena priložnost je sposobna vdreti v prah vsako strategijo vedenja v igri. Ko izguba sledi enega za drugim, se igralcu začnejo čudne stvari. Ob pogledu na izginotje, enega za drugim, vložki v rokah krupjeja, jih lahko le nekaj zadrži pri miru in izračunu.

V večini ljudi vdor v bes, brezumno poskuša izterjati izgubljenih sredstev. Igralec začne delovati v stiku emocij in popolnoma izgubi nadzor nad igro blackjack.

Kartice ne prenašajo čustev, zato je v takšnih situacijah neizogibna izguba. Edina pravilna rešitev je takoj ustaviti igro.

Obstaja še en način za zmago blackjack zagotovo - nikoli ne igrajo za denar ali druge obresti. Potem imate priložnost, da vedno ostanete med zmagovalci.