FoodPro Preloader

Gosenica iz plastelina, kako jo pritrditi


Sodobni otroci se zelo hitro razvijajo. Kar nas je zanimalo le 5-6 let, lahko storijo že pri starosti 2 let. Zelo pomembno je, da redno sodelujete z otrokom, saj je odvisno od tega, kakšne spretnosti bo mali človek prejel v otroštvu, odvisno od tega, kdo bo postal v odrasli dobi. Obstaja veliko število razvojnih institucij za otroke od enega leta starosti: šole za malčke, vrtci, klubi za matere in njihove otroke itd., Vend

Sodobni otroci se zelo hitro razvijajo. Kar nas je zanimalo le 5-6 let, lahko storijo že pri starosti 2 let.

Zelo pomembno je, da redno sodelujete z otrokom, saj je odvisno od tega, kakšne spretnosti bo mali človek prejel v otroštvu, odvisno od tega, kdo bo postal v odrasli dobi.

Obstaja veliko število razvojnih institucij za otroke od enega leta starosti: šole za malčke, vrtci, klubi za matere in njihove otroke itd., Vendar nobena šola in noben vrtec ne bosta mogla pritegniti otroka k izobraževalnim igricam, kot je ta lahko postane starš.

Obstaja veliko načinov za razvoj vašega otroka doma, lahko je pobiranje žlebov, branje knjig, proučevanje cvetja, živali, vozil, gradnja orodij in oblačil, risanje in slikanje slik, pobiranje oblikovalca in modelirne gline.

O delu s plastelinom bomo govorili v našem današnjem članku.

Prednosti dela z glino

Strokovnjaki svetujejo, da začnete modeliranje iz gline z otroki od enega leta. V tej starosti se lahko otrok zaveda, da je mogoče vzeti v njegova usta in kaj ni, in se dobro naučiti.

Tukaj je nekaj primerov koristnega dela z glino za otroke:

 • Igre s plastelinom popolnoma razvijejo fine motorične sposobnosti otroka.
 • Ker je oddelek, odgovoren za premikanje prstov, zelo blizu govornemu oddelku, lahko modeliranje iz gline bistveno izboljša govor vašega otroka.
 • Plastelin odlično razvija ustvarjalno mišljenje, oblikovana plastelin gosenica v otroštvu je lahko odlična spodbuda za njegovo domišljijo v prihodnosti.
 • In seveda, kot vse vrste iger, ki potekajo za mizo, modeliranje iz plastelina dobro prispeva k plodding in pozornosti razpon vašega otroka.

V tem članku bomo razpravljali o tem, kako narediti plastelin gosenico.

Malo o izbiri materiala

Za majhne kiparje je najbolje, da izberete maso za modeliranje iz naravnih materialov, sicer bo plastelinska gosenica, ki jo je naredil vaš otrok, naredila več škode kot koristi.

Drugi pogoj je, da se glina hitro ogreje in dobro zamesi, sicer se bo izkazalo, da to ni najbolj prijetno.

Če ne zaupate skladiščnim izdelkom, lahko sami naredite videz plastelina tako, da moko, sol in vodo zmešate v enakih deležih in dodajte živilske barve nastali masi.

Gusjenik plastelina, kako ga oblikovati

Najprej, ko študirate z otrokom, ne pozabite, da ga ne smete prisiliti, pustite, da se modeliranje odvija na igriv način. Postavite ga za mizo, pojasnite, kaj boste naredili danes in kakšen je zabaven proces. In potem bo razvoj vašega otroka prinesel veselje vam in njemu.

 • Pripravite plastelin rumeno, vijolično, zeleno, roza, belo in modro.
 • Dajte otroku v roke, mu pomagajte, da se raztegne.
 • Odtrgajte vsak kos češnjeve velikosti vsake barve.
 • Roll pet majhnih in eno nekoliko večjo velikost krogle z otrokom.
 • Gosenica iz plastelina mora imeti glavo, zato rogovi pritrdite na veliko kroglo (za to, prosim otroka, naj rolo 2 majhne palice).
 • V glavo, pritrdite dve beli peleti z modrimi učenci.
 • Slepi vse elemente gosenice.

Vaš skupni hack je pripravljen!

Gosenica kostanja in plastelina je odlična igrača. Otroka prosimo, naj si med seboj zamrzne kostanj s koščki gline in naj se drži prvega kostanja

Kako kravato preprosto kvačkati šal? Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami. Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami. Obrti za novo leto