FoodPro Preloader

Obrt na temo "Jesen" iz naravnega materiala. Ideje za ustvarjalnost


Jesen nam daje veliko različnih naravnih materialov za obrt. To so stožci, žirji in suhe vejice ter škrge in listi različnih barv. Težko se je upreti, da ne ustvarjamo obrti na temo "Jesen" iz naravnih materialov. Jesenska aplikacija Najpogostejša vrsta ročnega dela je uporaba. Zanimiva možnost bi lahko bila slika ali razglednica, izdelana v tej tehniki, vendar z uporabo jesenskih listov. Takšne

Jesen nam daje veliko različnih naravnih materialov za obrt. To so stožci, žirji in suhe vejice ter škrge in listi različnih barv. Težko se je upreti, da ne ustvarjamo obrti na temo "Jesen" iz naravnih materialov.

Jesenska aplikacija

Najpogostejša vrsta ročnega dela je uporaba. Zanimiva možnost bi lahko bila slika ali razglednica, izdelana v tej tehniki, vendar z uporabo jesenskih listov. Takšne obrti na temo "Jesen" iz naravnega materiala lahko obesimo na steno ali celo dajemo nekomu kot voščilnico. Pomembno je le upoštevati, da se jesenski listi najbolje zbirajo in niso popolnoma posušeni, ne krhki. Nato jih lahko na nekaterih mestih celo razrežemo s škarjami, če je potrebno. Lepo bi bilo prikazati rdečo veverico, ki nosi gobo ali jabolko v votlini, ptice, ki letijo na jug, jesenski gozd v čudoviti zlati dekoraciji. Treba je razmazati z lepilom le del listov, nato pa bodo bodice ježa, rep veverice in krila ptic bolj obsežni, kar bo aplikaciji dalo poseben čar. Toda po lepljenju vse potrebne podrobnosti, lahko postavite delo pod obremenitvijo, na primer, pod knjigo, dajanje nekaj težkega na vrhu - pustite, da listi izsušijo pod pritiskom. Potem se ne bodo upogibali.

Gobe ​​iz naravnega materiala

Zanimive obrti na temo "Jesen", na kateri je ena od fotografij, so različni spominki, v katerih je glavni del gobe. Naredite jih iz glav in vej želodov, iz kostanja. Če želite povezati "gobe kape" in "noge" lahko lepilo, testo, gline, okna kiti ali gline. In če je kostanj na mestu zobca premazan z rumenim plastelinom in trdo krtačo, da bi si olajšal, potem boste dobili lepo gobo, ki posnema maslo. Popolnoma poglej obrti na temo "Jesen" iz naravnih materialov na policah hiše. Uporabite jih lahko kot božični okraski.

Jesenska drevesa - obsežni obrti iz naravnih materialov

Najpomembnejši znak jeseni so drevesa z listjem spremenjene barve. To plovilo je enostavno za delo tudi za otroka. Listje na deblih je pritrjeno z lepilom ali glino. Sama debla so narejena iz vej ali iz plastelina ali iz kartonskih valjev, ki ostanejo iz toaletnih rol. Listi se uporabljajo tisti, ki se zbirajo na ulici ali v gozdičku, v gozdu ali v parku med sprehodom. In fantje so še starejši, ki se lahko širijo po vejah ptic, narejenih iz želodov. Gobe ​​lahko »posadite« pod drevesi - zgoraj je opisano, kako so narejene. Takšne obrti na temo "Jesen" iz naravnega materiala razvijajo sposobnost otrok, da vidijo lepo v najbolj običajnih stvareh.

Volumetrične slike

Sliko lahko naredite brez uporabe čopičev in barv. »Umetnik« bo potreboval le okvir, lepilo in lepe vejice. Lahko vzamete tudi tiste, na katerih je še vedno redkih listov. Razkošna slika se bo pojavila, če boste uporabili vejico rastline Physalis, ki jo popularno imenujemo "kitajska luči".

Ježek z jabolkom ali gobami na hrbtu

Vsi vedo, da za zimo veliko živali pripravi svoje zaloge. Na primer, ježići pridno vlečejo gobe, sadje, jagode v kune. Če želite narediti ježa, ki nosi njegove hrbtne staleže, je hitro. To naredite tako, da iz papirja zvite tesno kroglo, da boste porabili manj gline. Nato na papir to kroglo s plastelinom, da plesni gobec. Na hrbtni strani nežno pritrdite sončnična semena s konicami. Naj oči in nos na gobec gumbov ali kroglice, in lahko vzamete grah črnega popra. Gob je narejen iz želoda in kostanja, jabolko pa lahko vzamemo iz najbolj resničnega. Čudovit ježek se dobi iz stožcev. Potrebno je namesto semen na hrbtni strani pritrditi stožce s konicami navzgor.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča