FoodPro Preloader

Božični kostum Ledinki: kako narediti


Na novoletni maškaradi želijo vsa dekleta videti čudovito. In v obleki Snowflakes ali Snow Maiden je težko. Konec koncev bodo takšne slike v večini. Torej boste morali pripraviti nekaj izvirnega, na primer Ldinki kostum. Kako to narediti? Preberite o tem spodaj. Kostum Icy za matinejo Ustvariti tako obleko za hčerko je zelo preprosta. Novol

Na novoletni maškaradi želijo vsa dekleta videti čudovito. In v obleki Snowflakes ali Snow Maiden je težko. Konec koncev bodo takšne slike v večini. Torej boste morali pripraviti nekaj izvirnega, na primer Ldinki kostum. Kako to narediti? Preberite o tem spodaj.

Kostum Icy za matinejo

Ustvariti tako obleko za hčerko je zelo preprosta. Novoletna noša Ldinki bo sestavljena iz tutu krila in vrha korzeta. Da ne bi videti dolgočasno obleko, jo morate dati izvirnosti. Na primer, na krilu za risanje snežink ali ledu. Tema je bolje izbrati poletje, z obilo gub. Kot dekorativni elementi lahko uporabite puhasto pompone, ki bodo simbolizirali sneg. Lahko okrasijo pas, čevlje in celo lase. Na glavi morate pritrditi lok. Mora biti težka, da lahko od daleč spominja na led ali stalaktite.

Obleka za dekle

Eno hčerko lahko preprosto zberemo za matinejo, vendar je težko za najstnico najti nov ledeni kos na novoletni večer. Zakaj? Da, ker v šolskem disku boste morali vzeti kostum, da se spremenite v običajno obleko. Zato je treba ob upoštevanju potreb otroka obleko oblikovati tako, da je po potrebi enostavno odstraniti.

Kostum Ledinki bo sestavljen iz krone in ogrinjala. Za spodnji sloj je priporočljivo izbrati belo obleko ali belo bluzo. Naredili bomo krono ledenih snežink. Lahko jih kupite v trgovini in sami naredite. Za to potrebujemo lepilno silikonsko pištolo. Ogrevamo ga in narišemo snežinko na papirju. Medtem ko silikon ni suh, ga potresemo z iskricami. Ko se snežinke strdi, jih je treba odstraniti iz papirja in prilepiti na že pripravljeno kartonsko prazno. Služil bo kot osnova za krono. Ostaja še zašiti ogrinjalo. Za to potrebujemo velik kos bele tkanine. Zložite ga diagonalno in odrežite dva oblikovana vogala. Ob robovih tkanine lahko šivate krzno. Ogrinjalo bo pritrjeno na prsni koš s pomočjo dekorativnega zatiča.

Gotska ic

Za ustvarjanje te slike potrebujemo belo obleko. Dolga bi morala biti. Potrebujemo tudi kos tkanine, iz katere bomo oblikovali ogrinjalo. Če izdelujete Ldinki kostum, v katerem načrtujete premikanje po čisti sobi, na primer hišo, potem morate z vlakom narediti dolg ogrinjalo. In če se v praznični obleki nameravate udeležiti zabave v klubu, je bolje, da ne naredite vlaka.

Rt bo naredil najpreprostejši. Šivamo trak na zgornjo stran razrezane tkanine. Z njo bo zgornji element obleke pritrjen na vrat. In obrnemo nasprotni rob v polkrogu. Torej, da se tkanina ne sruši in gre, je bolje, da jo pomete čez rob. Ostaja, da naredimo klobuk in podložimo ramena. Izdelali jih bomo iz plastičnih ledenice. Ta element dekorja lahko kupite v trgovini, kjer se prodajajo vse praznične pripomočke. Začnimo s kape. V ta namen je bolje vzeti bombažno glavo. Da bi se ledenice držale tesno, je treba pod njo prilepiti širok okvir in na njo pritrditi plastični dekor. Če želite, da je frizura lepša, jo lahko oblečete z biseri, okrasnimi in kroglicami.

Nadaljujemo s proizvodnjo ramenskih blazinic. Pripravili jih bomo iz vej gloga. Raztrgajte in pobarvajte v belo. Popravite jih s pištolo za lepilo na kartonu. Ko se dizajn suši, se lahko ramenski ščitniki zašijejo ali prilepijo na ogrinjalo.

Balerina za plesalko

Osnova podobe bodo kopalke in krilo. Da bi kostum ledu izgledal bolj elegantno, je bolje vzeti čipkasto krilo ali nekaj briljantnega vzorca. Vrat kopalk (ki ga lahko zamenjate z dolgimi rokavi) mora biti vezen z okrasnimi ali kroglicami. Pointe čevlje je treba nositi na nogah, če teh hiš ni, jih lahko zamenjamo z baletnimi čevlji. Glavni poudarek podobe je seveda krona. To bomo naredili po načelu kokoshnika. Najprej oblikujemo ogrodje iz debele žice, na kateri nato raztegnemo svileno tkanino. S sijajnimi barvami je srebrov akril zelo primeren za ta namen, v celotnem kokošniku pripravimo snežinke ali zvezde.

Nato se morate držati ledu. Takšna dekor je v izobilju prodajajo v trgovinah. Kosi ledu so lahko različnih dolžin. Zadnja faza - izdelava podobnosti kljuna. Da bi to naredili, moramo ponovno narediti žični okvir. Obliko oblikujemo ne le osnove, temveč tudi na sredini položimo 5 tankih trakov. Istočasno bodo to ojačitvena rebra za naš kljun, poleg tega pa je primerno tudi pritrditi dekor na njih. Ko je okvir pripravljen, ga pritrdite na kokoshnik. Ostaja le, da okrasite kljun. To bomo storili s pomočjo pištole za lepilo. Med ojačevalce potegnemo pajčevino, posipamo s silikonom in pustimo, da se material ohladi. Naša krona je pripravljena.

Romantični led

Za izdelavo te slike potrebujemo belo obleko s širokim krilom. Nihče ne ve, kaj bi moral biti Ldinki, zato bomo fantazirali. Na ramena moraš vrgati nekaj toplega in kosmatega. To je lahko šal ali ukradel. Glavni poudarek kostuma je frizura in pričeska. Naredimo fancy klobuk. V svoji osnovi je najbolje, da dajo plastični polkrog, v notranjosti votlo. To bo enostavno priložiti dekor. Najprej zlepite velike plastične ledene svečke na podlago. In potem za spremstvo, lahko pritrdite nekaj vej v krono, na katero morate zaliti umetni sneg ali peno.

Kot majhne dele je treba uporabiti majhne koščke ledu in kamenčkov. Ko dokončate kompozicijo, jo boste morali poslikati. To je najlažje pršiti. In samo morate pobarvati peno, ne pa celotnega pokrivala. Ne skrbite, da lahko barva dobite na ledu in veje, da bo dal čar faks. Zdi se, da je celoten dekor malo prekrit s snegom.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča