FoodPro Preloader

Sestava darila "Slipper"


Kljub obilici gotovih daril, obstaja veliko število mojstrskih tečajev, ki pomagajo ustvariti presenetljivo lepe predmete. Predstavljamo vam mojstrski tečaj "Slipper of bonboni". Mnoge igralke poskušajo svojim prijateljem in znancem ponuditi različna darila, ne le z navadnimi, ampak tudi z izvirnimi materiali. Zak

Kljub obilici gotovih daril, obstaja veliko število mojstrskih tečajev, ki pomagajo ustvariti presenetljivo lepe predmete. Predstavljamo vam mojstrski tečaj "Slipper of bonboni".

Mnoge igralke poskušajo svojim prijateljem in znancem ponuditi različna darila, ne le z navadnimi, ampak tudi z izvirnimi materiali. Zakaj natika s sladkarijami? Dekleta niso ravnodušna do čevljev z visokimi petami, zato jim bo zagotovo všeč dar, ki ne bo le lep, ampak tudi okusen! Če dodate spominek s čudovitim cvetjem, lahko računate na pravo razprodajo. Kako narediti čevlje sladkarije z lastnimi rokami? Poskusimo razumeti to vprašanje skupaj.

Materiali za delo

Da bi naredili nenavaden in zelo izvirni spominek, boste potrebovali določena orodja in materiale. Začnimo v redu. Torej, če je naša natikača iz valovitega papirja in bonbonov, morate založiti cvetlični dvobarvni papir. Če valovitega materiala ne boste našli na prostem trgu, lahko namesto tega vzamete običajno lepo tkanino ali barvni karton. Prav tako potrebujete gosto embalažo za delo, kot tudi tanek karton. Prvotni čevlji, izdelani iz sladkarij, so okrašeni z različnimi kroglicami, trakovi, okraski in cvetovi. Če jih želite popraviti, potrebujete toplotno pištolo, dvostranski trak. Tudi delo bo potrebno sladkarije in tanke kovinske žice.

Algoritem delovanja

Kako je čevelj izdelan iz sladkarij? Fotografija prikazuje podrobno vsako stopnjo dela. Poskusimo razložiti celotno zaporedje dejanj od prve do zadnje poteze.

Prvi korak: izdelava vložkov

Prvič, za vzorce potrebujete vložek za čevlje. Če ni na voljo, lahko uporabite lastno nogo kot šablono in na embalaži naredite slepo. Potrebujete dva vložka. V odsotnosti debele kartonske embalaže lahko naenkrat naredite več enakih kosov tankega materiala, tako da bo natikača sladkarij sčasoma gosto podplat. Poleg tega boste potrebovali še notranji vložek, izrezan iz tankega materiala. Uporabljate ga za poravnavo zgornje plasti ustvarjene »mojstrovine čevljev«. Po želji pripravite podobno postavko za spodnji del čevlja.

Drugi korak: okvir

Še naprej govorimo o tem, kako narediti čevlje sladkarij. Prilepite nekaj trakov dvostranskega traku na en notranji vložek. Odstranimo zaščitno folijo in fiksiramo tanko žico po celotnem obodu notranjega vložka. Da bi dobili najtrajnejšo žično pritrditev, dodatno uporabljamo maskirni trak. Zahvaljujoč temu kovinskemu okvirju lahko izdelku daste želeno krivino.

Tretji korak: oblika

Vroče lepilo privijte dva debela vložka, izdelku podarimo obliko bodočega čevlja. Če želite, lahko uporabite lepilo "Titan" za delo, ki drži dele skupaj za čas sušenja z oblačili.

Četrti korak: lepljenje

Ovojni papir, valovitost, oblikovalski karton, ostanke tkanine izberemo po lastni presoji. Izrežite pravokotnik iz izbranega materiala. Nežno jih nalepite na dno podplata. Vsi ostanki materiala (kartona, papirja) so odrezani, pri čemer je dovoljeno le nekaj centimetrov. Če želite, da je čevlji lepi, jih na enak način prilepite na stranske in notranje dele oblikovanega podplata. Podobne akcije se izvajajo s tankim kartonom. Nastale kose so med seboj povezane z lepilom. Če želite, lahko dodatno oblikujete "peto".

Peti korak: okrasitev

Da bi izgledali kot pravi čevlji, je priporočljivo, da postane majhna platforma. V ta namen na debelinah dveh centimetrov opazimo obliko čevlja, ga izrežemo, previdno naredimo poševno, odstranimo vse udarce in hrapavost z abrazivnim materialom.

Za brušenje lahko uporabite staro pilo za nohte. Če želite, da bo prazno dodatno gladkost, ga lahko prilepite z lepilnim trakom. Nato je platforma omalterirana z valovito, ki smo jo uporabili za oblikovanje dna podplata. V odsotnosti penoplex, lahko ustvarite platformo iz embalaže kartona, zložen v več plasti.

Da bi odstranili vse grde sklepe, je podplat okrašen z vrvico ali originalno pletenico. Pletenica pritrjena na vroče lepilo. Najprej ga morate pritrditi na peto, nato pa se lahko postopoma premikate vzdolž celotnega podplata. Delo z lepilom poteka previdno, v majhnih kapljicah, sicer se bo zlomila estetika izdelka. Pri izbiri traku je zaželeno upoštevati barvo celotne kompozicije, ki jo ustvarjate, da bi z lastnimi rokami dobili lep čevlje iz sladkarij. Mojstrski razred se nadaljuje in čas je, da si vzamemo peto.

Izdelava pete

Lahko ga naredite iz pene. Morebitne dodatne nasvete o izvajanju takšnega dela je težko podati. Višina, širina, dolžina pete se izberejo po vaši želji. Nekdo ima rad zelo tanke lasnice, nekdo pa želi svoji Pepelki dati čevlje z udobno malo peto. Edina stvar, ki jo je mogoče priporočiti, je najprej izmeriti, kako skladno bo peta, izbrana na višini, videti na samem čevlju. Takšna "namestitev" se lahko izvede večkrat, s povečanjem ali zmanjšanjem višine, debeline polimerne pete. Po popolni izvedbi jo namestite na obdelovanec.

  • Za stabilnost pete potrebujete kovinsko krilo po celotni dolžini. Del je vstavljen v podplat, s čimer se zagotovi moč celotnega izdelka. Spodnji krog lepila iz valovitega papirja. Nato previdno ovijte celotno peto po dolžini materiala ali kartona, ki se uporablja pri oblikovanju podplata čevlja.
  • Začnemo okrasiti s kroglicami ali spektakularno pletenico. Na tej stopnji lahko prikažete vse svoje ustvarjalne sposobnosti in ideje. Na primer, dodajte "zlato" peto, nanj pritrdite lepo žico, vzemite in fiksirajte nenavadne biserne okrasne stiske na njeni višini. Pojavila se je oblika, ki jo je ustvaril izdelek, ki je začela spominjati na pravi element čevljev. Zdaj lahko začnete ustvarjati glavni dekoracijo ustvarjene sestave - poberem šopke sladkarij.
  • Barva čevljev mora biti v skladu z nalepkami, izbranimi za dekoracijo bonbonov. Trije bonboni so dovolj, potem pa jih je primerno vzeti iz čevlja. Kako popraviti bonbone na izdelku? To vprašanje je zelo enostavno rešiti. Najprej ustvarite več okrasnih zank lepe pletenice in lepila na strani čevlja. Slaščice položite v prejete "žepe". Da bo cvetićna cvetica videti spektakularna, ji dodamo dekorativne liste, ki jih okrasimo v obliki nenavadne cvetlične ureditve. Če sladkarije padejo iz zank, lahko izrežete pravokotnike iz tkanine ali tankega oblikovalskega papirja. Oblečeni s sladkarijskimi snovmi, lahko naredite sladko „bud“ tako, da ga v lepilu namestite v čevlje.
  • Če želite, bomo okrasili središča takšnih "cvetov" z okrasnimi, kroglicami, izvirnimi gumbi, s poudarkom na sredini rože. Dela, povezana z dodajanjem čevljev z različnimi materiali, so odvisna od okusnih preferenc mojstra. Tudi z enakimi začetnimi komponentami je končni rezultat za različne igle popolnoma drugačen. Na primer, ne morete samo oviti bonbonov v tkanine prazen, ampak ustvarite brsti iz množice kosov monotono snovi, in da sladkarije kot njihov center.
  • Če želite to narediti, izrežemo 20-30-30 venčnih listov enake dolžine vzdolž tkanine, jih zavezujemo skupaj s pomočjo niti. Nato jih dopolnimo z listi drugačne barve (njihovo število lahko izberemo po lastni presoji). Da bi povečali trdnost cvetja, je njena podlaga pazljivo prevlečena z lepilom ali zvita s tanko žico. Nato pa priložimo prazno stran ob strani čevlja in v notranjosti kocke na dvostranskem traku postavimo sladkarije. Lahko naredite ne tri, ampak veliko večje število cvetov, ki so prejeli res sladko šopek. Da bi dosegli želeni rezultat, morate biti potrpežljivi in ​​prosti čas. Začetnikom bo potrebno približno 6 ur, da ustvarijo darilo za svojo Pepelko.

Zaključek

Veliko igelke raje ustvarjajo darila z lastnimi rokami, ne da bi porabili materialna sredstva za nakup nizko kakovostnih in dragih spominkov. V zadnjem času so zelo cenjeni izdelki, ustvarjeni z ustvarjalno domišljijo. Strinjam se, da je veliko bolj prijetno prejeti kot darilo edinstven čevelj, ki se lahko upravičeno šteje za relikvijo, kot da postane lastnik kitajskega potrošniškega blaga.

Poleg sladkarij lahko kot dekor uporabljate tudi večbarvne trakove. Dokončani čevelj resnično predstavlja edinstveno darilo za novoletne počitnice ali osmega marca. Eleganten čevelj iz sladkarij z lastnimi rokami bo privlačil vsako žensko. Če naredite podplat iz mehkega polipropilena, se čevelj spremeni v blazino za igle. Po uničenju sladkega zoba užitnega dela darila bo čevelj odlična dekoracija za vaš dom.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja