FoodPro Preloader

Varne igrače za mojega sina se učijo s svojimi rokami. Kako narediti nož iz papirja?


Vsak fant v škatli z igračami ima lastnosti, kot so plastične pištole, meči, noži. Pogosto so manipulacije s takšnimi lutkami orožja razlog za skrb staršev, ker se lahko otrok poškoduje ali poškoduje druge družinske člane in hišne ljubljenčke. Toda kako lahko bodočemu človeku v arzenalu prepove igračevo orožje? Ne, seveda. In ta

Vsak fant v škatli z igračami ima lastnosti, kot so plastične pištole, meči, noži. Pogosto so manipulacije s takšnimi lutkami orožja razlog za skrb staršev, ker se lahko otrok poškoduje ali poškoduje druge družinske člane in hišne ljubljenčke. Toda kako lahko bodočemu človeku v arzenalu prepove igračevo orožje? Ne, seveda. In tako, da je takšna zabava varna za zdravje vseh gospodinjstev, vam predlagamo, da se naučite, kako narediti atribute za igranje iger z lastnimi rokami iz odpadnega materiala.

Učenje, da iz papirja naredimo hladne roke

V tem članku boste našli informacije o tem, kako narediti nož iz papirja. Pozorni bralci so predstavili dva načina za izvedbo te dodatne opreme.

Prvi model je narejen iz origami. Papirni nož po naslednjem opisu je hiter in enostaven. Otrok lahko z lahkoto obvlada to metodo izdelave orožja. Druga različica noža je narejena po metodi papier-máché, ki bo tudi možna za otroke. Torej, pred tem si učite razrede.

Kako narediti nož iz papirja z origami?

Potrebovali boste papir A-4, škarje in spenjač.

 1. Pred seboj položite list papirja. Upognite en vogal na nasprotno stran, da oblikujete trikotnik. Trak papirja, ki ostane na strani, reže.
 2. Razširite trikotnik, zdaj imate kvadrat.
 3. Rezilo nožev oblikujemo na naslednji način. Kvadratni detajl je prepolovljen. Nato zložimo nastali pravokotnik dvakrat v dolžino. Izkazalo se je, da je skupina. To lahko pustite tako, da bo rezilo noža široko. Toda podrobnost bo veliko bolj gosta, če bo ta prazen še enkrat v dolžini.
 4. Eden rob traku poševno poševno potisnemo do konca noža za papir. Če želite, lahko naredite kosi vzdolž spodnjega roba v obliki zob. Zaščitite to prazno s spenjalnikom.
 5. Kako narediti nož iz papirja, oziroma njegove ročice? To bomo naredili iz pravokotnika, odrezanega na stopnji oblikovanja trikotnega dela. Ta trak prepognite v polovici širine 2-krat. Morali bi imeti širšo gredico kot rezilo noža.
 6. Prvi del igrače nanesite na drugi s topim koncem, rahlo nad njim. Papirni ročaj ovijte na vrh rezila in ga zavarujte s spenjalnikom. Nož za igrače je pripravljen.

Pri izdelavi tega modela se lahko uporablja namesto lepilnega traku. Da bi plovilu omogočili togost, lahko v detajl rezila vstavimo leseno palico za sladoled.

Igrače z orožjem iz papier-macheja

Želite vedeti, kako na ta način narediti nož iz papirja? Nato preučite opis. Za delo pripravljamo naslednje materiale:

 • lesena surovca ​​ustrezne oblike;
 • časopisi;
 • skledo z vodo;
 • PVA lepilo;
 • brusni papir;
 • barve;
 • akrilni lak.

Slepo vstavite v obliki noža ali plastične igrače z mokrim delom časopisa z eno plastjo. Nato raztopite lepilo z vodo - in papir za naslednje tri stopnje, ročaj to rešitev. In nalepite zadnjo plast s čistim PVA. Plovilo pustite, dokler ni popolnoma suho. Nato ga previdno odrežite, odstranite obliko in zlepite oba dela papirja skupaj. Ko je izdelek popolnoma suh, ga očistite z brusnim papirjem in barvo. In zadnja faza dela je obdelava obrti z lakom.

Naučili sta se dva načina, kako narediti nož iz papirja. Upamo, da vam bodo koristili - in kmalu bo vaš sin igral izvirno in, kar je najpomembnejše, varno igračo.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo